vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

635 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, pngtszs1976, tasos1976, manoslykos, Doubt, camber, kotsos75

Τι υγρά ατμίζετε : έτοιμα ή DIY

Αποσυνδεδεμένος blalck

• *
  • 58
  • Φύλο: Άντρας
  • Γιώργος
Απ: Τι υγρά ατμίζετε : έτοιμα ή DIY
« Απάντηση #180 στις: Απριλίου 06, 2016, 08:42 »
Μετά τους πρώτους έξι μήνες αποκλειστικά DIY, καθαρά για οικονομικούς λόγους.

Αποσυνδεδεμένος gazius

• *
  • 79
« Απάντηση #181 στις: Απριλίου 06, 2016, 10:51 »
DIY μετά από την πρώτη εβδομάδα στο άτμισμα.

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
« Απάντηση #182 στις: Απριλίου 06, 2016, 12:04 »
Aν δεν ησαν ακριβές οι τιμες των ετοιμων υγρων της εγχωριας αγορας , δεν θα περναμε απ εξω , ουτε θα καναμε DIY
το diy ΔΕΝ ειναι λυση αναγγης και ουτε σου βγαζει υποδεεστερα υγρα

Αντιθετως  εχοντας 20 - 30 αρωματακια μπορεις να πετυχεις τοσο τρελες γευσεις που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τις βρεις σε ετοιμα

Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος seth2769

• **
  • 271
    • Cran e-liquis Russia SPB
« Απάντηση #183 στις: Απριλίου 06, 2016, 12:25 »
Μονο  DIY γιατι τα Premium ειναι μονο στο μυαλο μας! :)) ;)

Αποσυνδεδεμένος savvas1350

• **
  • 120
« Απάντηση #184 στις: Απριλίου 06, 2016, 12:37 »
Και τα δύο,κυρίως όμως έτοιμα.DYI όταν τελειώσουν τα έτοιμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #185 στις: Απριλίου 06, 2016, 13:51 »
Φυσικά και δεν είναι λύση ανάγκης τα DIY. Όσο περνάει ο καιρός που είσαι ατμιστής, τα DIY είναι πλέον άποψη. Θα το δείτε και οι νεότεροι με το πέρασμα του χρόνου :)

Αποσυνδεδεμένος mel9887

• 731
« Απάντηση #186 στις: Απριλίου 06, 2016, 14:33 »
Και απ τα δυο. Με DIY αρχισα να ασχολουμαι εδω και ενα μηνα περιπου και νομιζω οτι πλεον θα ασχοληθω αποκλειστικα μ'αυτο!
Οχι τοσο λογω του χαμηλετερου κοστους, αν και σιγουρα παιζει και αυτο σημαντικο ρολο, αλλα κυριως επειδη μου αρεσε ολο αυτο το χομπιστικο του DIY! Ξεκινας απ το μηδεν και κανεις ενα υγρο δικο σου οπως ακριβως το θελεις... :victory:

Αποσυνδεδεμένος Gregoris

• *
  • 29
  • Έλα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
« Απάντηση #187 στις: Απριλίου 06, 2016, 15:14 »
Μετά από εφτά μήνες ξεκίνησα τα DIY και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αποσυνδεδεμένος geanagno

• **
  • 497
« Απάντηση #188 στις: Απριλίου 06, 2016, 15:16 »
Και τα δύο. Φτιάχνω τα αγαπημένα μου υγρά (diy) αλλά υπάρχουν υγρά τα οποία, αν και έχω βρει κάτι κλωνοσυνταγές, δεν έχω ούτε την όρεξη ούτε και την υπομονή για διαδικασίες με ξεχωριστές μίξεις και ωριμάνσεις. Για αυτό, ορισμένα όπως castle long, grandmaster, streak κτλ, τα παίρνω έτοιμα και ησύχασα. 

Αποσυνδεδεμένος leontamp

• *
  • 84
« Απάντηση #189 στις: Απριλίου 06, 2016, 15:29 »
Και τα δύο...Ποσοστό 90% DIY και 10% έτοιμα..
Βέβαια δεν φτιάχνω καμιά περίεργη συνταγή...Συνήθως αρώματα από έτοιμα υγρά επιλέγω, και τα ατμίζω όλη τη βδομάδα παρέα με σκέτη βάση...
Έτοιμο υγρό άντε να κάνω 5-10 ml την εβδομάδα ανάλογα τις ορέξεις...

Αποσυνδεδεμένος Tazz

• **
  • 137
« Απάντηση #190 στις: Απριλίου 06, 2016, 16:42 »
8-10 ml αναλόγως τα ζόρια της ημέρας και θέλω δυο μπαταρίες τουλάχιστον

Αποσυνδεδεμένος fafalos

• *
  • 51
« Απάντηση #191 στις: Απριλίου 12, 2016, 22:59 »
Επίσης και τα δύο, με φάσεις. Τα έτοιμα παίζουν πάντα όμως.

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• **
  • 327
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
« Απάντηση #192 στις: Απριλίου 15, 2016, 01:22 »
Επειδη ειδα πολλα σχολια σχετικα με νοθευμενα αρωματα απο TPA,FW,FA και δε θελω να ξερω τι αλλη εταιρεια εχουν κοπιαρει και ουτε εγω ουτε κανενας μας δε θελει να αγοραζει κατι το οποιο δεν ειναι αυτο που αγορασε  η ειχε στο μυαλο του επειδη ενα κουτοπονηρο λαμογιο το εχει νοθευσει στο υπογειο του με αποτελεσμα να μη μου βγει το υγρο που ετοιμαζω η το χειροτερο μη παθω τιποτα και φυτρωσουν πλοκαμια πανω μου  :))
 ειναι ευκολο να γινει μια λιστα με σωστους επαγγελματιες που πουλανε τα original αρωματα?
Αθηνα αν ειναι εφικτο η αλλιως με κανα eshop της προκοπας

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
« Απάντηση #193 στις: Απριλίου 15, 2016, 12:33 »
Και απ τα δυο. Με DIY αρχισα να ασχολουμαι εδω και ενα μηνα περιπου και νομιζω οτι πλεον θα ασχοληθω αποκλειστικα μ'αυτο!
Οχι τοσο λογω του χαμηλετερου κοστους, αν και σιγουρα παιζει και αυτο σημαντικο ρολο, αλλα κυριως επειδη μου αρεσε ολο αυτο το χομπιστικο του DIY! Ξεκινας απ το μηδεν και κανεις ενα υγρο δικο σου οπως ακριβως το θελεις... :victory:

Η αληθεια ειναι πως δεν ειναι ολοι life hackers και κατανοω οτι υπαρχουν ανθρωποι που δε θα θελαν ουτε να συναρμολογησουν καρεκλα απ το ΙΚΕΑ.
Υποθετω λοιπον πως οι ανθρωποι που γουσταρουν το diy το κανουν σε πολλους τομεις της ζωης τους κι οχι μονο στα αρωματα, και συνηθως μονο φθηνα δεν τους ερχεται κατι τετοιο (κρινω απο τον εαυτο μου παντα)
O γνησιος life hacker λοιπον οταν ξεκιναει να φτιαξει κατι το κανει γιατι το χει στο αιμα του κι οχι για οικονομια αλλα για να φτιαξει κατι με προσωπικη σφραγιδα που θα ναι καλυτερο -συνηθως- απο αυτα τα τυπικα πραγματα που προσφερει η βιομηχανια.
Κι εδω οι diy-ers θα ελεγα πως χωριζονται σε δυο ομαδες (ισως δεν ειναι ευδιακριτος ο διαχωρισμος), στους ανθρωπους που κανουν diy για οικονομια οποτε απλα πανε και αγοραζουν το αγαπημενο τους υγρο σε αρωμα και το φτιαχνουν με βαση, η ακολουθουν καποια ετοιμη συνταγη με καλα revews, και στους ανθρωπους που παιρνουν 30-40 αρωματα και προσπαθουν να πετυχουν κατι δικο τους.

Επειδη ειδα πολλα σχολια σχετικα με νοθευμενα αρωματα απο TPA,FW,FA

νοθευμενα η ανασυσκευασμενα?
ανασυσκευασμενα δε σημαινει ντε και καλα πως εχουν υποστει καποια νοθεια, ουτε πιστευω πως ενα σοβαρο μαγαζι που πουλαει re-bottled θα διακινδυνευε τη φημη του για να κατσει να κερδισει δυο πενταροδεκαρες παραπανω. Εχει ετσι κι αλλιως αρκετο κερδος απο την ολη διαδικασια και ετσι κερδιζει και αυτος και εμεις.

Παράθεση
ειναι ευκολο να γινει μια λιστα με σωστους επαγγελματιες που πουλανε τα original αρωματα?
Αθηνα αν ειναι εφικτο η αλλιως με κανα eshop της προκοπας
ολοι!
απλα αν φοβασει  τα ανασυσκευασμενα -που για μενα προσωπικα δεν εχεις κανενα λογο αν παιρνεις απο σοβαρα μαγαζια αλλα γουστα ειν αυτα- παιρνεις την original συσκευασια.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 15, 2016, 12:40 από Nick74 »

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1606
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #194 στις: Απριλίου 15, 2016, 12:41 »
diy μονο κ παντα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450360 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110782 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375013 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99958 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F