Εδώ κι αρκετό καιρό, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ατμιστική εμπειρία μου που -αρχικά- θα ξένιζε κι εμένα.
Ιδιαίτερα αν τη διάβαζα και την κριτίκαρα, χωρίς να την έχω δοκιμάσει.
Ζητώ προκαταβολικά την κατανόησή σας λοιπόν, τουλάχιστον μέχρι να δοκιμάσετε κι εσείς το δικό σας υγρό, σύμφωνα με την εξής απλή, απλοϊκή, παράξενη, και κυρίως ανέξοδη μέθοδο:
Όποια υγρά σας περισσεύουν, δηλαδή,
-είτε δε σας άρεσε το άρωμα,
-είτε δε σας ικανοποίησε το χτύπημα,
-είτε είναι το αγαπημένο σας κι έχουν μείνει μόνο 4-5 σταγόνες στο μπουκαλάκι, αλλά θέλετε να φτιάξετε κι άλλο,
...συγκεντρώστε τα σε ένα "μεγαλούτσικο" μπουκαλάκι (30άρι ή 50άρι) που μπορεί να έχετε στην άκρη, ή προέρχεται κι αυτό από "υγρό για πέταμα" και μόλις μαζέψετε μια ικανοποιητική ποσότητα, αναδεύστε κι αφήστε να ομογενοποιηθεί 3-4 μέρες.
Μιλάω πάντα για υγρά - είτε DIY, είτε εταιρικά- έτοιμα γι άτμισμα, όχι σκέτα αρώματα.
Την πρώτη φορά, το δοκίμασα από καθαρή τύχη κι ήταν απρόσμενα καλό!
Τη δεύτερη, θεώρησα ότι μπορεί να είναι σύμπτωση που είχα και πάλι καλό αποτέλεσμα.
Την τρίτη φορά, σιγουρεύτηκα ότι ήταν επαναλαμβανόμενη επιτυχία, άρα όχι τυχαίο γεγονός και γι αυτό το μοιράζομαι μαζί σας.
ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!Το δικό μου υγρό "Απ'όλων" έχει μέσα ατμιστικά υγρά με άρωμα (σε τυχαίες αναλογίες):
-hazelnut (fa)
-camila (Atmos)
-maxx-blend (fa)
-smoke (after8)
-gina (atmos)
-strawberry (fa)
-nutacco (atmos)
-cigarillos (el toro-hol)
-fotia (atmos)
-apple (fa)
-ry 69 (atmos)
-guevara reserve (hol)
-lemonade (atmos)
-cigar (after8)
-preggio (mystique) . Ναι, κι όμως σωστά διαβάσατε, ακόμη και το απαράδεκτο για μένα πρέτζιο με 5-6 σταγόνες στα 30 ml έδωσε μια πιπεράτη νότα στο σύνολο, που είναι αισθητή και ιδιαίτερα ευχάριστη στην εκπνοή.
Σίγουρα κάποιο ξεχνάω, αλλά δεν παίζει ρόλο.
Η ουσία είναι ότι, το τελικό υγρό μπορεί να μην είναι για όλη μέρα, σίγουρα όμως αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις συνηθισμένες μου γεύσεις ή ακόμη και στην περίοδο ξεκούρασης με σκέτη βάση.
Συνοδεία μπύρας/ποτού ή αρωματικού καφέ, ανακαλύπτω κάθε φορά και μια νέα "αρωματική νότα" κάπου εκεί στο βάθος του ατμού, ή σε συγκεκριμένο σημείο στον ουρανίσκο...
Πραγματική Kinder έκπληξη.
Κρίμα που έχω μείνει χωρίς τζένεσις αυτήν τη περίοδο και δεν έχω κι άλλο ένα κριτήριο...
Συμβουλή:
Αν νομίζετε ότι το τελικό υγρό θα είναι υπερβολικά βαρυφορτωμένο από αρώματα, μπορείτε ν'αραιώσετε με σκέτη βάση κατά βούληση (νικοτινούχα ή μη).
Η δυναμικότητα σε νικοτίνη εξαρτάται φυσικά απ'το πόσο δυνατά είναι τα υγρά που "κουβαδιάζετε" στο "Απ'όλων" μπουκαλάκι σας.
Το δικό μου υγρό πάντως, παρ'ότι κάνω μηδενικά, περιέχει 1-2 mg/ml νικοτίνη λόγω περιεκτικότητας έτοιμων υγρών που δεν κυκλοφορούν χωρίς. (π.χ. el toro-hol)
Ότι πρέπει δηλαδή γι απολαυστικό άτμισμα συγκεκριμένων στιγμών της ημέρας
Μακάρι να έχετε κι εσείς το ίδιο καλές εντυπώσεις, από τα δικά σας υγρά "απ'όλων".