vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

639 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, pngtszs1976, PsykieG, trollga, manoslykos, Buliwyf, maprix

Έρευνα για τις επιπτώσεις του ατμίσματος

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Έρευνα για τις επιπτώσεις του ατμίσματος
« Απάντηση #150 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 21:42 »
Πάνο αν οι υπόλοιποι 9 είναι κοπέλες κάποια συμπτώματα εξηγούνται! ;)

Αντε στο κρυφο σχολειο.
 :bye: :bye: :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 763
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
« Απάντηση #151 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 21:43 »
Βιλιανα θες να μου πεις τα συμπτωματα που παρουσιαζονται μονο στις γυναικες;Ισως ενδιαφερει κι αλλες που μπαινουν στο φορουμ.

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• **
  • 324
  • Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος..
« Απάντηση #152 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 21:50 »
Εντάξει παιδιά, ο άνθρωπος (Petranbos) το έχει δηλώσει καθαρά ότι είναι λάτρης του κ.τ οπότε μην το κουράζουμε το θέμα.. ;)

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2865.msg127788.html#msg127788

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #153 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 21:51 »
Δεύτερη προειδοποίηση.
Τέλος το off topic.

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 763
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
« Απάντηση #154 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 21:58 »
Κωστα μαλιστα.Καλα που μου το πες να μην ασχολουμαι κι αδικα.

Αποσυνδεδεμένος capable

• 599
« Απάντηση #155 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 21:59 »
Capable και ειδικα σε 10 ατομα οπως λεει.
Κατι βρωμαει εδω και σιγουρα δεν ειμαι εγω...  :tongue_smilie:
         δεν ξερω ρε παιδια.  τι να πω.  εγω τουλαχιστον δεν εχω καποιο συπτωμα. και ελπιζω να μην εχω ουτε εγω-ουτε κανενας. ας ανοιχτει ενα νεο θεμα με τιτλο τα συμπτωματα να δουμε περισσοτερες αναφορες και να βγαλουμε τα συμπερασματα μας.

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• **
  • 229
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Άτομο παρφαί και περικολόζο :P
« Απάντηση #156 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 22:24 »
Capable  connection θέλοντος και server επιτρέποντος ίσως δεις ότι υπάρχει ήδη(ή τλχ υπήρχε τέτοιο θέμα ήδη!!)

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #157 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 22:28 »
Πάντως είναι σίγουρο ότι υπάρχουν και οι Malβmoro Man. Οι φανατικοί καπνιστές ή τύπου περιπτεράδες που λέει ο καθένας τη δική του φυκοσοφία.
Δε λέω Δημοκρατία έχουμε και ελπίζω να μείνει έτσι. Με τα καμώματα όμως κάποιων  το θέμα πάει αλλού.

Ναι φίλε. Δε φοβαμαι να κάνω την αλλαγή. Αν εσενα σε τρομάζει έλα να βοηθηθείς και μην προσπαθείς να πάρεις μαζί σου και άλλους.

Ένα έχω να πω στους "καλοθελητές" που κοιτάνε ταχα την υγεια μας. Να πάνε να γραφτούνε σε τσιγαροforum και να λένε για τις ντάγκλες που βγάζουν με τη βρώμα τους.

Ασταδιαλα :idiot1:
(sry , που τα παίρνω μερικές φορές... φταίει οτι δεν παίρνω νικοτίνη ,πίσα 3500 τοξικές ουσίες κα)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 22, 2011, 22:39 από Ωμέγα »

Αποσυνδεδεμένος Tzimisce

• *
  • 54
« Απάντηση #158 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 23:44 »
Προς το παρόν μόνο καούρες έχω δει...
Αλλά δεν έχουν σχέση οι αναλογίες!
Σε υγρά της ίδιας εταιρίας (Natura) εγώ έχω καούρες στο Virginia (γμτ... από τις αγαπημένες μου γεύσεις...) ενώ η γυναίκα μου όχι.
Αντίθετα, η γυναίκα μου έχει καούρες από το Maxboro της Natura, ενώ εγώ όχι!
Και τα δύο με σκετη VG, στα 9mg νικοτίνης!

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #159 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 23:46 »
Για παρενέργειες του ατμίσματος : http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,384.0.html
Για τις αλλαγές που παρατηρήθηκαν στην υγεία ατμιστών: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,183.0.html
Για διαφορές στο αναπνευστικό: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,4164.0.html
Για έρευνες σχετικά με τα η.τ.: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,416.0.html

Ρίξτε μια ματιά εκεί πρώτα και μετά συνεχίστε την κουβέντα σας στο κατάλληλο θέμα όσοι έχετε απορίες.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #160 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 23:48 »
παιδια δεν ξερω αν ειναι το σωστο σημειο για να ανοιξω ενα σχολιο.. αλλα νομιζω και εδω ειμαι καλα.. λοιπον.   δεκτο οτι ο εοφ  δεν εχει εγκρινει τουλαχιστον ακομα το ηλεκτρονικο τσιγαρο... δεκτο οτι δεν γνωριζουμε τις συνεπειες του ηλεκτρονικου τσιγαρου... αλλα υπαρχει κατι αλλο που σκεφτομαι... ασ πουμε οτι στην ελλαδα  κοιμομαστε βαρια.... και δεν το γνωριζουμε τιποτα σχετικα με το αν ειναι βλαβερο η οχι... στο εξωτερικο ομως.... ενας οργανισμος οπως τον εοφ της ελλαδας... τι αποφαση εχει βγαλει?  πιστευω οτι αν υπαρχει μια πιστοποιηση εστω απο μια αλλη χωρα... τοτε ειμαστε οκ.. τι λετε και εσεις?  εγω προσωπικα δεν μπορω να ζω στην αμφιβολια.. . πιστευω να βοηθουσε πολυ αν καποιος απο εδω μεσα εχει καποιον συγγενη στην αμερικη. στην γερμανια... στην ιταλια.. κ.λ  να ρωτησει για πληροφοριες...  ελπιζω ετσι να μπορεσουμε να κατασταλαξουμε
Ο αμερικάνικος FDA είχε βρει ιχνοστοιχεία νιτροσαμινών σέ έτοιμες αμπούλες (όχι μπουκαλάκια) . Ακριβώς στις ίδιες ποσότητες που ανιχνεύονται και στις τσίχλες νικοτίνης. Ενα τσιγάρο έχει 5.000 με 10.000 φορές μεγαλύτερη ποσότητα απο αυτή που ανιχνεύηκε.
Επίσης είχαν ανιχνεύσει και ιχνοστοιχεία ξένης ουσίας (αντιψυκτικού) πιθανώς απο επιμόλυνση.

Υπάρχει το clearstream protocol της Flavorart για τα δικά της υγρά που μελέτησαν την τοξικότητα του υγρού σε πνευμονικά κύτταρα σε αντιπαραβολή με την τοξικότητα του τσιγάρου
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=pages.view&page_id=99&sl=EN

Η nobacco είχε υποβάλλει τα υγρά της (ή κάποια υγρά) σε έρευνα στο Δημόκριτο (δες site Nobacco)

Αυτό που μου δίνει θάρρος είναι ότι ο FDA προσπάθησε να το καταργήσει το η.τ. και δεν τα κατάφερε με τον αναμενόμενο τρόπο (δηλ. να αποδείξει ή να έχει σοβαρές ενδείξεις) ότι είναι επικίνδυνο, οπότε προσπάθησε με "πολιτικό" τρόπο και επίσης απέτυχε (ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!) τουλάχιστον προς το παρόν.

Φυσικά είναι μάλλον αδύνατον το Χ ή το  Ψ έτοιμο υγρό να ελεγθεί διεξοδικά αυτή τη στιγμή, οπότε μετρά η αξιοπιστία της εταιρίας και το όνομα της στο χώρο.
Τέλος όσο πιο "σκέτο" είναι το υγρό (με πιο σκέτο αυτό χωρίς άρωμα και νικοτίνη) τόσο πιο ακίνδυνο (προφανές)

Αποσυνδεδεμένος saxo_29

• **
  • 239
  • GGTS #937 & Iatty, GG Stealth #568, GGTB...
« Απάντηση #161 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 00:01 »
Να καταθεσω κι εγω την λιγοστη εμπηρεια μου. Καουρες σιγουρα εχω με τα περισοτερα υγρα, ΑΛΛΑ, ειναι λογικο νομιζω οτι μετα απο 12- 14 ωρες συνεχομενου ατμισματος και μετα απο 5-6ml. Συνηθως βραδι αργα, οταν ατμιζω στην δουλια και ξεκιναω να πειναω,, εε τοτε εχω καουρα οσο ατμιζω.
Ενα θεμα στο λαρυγγι που εχω αναφερει σε αλλο thread εφταιγε το υγρο, αλλαξα υγρο και ολα καλα.
Σιγουρα και το η.τ θα εχει καποιες παρενεργιες,  πιστευω οτι ισως σε 80-100 χρονια να τις μαθουμε αλλα μεχρι τοτε εγω θα βρισκομαι στον παραδεισο και θα χω φυγει ατμιζοντας και φυσοντας τεραστια ντουμανια.
Πριν απο 80 χρονια ο κοσμος πιστευε πτι το κ.τ ηταν αβλαβες, τελικα αποδειχτικε το αντιθετο.
Οσο για το η.τ. σιγουρα τιποτα δεν ειναι εντελος αθωο, αλλα προτιμω να ρισκαρω με το η.τ και να ζησω καποια καλα χρονια, ή ισως ολα μου τα χρονια καλα,, παρα να βαζω τα καρφακια ενα ενα στο φερετρο μου ο ιδιος με το κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• **
  • 324
  • Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος..
« Απάντηση #162 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 00:36 »
Από τις σωστότερες και πιο αντικειμενικές απόψεις που έχω διαβάσει.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το σκεπτικό του saxo_29.
Έτσι ακριβώς πρέπει να σκέφτεται κάποιος που ασχολείται με το η.τ
Οι περισσότεροι από εμάς το διαλέξαμε ως έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος ή πιο ορθά ατμίζματος, και δεν είμαστε χαϊβάνια για να πιστέψουμε ότι είναι τελείως αβλαβές.
Απλά φύγαμε από το σίγουρο κακό που προκαλεί το κ.τ για να πάμε σε κάτι που πιστέψαμε ή πιστεύουμε καλύτερο.
Τα υπόλοιπα, και μέχρι να έχουμε κάτι χειροπιαστό είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #163 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 00:41 »
Πολύ σωστά!!!
Το καλύτερο ξύπνημα, τα πιο άσπρα δόντια, το σταμάτημα του βήχα, η άλλη διάθεση για ζωή (ε, παίζει ρόλο και η ψυχολογία), η καλύτερη σεξουαλική ζωή, το σταμάτημα του λαχανιάσματος, η κατάργηση του αισθήματος της βρώμας είναι απλά, ενδείξεις...

Αλλά και αποδείξεις ότι το ΗΤ υπερτερεί του ΚΤ.

Αποσυνδεδεμένος cbf_dim

• **
  • 136
« Απάντηση #164 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 07:47 »
Ισως υπαρχουν αρκετοι που εχουν παρενεργειες, αλλα δεν γραφουν τιποτα ακομα μεχρι να σιγουρευτουν εντελως απο ποιο κοματι του η.τ. προερχονται.
Εγω εχω σιγουρεψει το κοματι που αφορα την επαφη του μεταλου με τα χειλη, την εξαρση των παρενεργειων, με συγκεκριμενη σειρα υγρων, και τωρα θα αρχισω να το ψαχνω με τα συστατικα ολων των υγρων.
Εξαλου αρχισαν να εμφανιζονται την 40η μερα ατμισματος, και τωρα ειμαι στην 56η, και στην 26η χωρις καθολου κ.τ.
Δοκιμαζω παραλληλα και καποιο φαρμακευτικο προιον που αφορα τις παρενεργειες, για να δω αν θα υπαρξει υφεση (αλλα δεν).
Η φαρμακοποιος μου βεβαια τρομαγμενη μου ειπε "σταματα αμεσως αυτο που κανεις γιατι θα....", αλλα εγω αν δεν το ψαξω μονος μου ετσι ωστε να σιγουρευτω και να καταληξω σε σιγουρο συμπερασμα, δεν......(παντα ημουν ελαφρως ξεροκεφαλος).
Οποτε δεν υπαρχει λογος να τρομαζω κανενα μεσα απο το φορουμ αν εγω δεν ειμαι σιγουρος. Γιατι αλλιως μπορει να τα γραψω εγω, αλλιιως να το εκλαβει ο οποιοσδηποτε.
Και να σημειωσω για την συμπαθεστατη συμφορουμιτισα Viliana, οτι εγω λογω του φυλου μου, δεν εχω οιστρο  ;D.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359834 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114221 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374753 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328132 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F