Καλησπερα και απο εμενα.Αυτο ειναι το πρωτο post απο εμενα,γιατι δυστηχως ενω κανω ηλ τσιγαρο εδω και μηνες το βρηκα το φορουμ τυχαια.
καλως σας βρηκα λοιπον

καπνιζα ηλ τσιγαρο απο τα πρωτα που ειχαν βγει,για την ακριβεια το ειχα παρει απο το ebay πριν απο 2 χρονια αν θυμαμαι καλα ,αλλα εκτος το οτι δεν ατμιζαν καλα ολοι με κοιτουσαν σαν εξωγηινο αν το εκανα σε καφετερια ,και ετσι αποφασισα να το σταματησω
Στην πορεια βρεθηκε στα χερια μου το ego T οπου και εχω μεινει σε αυτο.
καπνιζα καπνο vg απο γνωστο site αλλα κατι δεν πηγαινε καλα με τον οργανισμο μου(τραγικος βηχας και ενα περιεργο μπουκομα στα πνευμονια),δεν εκατσα να ασχοληθω με συστατικα του τυπου τι ειναι το vg η το pg αν με πειραζει το ενα η το αλλο kok.και παλι λοιπον το σταματησει γιατι λεω πως τελικα δεν αξιζει.αρχισα λοιπον παλι το τσιγαρο (1 καπνο την μερα,που πρακτικα το ειχα κοψει για 3 μερες μονο)
Να μην σας το πολυλογο επεσε στα χερια μου ενα γνωστο υγρο (δεν θα πω την μαρκα ειναι πασιγνωστη αποτι ειδα εδω μεσα)που σημερα βλεποντας τα συστατικα καταλαβα οτι ειχε pg τελικα,και λεω αντε μια τελευταια φορα να το ξαναπροσπαθησεις
Λοιπον στο θεμα μας,ειμαι 25 χρονων καπνιζω απο τα 17,ΒΑΡΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
*Τις πρωτες 3 μερες εφυγε το "τρενακι" οπως ειπε ο atmin αρχικα,οταν ακουγα την γιαγια μου να εχει "τρενακι" ελεγα πωωω κοιτα μετα απο 40 χρονια τσιγαρου τι παθαινεις,και ναι στα 25 μου εγω το ειχα.Εφυγε λοιπον την τριτη μερα
*Νιωθω τα πνευμονια μου να γεμιζουν οξυγονο,δεν μπορω να σας το εξηγησω καπως αλλιως,καποιος φανατικος καπνιστης με καταλαβαινει
*Η καρδια μου χτυπαει κανονικα(πριν οταν σηκωνομουν ξαφνικα απο την καρεκλα ή ετρεχα 50 μετρα χτυπαγε τρελλα και η αποκατασταση της στα φυσιολογικα κρατουσε κανενα δυλεπτο)
*Η μυτη μου ξεβουλοσε (ενω πριν ηταν βουλομενη επειδη ειχα και εχω αλλεργικη ρινιτιδα)
*Το πρωι που εβηχα και εφτηνα οτι αηδια μπορειτε να φανταστειτε πλεον εχει σταματησει
*Η λιμπιντο εχει ανεβει τρελλα
Αυτα ηθελα να σας τονισω για την προσωπικη μου εμπειρια και μακαρι να βοηθησω εστω και εναν ανθρωπο να αρχισει το ηλ τσιγαρο
ΥΓ επειδη γουσταρω το forum θα με φατε χρονια στην μουρη