vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

462 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Υγρά Halo από iVape

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά Halo από iVape
« Απάντηση #315 στις: Σεπ 09, 2011, 19:45 »
Παιδιά θα χρειαστώ τα φώτα σας...
Θέλω να παραγγείλω υγρά Halo αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας.
Οι συσκευές που χρησιμοποιώ είναι το ICe και το Ego-W...
Σίγουρα θα χτυπήσω το Freedom αλλά θα ήθελα να μάθω και για το tribeca τις απόψεις σας...
http://e-kapnisma.gr/index.php?topic=2094.30

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #316 στις: Σεπ 09, 2011, 20:26 »
Κάτι ακόμα...
Έχω κάνει την παραγγελία μου στο ivape.eu και παρότι στα στοιχεία
λέει ACS+αντικαταβολή, μου ζητάει να επιλέξω πληρωμή Paypal ή κατάθεση σε Λ.Τ...
Αντικαταβολή δεν γίνεται..?

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• Βιοπαλαιστής και μεροκαματιάρης - Αλλάζω πρέκια
  • **
  • 324
  • Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος..
« Απάντηση #317 στις: Σεπ 13, 2011, 19:27 »
Παιδιά καλησπέρα. Έχει κανείς υπόψη του αν τα υγρά της halo είναι μίξεις pg και vg και αν ναι σε τι αναλογία? :hmmm:

Ευχαριστώ

« Απάντηση #318 στις: Σεπ 13, 2011, 19:31 »
Παιδιά καλησπέρα. Έχει κανείς υπόψη του αν τα υγρά της halo είναι μίξεις pg και vg και αν ναι σε τι αναλογία? :hmmm:

Ευχαριστώ

80%/20% νομίζω

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• **
  • 324
« Απάντηση #319 στις: Σεπ 13, 2011, 19:39 »
80%/20% νομίζω

Σ´ευχαριστω. Ατμιζω το freedom αυτή την περίοδο και πίστευα οτι τα υγρα της halo ήταν 100% pg.
Σήμερα όμως κοιτάζοντας καλύτερα το μπουκαλακι είδα οτι περιέχουν και γλυκερινη μόνο που δεν γνωρίζω σε τι ποσοστό. Ρωτάω γιατί έχω μερικά φουσκωματα με το συγκεκριμένο υγρό και λέω μήπως οφείλονται στην vg.. :hmmm:
Πάντως το Freedom είναι αρκετά καλό υγρό αν και προσωπικά εμένα μου αφήνει μια αίσθηση γλυκού στο στόμα..που δε με χαλάει απαραίτητα αλλά θα το προτιμούσα λίγο πιο ουδέτερο. Το Tribeca έχει την ίδια γλυκιά αίσθηση ή έχει διαφορά?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 14, 2011, 22:22 από Drakos »

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #320 στις: Σεπ 16, 2011, 23:11 »
.............Πάντως το Freedom είναι αρκετά καλό υγρό αν και προσωπικά εμένα μου αφήνει μια αίσθηση γλυκού στο στόμα..που δε με χαλάει απαραίτητα αλλά θα το προτιμούσα λίγο πιο ουδέτερο. Το Tribeca έχει την ίδια γλυκιά αίσθηση ή έχει διαφορά?
το Tribeca είναι λιγότερο γλυκό

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνευματος
  • 764
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
« Απάντηση #321 στις: Σεπ 16, 2011, 23:14 »
Σ´ευχαριστω. Ατμιζω το freedom αυτή την περίοδο και πίστευα οτι τα υγρα της halo ήταν 100% pg.
Σήμερα όμως κοιτάζοντας καλύτερα το μπουκαλακι είδα οτι περιέχουν και γλυκερινη μόνο που δεν γνωρίζω σε τι ποσοστό. Ρωτάω γιατί έχω μερικά φουσκωματα με το συγκεκριμένο υγρό και λέω μήπως οφείλονται στην vg.. :hmmm:
Πάντως το Freedom είναι αρκετά καλό υγρό αν και προσωπικά εμένα μου αφήνει μια αίσθηση γλυκού στο στόμα..που δε με χαλάει απαραίτητα αλλά θα το προτιμούσα λίγο πιο ουδέτερο. Το Tribeca έχει την ίδια γλυκιά αίσθηση ή έχει διαφορά?

Ειναι 80% PG και 20% VG.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #322 στις: Σεπ 17, 2011, 00:47 »
Από που βγαίνει το 80%PG και 20% VG ,φίλε μου ?!

Συγχώνευση μηνυμάτων: Σεπ 17, 2011, 00:51
Γιατί εκτός του ότι δε τα αναγράφει η εταιρεία,κάθε υγρό της Halo έχει διαφορετική υφή,χρώμα αλλά και πυκνότητα...άρα αποκλείεται να είναι σταθερές οι αναλογίες...
Και λόγο της μεγάλης απόδοσης ατμού σε σχέση με άλλα υγρά αυτής της αναλογίας που αναφέρεις νομίζω πως μάλλον είναι ή 60/40 ή τέλος πάντων περισσότερη VG από PG. :hmmm:
Όλα παίζουν απ τη στιγμή που δε τα αναγράφει.

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• **
  • 324
« Απάντηση #323 στις: Οκτ 03, 2011, 15:12 »
Παιδιά, γνωρίζει κάποιος από εσάς αν τα υγρά της Halo περιέχουν σίγουρα οινόπνευμα?
Κάτι πήρε το αυτί μου και έχω προβληματιστεί. Είμαι δηλωμένος λάτρης των υγρών της
και δεν μπορώ να ατμίσω κάτι άλλο, αλλά αυτό με το οινόπνευμα -που δεν ξέρω αν αληθεύει-
με έχει απασχολήσει αρκετά.. :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2645
« Απάντηση #324 στις: Οκτ 03, 2011, 15:30 »
Άλλο καινούργιο...πάλι....
Από που ακούστηκε αυτό?!?

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• **
  • 324
« Απάντηση #325 στις: Οκτ 03, 2011, 15:38 »
Άλλο καινούργιο...πάλι....
Από που ακούστηκε αυτό?!?

Βαγγέλη δεν το είπα τυχαία. Το έχω ακούσει, αλλά έχει επίσης αναφερθεί και εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1301.msg58434.html#msg58434

Διάβασε τα πρώτα 5-6 ποστ.. :)

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • 2117
« Απάντηση #326 στις: Οκτ 03, 2011, 15:40 »
Ναι κ εγω το εχω ακουσει αλλα κ αν παρατηρησεις οταν πρωτο ανοιγεια το μπουκαλι μυριζει καπως αλλα με την ωριμανση φευγει η μυρωδια αυτη....Κ για μενα ειναι τα κορυφαια απο οτι εχω δοκιμασει!βεβαια απο το καλο υπαρχει παντα κ το καλυτερο :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2645
« Απάντηση #327 στις: Οκτ 03, 2011, 15:49 »
Απ τη στιγμή που δε το έχω παρατηρήσει προσωπικά μετά από χρήση των συγκεκριμένων υγρών εδώ και μήνες...δε θα κάτσω να ασχοληθώ με "ακούσματα" χωρίς αποδείξεις... 8)
Επίσης,να πω πως φαντάσου πως προσωπικά δεν κάνω καν αυτό που λένε στην εταιρεία.Δηλαδή,δεν αφήνω το υγρό ανοιχτό για 24-48ώρες....γιατί μια φορά που το δοκίμασα δεν είδα διαφορά...
καθώς και ένας λόγος παραπάνω να το αντιλαμβανόμουν στη γεύση και στην οσμή....
Και που να ξέρατε τι έχω ακούσει για τη flavorart....τα απίστευτα...αλλά γιατί να τα πω?Εφόσον δε τα χρησιμοποιώ και δεν έχω αποδείξεις....να αρχίσω μα εξαπολύω "ακούσματα" δεν έχει νόημα...
Λοιπόν,ο καθένας ας κάνει τα κουμάντα του στο θέμα αυτό και ας αφήσει τις εταιρείες να βγάζουν ακούσματα η μια για την άλλη μόνες τους και ας κάνουν όπως νομίζουν.... 8) ;)

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• Retired moderator
  • 626
  • Project *Atmopipes* ..coming soon?
    • Atmopipes.gr - Συντομα κοντα σας!
« Απάντηση #328 στις: Οκτ 03, 2011, 17:04 »
Καλησπερα.
Ξερει κανεις αν υπαρχει διαθεσιμο το Torque καπου?  :-\

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #329 στις: Οκτ 03, 2011, 17:05 »
Παιδιά, γνωρίζει κάποιος από εσάς αν τα υγρά της Halo περιέχουν σίγουρα οινόπνευμα?
......
Οχι δεν περιέχουν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 155 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 295 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20348 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1120 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878325 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362886 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467731 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911513 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520860 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1642 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376404 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702607 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ