Δοκίμασα μέχρι στιγμής τα εξής υγρά με τη σειρά,
freedom
tribeca
bella vallente
όταν δοκίμασα το freedom και προερχόμενος από το virginia της decadence ώς πρώτο μου υγρό, διαπίστωσα πώς έχει έντονη τη γευση του κανονικου τσιγάρου αφήνοντας και μια γλυκιά και δροσερή γευση κατά την εκπνοή.Η αλήθεια είναι ότι με ξένισε αρκετά και αμέσως μόλις άδειασε το tank γέμισα με tribeca όπου η διαφορά ήταν έντονη.Ναί μεν βαριά πάλι γευση που θυμιζε τσιγάρο αλλά πιό γλυκιά σαφώς με γευση σαν καραμέλομένο αμυγδαλο......Αφού έμεινα στο tribeca για τρεις περιπου μερες ειπα να δοκιμάσω και το bella χωρις όμως να το έχω αφήσει να ωριμάσει όπως έκανα με τα άλλα υγρά της halo...Πολύ έντονη γευση, γλυκιά, την προσδιοριζω κοντά στο γαρυφαλο κατά την εκπνοή...βαριά γευση όμως.
Αφού λοιπόν έκανα τις δοκιμές μου, σήμερα γύρισα πάλι στο freedom όπου ως έκπληξη δεν με ξένιζε πλέον αυτή η έντονη γευση τσιγαρου.Το μόνο που με ενοχλει σε όλα τα υγρά της HALO ειναι ότι μου έχουν κάνει ένα λαιμό τσαρουχι και αρκετά στεγνό.
Και τώρα έρχεται η ερώτηση.....
Να κατέβω σε mg νικοτίνης από τα 12 που δοκιμασα? Είναι όλα τα υγρά της halo τόσο έντονα στις γευσεις τους?