Καλησπέρα σε όλους σας.
Άντε να πω κι εγώ την ιστορία μου (όσο πιο σύντομα γίνεται).
Ξεκίνησα το Η.Τ τον Αύγουστο του 2011 με Nobacco (όπως οι περισσότεροι),μια εποχή όπου όλους τους χρήστες Η.Τ τους κοίταζαν σαν εξωγήινους και μετέπειτα συνέχισα να ψωνίζω από το αγαπημένο μας μαγαζί,το Healthcabin.
Μετά από ένα χρόνο και κάτι,το σταμάτησα για τα γνωστά προβλήματα (υγρό νικοτίνης στο στόμα,στεγνός atmomizer-καμμένο στο στόμα,μπαταρίες VGO που ήταν maximum 1300 mAh και αποφόρτιζαν γρήγορα,λίγο ντουμάνι κλπ.
Περιστασιακά το συνέχιζα και πάλι και μανά ξανά πίσω στο κλασσικό τσιιγάρο.
Όπου ήρθε το σωτήριο έτος 2018 (αρχές Μαίου),προμηθεύτηκα ένα mod Eleaf iKonn 220,έναν επισκευάσιμο RTA kayfun V5 και δεν υπάρχει πλέον ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογία για να γυρίσω στο κ*λοτσίγαρο.
Τώρα που θα πάρω και τον atomizer με άνω αέρα (οπότε,τέρμα οι διαρροές),δεν θα υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που θα με κάνει να σκεφτώ το πισωγύρισμα.
Συν τοις άλλοις έχω κι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με πολλούς άλλους χρήστες Η.Τ:
Δεν παίζω με διάφορες γεύσεις μιας και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με την βανίλια οπότε δεν υπάρχει κάτι που να με αηδιάζει ή να κάνω πειράματα,περίεργες μίξεις,να ψάχνονται για άλλα κοκ
Μετά από ΜΟΛΙΣ 45 μέρες ατμίσματος,έχω να πω τα εξής:
Λόγο φύσης της εργασίας μου (πολύ ανθυγιεινό περιβάλλον με σκόνες κοκ,αρκετές ώρες οδήγησης με μηχανάκι κοκ,με βαρύ ρουχισμό χειμώνα-καλοκαίρι),είχα αρκετά θέματα,που δεν έχω πλέον ή τείνουν να εξαφανιστούν.
Ελάχιστο εώς καθόλου λαχάνιασμα μετά από την άνοδο 2 ορόφων,έφυγαν τα "γατιά" που είχα στο στήθος μου,καθόλου δύσπνοια τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού (ειδικά τις μέρες με υγρασία),καθαρά δάκτυλα στα χέρια από την πίσσα,πολύ πιο καθαρά δόντια,ΚΑΜΜΙΑ βρώμα σε ρούχα και δωμάτιο,άτμισμα πλέον με ασφάλεια ακόμα και σε χώρους με εύφλεκτα υλικά,φλέματα μηδέν,καθαρή αναπνοή,πολύ καλύτερη όσφρηση και γεύση,φτερνίσματα από καθόλου εώς πολύ ελάχιστα και φυσικά πλέον με τα ντουμάνια τα καλά που βγάζουν οι νέοι ατμοποιητές,ατμίζω πολύ λιγότερη νικοτίνη από πριν (18 το 2011,6άρα τώρα και που και που,μηδενική).
Προσωπικά μου έλειπαν πιο πολύ τα ντουμάνια παρά η νικοτίνη .... να φανταστείτε με το κλασσικό τσιγάρο (βαρύ κιόλας,τύπου Camel) τραβούσα βαθιά τζούρα ή 2 απανωτές για να πάρω ντουμάνι.
Για να μην πω για τις επιδόσεις,ξέρετε που ... νύχτα με την ημέρα λέμε.
Τώρα πλέον ΑΥΤΑ τα Η.Τ τσιγάρα που κυκλοφορούν σε σχέση με τότε,ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ και πιστεύω ότι ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογία για να το παρατήσει από την στιγμή που θα το αρχίσει !!!.
Δεν είμαι απ`αυτούς που θέλουν να κόψουν το κλασσικό τσιγάρο ΑΛΛΑ να βρουν έναν εναλλακτικό τρόπο που να μην έχει παρενέργειες και φυσικά,τον (ξανα)βρήκα !!!.
Μεγάλη αυτονομία σε υγρό & μπαταρία και φυσικά,ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ !!!.
Τι άλλο να ζητήσω ;;;.
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!.Να`στε όλοι σας πάντα καλά και να συνεχίσετε να ατμίζετε σαν τζιμινιέρες !!!!.Υ.Γ Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ (και τα μέλη αυτού) για τις κατατοπιστικότατες πληροφορίες που δίνει σε νέους και αραχνιασμένους παλιούς χρήστες ώστε να μπουν με ασφάλεια και σύνεση,σ`αυτόν τον μαγικό κόσμο,τον κόσμο του Η.Τ.
Ευχαριστώ και τον έμπειρο ατμιστή,τον φίλο μου τον Γιάννη,για τα φώτα που μου έδωσε ώστε να ξαναμπώ στην νέα γενιά ΗΤ.