vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

596 επισκέπτες, 7 χρήστες
vougiouklakis, webtool, Nikrom, ZoeM, manoslykos, ATMISTHS, lagoudakis

ΠΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ;

Αποσυνδεδεμένος morfeas3kala

• *
  • 47
  • Φύλο: Άντρας
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βίντεο!!! το στέλνω σε όσους γνωστους εχω και καπνιζουν...

Αποσυνδεδεμένος Ramone

• *
  • 91
  • la vida es chula
Απ: ΠΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ;
« Απάντηση #871 στις: Ιουνίου 05, 2013, 00:56 »
Σε δυο μήνες κλείνω δυο χρόνια με το ηλεκτρονικό τσιγάρο(μετά από 25 χρόνια καπνίσματος)....δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί στο 99.9% είναι γνωστές και καποιος καινουργιος θα  νιωσει ολα τα ωφελοι του ...ατμυσματος απο τις πρωτες κιολας μερες.Αυτο που θέλω να θίξω είναι ο πόλεμος που έκαναν κάποιοι ανεγκέφαλοι και ακομη κάνουν σε κάτι το οποίο αν είχε εμφανιστεί 10-15 χρόνια πριν θα είχε σωσει
εκατομμύρια κόσμο(περιπου τεσσερις-πεντε Ελλαδες) από τον καρκίνο του πνεύμονα,λαρυγγα, κ.ο.κ ...αλλα πάντα λέω και θα το λέω...κάλιο  αργά παρα ποτέ και ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ (εσεις οι καινουργιοι)  ΚΑΠΟΙΟΥΣ (ΠΑΝ)ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ...4000 ουσιες δεν πιστευω να τις εχει(και δεν τις εχει σιγουρα) ουτε η εξατμιση ενος τετραξονικου.....καλο βράδυ :bye: .
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2013, 21:59 από Ramone »

Αποσυνδεδεμένος fanis-leros

• *
  • 59
  • Χωρίς καπνό,χωρίς ατμό........και μια χαρά.
« Απάντηση #872 στις: Ιουνίου 05, 2013, 01:46 »
Χθες, 4/6, έκλεισα 4 μήνες ατμιστης ,καθαρός,χωρίς ούτε μια τζούρα κ.τ απο την μέρα εκείνη.
Υπέρβαρος γαρ,και με βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό, η ζωή μου με το η.τ έχει γίνει καλύτερη,
 Περπαταω  απόσταση που πριν στο 1/3 της, η γλώσσα μου έφτανε στη γη,και ολοενα και αυξανω την αποσταση.
Δεν έχω πάρει βάρος,αντιθέτως εχω χάσει,λιγα μεν,αλλα...........!!
Μετα το φαγητό, αντι για τις 3-4 σοκοφρετες,στην καλύτερη, με υγρό σοκολάτα η καραμέλα ξεχνιέμαι και τις αποφεύγω.
Βήχα και φλέματα μετά τον πρώτο μήνα ατμισματος δεν  ξαναείδα .και προφανώς ήταν απομεινάρια απο το κ.τ!!
Η αναπνοή μου εχει βελτιωθεί ,επίσης μυρίζω και γεύομαι καλύτερα.
Τα δάχτυλα μου δεν μυρίζουν σαν τασάκι και δεν κιτρινίζουν κατι που μισούσα αφάνταστα.
Ροχαλίζω,κατά τα λεγόμενα της συζύγου,σπάνια πλέον.
Η αρτηριακή μου πίεση έχει πέσει κατά ~2 μονάδες ,(λόγο οικογενειακού  ιστορικού μετράω τακτικά).
Δεν ιδρώνω τόσο οσο πριν που κάπνιζα.
Δεν ξέρω αν κάποια απο τα παραπάνω είναι συμπτώσεις,ξέρω οτι αυτή είναι η  αλήθεια και αυτό που εγω νιώθω.
(χρήση 24ωρου 5-6ml . ~9mg/ml DIY)
 :bye:

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #873 στις: Ιουνίου 06, 2013, 13:06 »
Μπορώ να σου πω κ εγώ με σιγουριά ότι στα χρόνια που ατμίζω την καλυτέρευση της υγείας μου δεν την στηρίζω σε καμία σύμπτωση!!!!

Καμία σύμπτωση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ;)

Αποσυνδεδεμένος alkaz77

• **
  • 262
  • «Αλίμονο στους λαούς που έχουν ανάγκη από ήρωες».
« Απάντηση #874 στις: Ιουνίου 21, 2013, 22:42 »
Τα τελευταία 2 χρόνια ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα από κρίσεις άγχους και κρίσεις πανικού, αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να μου αφήσει μια μόνιμη εμβοή από το ένα αυτί. Όσο κάπνιζα η εμβοή γινόταν πιο έντονη σε σημείο που μου προκαλούσε νέες κρίσεις πανικού (οι γνώστες καταλαβαίνουν), με το η.τ. οι η εμβοή έχει γίνει πλέον ανεκτή και πολλές φορές την ξεχνώ εντελώς .
Μια διαφορετική ιστορία για το πόσο με έχει ωφελήσει έμενα ο ... ατμός !!!!

Υ.Γ για ανάσες, αντοχές κλπ δε το συζητάω καθόλου 

Συνδεδεμένος manoslykos

• **
  • 151
« Απάντηση #875 στις: Ιουνίου 21, 2013, 22:55 »
το στήθος μου σταμάτησε να σφυρίζει.
ακουμπούσε το έτερον ήμισυ το κεφάλι της πάνω μου και ευγενικά μου το θύμιζε. έτσι κι εγώ προσπαθούσα να κρατήσω την αναπνοή μου. το ήξερα δεν χρειαζόταν να μου το ξαναλέει.
τώρα όλα καλά. δεν χρειάζεται να κρατάω την αναπνοή μου.

Αποσυνδεδεμένος MAdKetch

• **
  • 126
  • Foggatti Hybrid LE - Poldiac Hybrid V2
« Απάντηση #876 στις: Ιουνίου 26, 2013, 17:07 »
Εγώ εκτός από όλα τα κλασσικά που γλύτωσα (κιτρινα δάκτυλα/δόντια, δύσπνοια, απώλεια οσμής/γεύσης και πολλά άλλα) κοιμάμαι πλεόν πολυ καλύτερα και συνεχόμενες ώρες. Πριν δεν μπορούσα να κοιμηθώ περισσότερο από 4 ώρες συνεχόμενες ώρες χωρίς να ξυπνήσω ενδοίαμεσα. Πλέον χτυπάω άνετα τα 8ωράκια μου :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος sv1awi

• *
  • 51
  • Vaper since 15/12/12
« Απάντηση #877 στις: Ιουνίου 27, 2013, 05:34 »
Ξεκίνησα ηλεκτρονικό γιατί στο γυμναστήριο στην μισή ώρα μου έβγαινε η γλώσσα μέχρι το πάτωμα , στην πρώτη εβδομάδα έβγαζα το πρόγραμμα άνετα , τώρα παίρνω μέρος και σε αγώνες , απερίγραπτη βελτίωση αντοχής , αχ αχαχ αχ και να είχα μπροστά μου τον αντίχριστο που ανακάλυψε το τσιγάρο  :bye:

Αποσυνδεδεμένος dimitris2000

• **
  • 144
  • Μη μου τους κύκλους τάραττε.
« Απάντηση #878 στις: Ιουνίου 27, 2013, 08:51 »
Να μην αναφέρω όλα τα παραπάνω που είπατε είναι
Γνωστά , όσο και αν λένε κάπιοι το σίγουρο είναι ότι το η.τ βελτιώνει την υγεία κατα πολύ σε σχέση με το κ.τ   :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος lucky

• *
  • 21
« Απάντηση #879 στις: Ιουνίου 29, 2013, 22:29 »
Εχει ακριβως 8 ημερες που καπνιζω αποκλιστικα το ητ. εχθες ειπα να δοκιμασω ενα στριφτο. ενω η πρωτη τζουρα μου φανηκε νοστιμη η αμεσως δευτερη απαισια και δεν μπορεσα να το καπνισω. ειχα προβλημα με την αναπνοη μου ειχα εναν μονιμο κομπο στο λαιμο και καθε 5 με 10 αναπνοες εβηχα. τις σκαλες τις ανεβαινα μετα κοπων και βασανων και στον τριτο ειχα τετοια ταχυπαλμια και δυσκολια αναπνοης..... μετα απο 8 ημερες συνεχους χρησης ητ δεν εχω καθολου βηχα ο κομπος εξαφανηστικε τελειως αναπνεω πολυ ανετα και σημερα ανεβηκα τις σκαλες χωρις να σκεφτω οτι "ανεβηκα την σκαλα". μπηκα στο σπιτι και μου ηρθε μετα η σκεψη καλα ποτε ανεβηκα;

Αποσυνδεδεμένος Nekzo

• **
  • 156
« Απάντηση #880 στις: Ιουνίου 30, 2013, 19:37 »
Άσπρα δόντια, καθαρά δάκτυλα, άοσμο σπίτι, όχι απαίσια μυρωδιά στα ρούχα. Για την υγεία είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε  συμπεράσματα - θέλει χρόνια ερευνών :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος gastonegr

• *
  • 56
« Απάντηση #881 στις: Ιουλίου 09, 2013, 23:53 »
Ατμιζω σχεδόν 3 μήνες και είμαι  Αλλος άνθρωπος δεν μυριζω πια τσιγαριλα εγω , τα ρουχα μου ,το αμάξι μου , το σπίτι μου .  τα δάχτυλα ειναι επιτέλους με τα χρώματα του δέρματος , αναπνεω πολύ καλύτερα δεν λαχανιαζω εύκολα και μεγάλη οικονομία ήθελα την μέρα 7 ευρώ για τσιγάρα.

Αποσυνδεδεμένος Iωάννης

• **
  • 165
« Απάντηση #882 στις: Ιουλίου 10, 2013, 00:40 »
Τις τελευταίες μερες μετράω καθημερινά την αρτηριακή πιεση μου.Μετά απο 6 μήνες ατμιστής
χωρίς να κάνω ουτε ενα τσιγάρο σας λεω οτι πίεση μου εχει επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα.
 :yes: :thumbsup_move_1: :dance3: :dance2: :dance2: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :dance: :dance: :dance: :love_hearts: :love_hearts: :love_hearts:

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
« Απάντηση #883 στις: Ιουλίου 18, 2013, 19:13 »
η περιοδοντιτιδα εφυγε μετα στους πρωτους 4 μηνες αν θυμαμαι καλα . Επισης οι οδυνηροι πονοκεφαλοι που ειχα καθε μερα εξαφανιστηκαν αμεσα.

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
« Απάντηση #884 στις: Ιουλίου 24, 2013, 18:15 »
απιστευτα αποτελεσματα αφου τρεχω πλεον  50km / εβδομαδα . Περυσι που καπνιζα  μονον 8 με ζαλη και πολλα κενα στην εισπνοη.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110801 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6449 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29377 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99966 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F