vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

396 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Τι υγρά ατμίζετε : έτοιμα ή DIY

Αποσυνδεδεμένος blalck

• *
  • 58
  • Φύλο: Άντρας
  • Γιώργος
Απ: Τι υγρά ατμίζετε : έτοιμα ή DIY
« Απάντηση #180 στις: Απρ 06, 2016, 08:42 »
Μετά τους πρώτους έξι μήνες αποκλειστικά DIY, καθαρά για οικονομικούς λόγους.

Αποσυνδεδεμένος gazius

• *
  • 80
« Απάντηση #181 στις: Απρ 06, 2016, 10:51 »
DIY μετά από την πρώτη εβδομάδα στο άτμισμα.

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
« Απάντηση #182 στις: Απρ 06, 2016, 12:04 »
Aν δεν ησαν ακριβές οι τιμες των ετοιμων υγρων της εγχωριας αγορας , δεν θα περναμε απ εξω , ουτε θα καναμε DIY
το diy ΔΕΝ ειναι λυση αναγγης και ουτε σου βγαζει υποδεεστερα υγρα

Αντιθετως  εχοντας 20 - 30 αρωματακια μπορεις να πετυχεις τοσο τρελες γευσεις που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τις βρεις σε ετοιμα

Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος seth2769

• **
  • 271
    • Cran e-liquis Russia SPB
« Απάντηση #183 στις: Απρ 06, 2016, 12:25 »
Μονο  DIY γιατι τα Premium ειναι μονο στο μυαλο μας! :)) ;)

Αποσυνδεδεμένος savvas1350

• **
  • 120
« Απάντηση #184 στις: Απρ 06, 2016, 12:37 »
Και τα δύο,κυρίως όμως έτοιμα.DYI όταν τελειώσουν τα έτοιμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1244
« Απάντηση #185 στις: Απρ 06, 2016, 13:51 »
Φυσικά και δεν είναι λύση ανάγκης τα DIY. Όσο περνάει ο καιρός που είσαι ατμιστής, τα DIY είναι πλέον άποψη. Θα το δείτε και οι νεότεροι με το πέρασμα του χρόνου :)

Αποσυνδεδεμένος mel9887

• 732
« Απάντηση #186 στις: Απρ 06, 2016, 14:33 »
Και απ τα δυο. Με DIY αρχισα να ασχολουμαι εδω και ενα μηνα περιπου και νομιζω οτι πλεον θα ασχοληθω αποκλειστικα μ'αυτο!
Οχι τοσο λογω του χαμηλετερου κοστους, αν και σιγουρα παιζει και αυτο σημαντικο ρολο, αλλα κυριως επειδη μου αρεσε ολο αυτο το χομπιστικο του DIY! Ξεκινας απ το μηδεν και κανεις ενα υγρο δικο σου οπως ακριβως το θελεις... :victory:

Αποσυνδεδεμένος Gregoris

• *
  • 29
  • Έλα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
« Απάντηση #187 στις: Απρ 06, 2016, 15:14 »
Μετά από εφτά μήνες ξεκίνησα τα DIY και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αποσυνδεδεμένος geanagno

• E quindi uscimmo a riveder le stelle
  • **
  • 498
« Απάντηση #188 στις: Απρ 06, 2016, 15:16 »
Και τα δύο. Φτιάχνω τα αγαπημένα μου υγρά (diy) αλλά υπάρχουν υγρά τα οποία, αν και έχω βρει κάτι κλωνοσυνταγές, δεν έχω ούτε την όρεξη ούτε και την υπομονή για διαδικασίες με ξεχωριστές μίξεις και ωριμάνσεις. Για αυτό, ορισμένα όπως castle long, grandmaster, streak κτλ, τα παίρνω έτοιμα και ησύχασα. 

Αποσυνδεδεμένος leontamp

• *
  • 85
« Απάντηση #189 στις: Απρ 06, 2016, 15:29 »
Και τα δύο...Ποσοστό 90% DIY και 10% έτοιμα..
Βέβαια δεν φτιάχνω καμιά περίεργη συνταγή...Συνήθως αρώματα από έτοιμα υγρά επιλέγω, και τα ατμίζω όλη τη βδομάδα παρέα με σκέτη βάση...
Έτοιμο υγρό άντε να κάνω 5-10 ml την εβδομάδα ανάλογα τις ορέξεις...

Αποσυνδεδεμένος Tazz

• **
  • 138
« Απάντηση #190 στις: Απρ 06, 2016, 16:42 »
8-10 ml αναλόγως τα ζόρια της ημέρας και θέλω δυο μπαταρίες τουλάχιστον

Αποσυνδεδεμένος fafalos

• *
  • 51
« Απάντηση #191 στις: Απρ 12, 2016, 22:59 »
Επίσης και τα δύο, με φάσεις. Τα έτοιμα παίζουν πάντα όμως.

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• **
  • 327
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
« Απάντηση #192 στις: Απρ 15, 2016, 01:22 »
Επειδη ειδα πολλα σχολια σχετικα με νοθευμενα αρωματα απο TPA,FW,FA και δε θελω να ξερω τι αλλη εταιρεια εχουν κοπιαρει και ουτε εγω ουτε κανενας μας δε θελει να αγοραζει κατι το οποιο δεν ειναι αυτο που αγορασε  η ειχε στο μυαλο του επειδη ενα κουτοπονηρο λαμογιο το εχει νοθευσει στο υπογειο του με αποτελεσμα να μη μου βγει το υγρο που ετοιμαζω η το χειροτερο μη παθω τιποτα και φυτρωσουν πλοκαμια πανω μου  :))
 ειναι ευκολο να γινει μια λιστα με σωστους επαγγελματιες που πουλανε τα original αρωματα?
Αθηνα αν ειναι εφικτο η αλλιως με κανα eshop της προκοπας

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
« Απάντηση #193 στις: Απρ 15, 2016, 12:33 »
Και απ τα δυο. Με DIY αρχισα να ασχολουμαι εδω και ενα μηνα περιπου και νομιζω οτι πλεον θα ασχοληθω αποκλειστικα μ'αυτο!
Οχι τοσο λογω του χαμηλετερου κοστους, αν και σιγουρα παιζει και αυτο σημαντικο ρολο, αλλα κυριως επειδη μου αρεσε ολο αυτο το χομπιστικο του DIY! Ξεκινας απ το μηδεν και κανεις ενα υγρο δικο σου οπως ακριβως το θελεις... :victory:

Η αληθεια ειναι πως δεν ειναι ολοι life hackers και κατανοω οτι υπαρχουν ανθρωποι που δε θα θελαν ουτε να συναρμολογησουν καρεκλα απ το ΙΚΕΑ.
Υποθετω λοιπον πως οι ανθρωποι που γουσταρουν το diy το κανουν σε πολλους τομεις της ζωης τους κι οχι μονο στα αρωματα, και συνηθως μονο φθηνα δεν τους ερχεται κατι τετοιο (κρινω απο τον εαυτο μου παντα)
O γνησιος life hacker λοιπον οταν ξεκιναει να φτιαξει κατι το κανει γιατι το χει στο αιμα του κι οχι για οικονομια αλλα για να φτιαξει κατι με προσωπικη σφραγιδα που θα ναι καλυτερο -συνηθως- απο αυτα τα τυπικα πραγματα που προσφερει η βιομηχανια.
Κι εδω οι diy-ers θα ελεγα πως χωριζονται σε δυο ομαδες (ισως δεν ειναι ευδιακριτος ο διαχωρισμος), στους ανθρωπους που κανουν diy για οικονομια οποτε απλα πανε και αγοραζουν το αγαπημενο τους υγρο σε αρωμα και το φτιαχνουν με βαση, η ακολουθουν καποια ετοιμη συνταγη με καλα revews, και στους ανθρωπους που παιρνουν 30-40 αρωματα και προσπαθουν να πετυχουν κατι δικο τους.

Επειδη ειδα πολλα σχολια σχετικα με νοθευμενα αρωματα απο TPA,FW,FA

νοθευμενα η ανασυσκευασμενα?
ανασυσκευασμενα δε σημαινει ντε και καλα πως εχουν υποστει καποια νοθεια, ουτε πιστευω πως ενα σοβαρο μαγαζι που πουλαει re-bottled θα διακινδυνευε τη φημη του για να κατσει να κερδισει δυο πενταροδεκαρες παραπανω. Εχει ετσι κι αλλιως αρκετο κερδος απο την ολη διαδικασια και ετσι κερδιζει και αυτος και εμεις.

Παράθεση
ειναι ευκολο να γινει μια λιστα με σωστους επαγγελματιες που πουλανε τα original αρωματα?
Αθηνα αν ειναι εφικτο η αλλιως με κανα eshop της προκοπας
ολοι!
απλα αν φοβασει  τα ανασυσκευασμενα -που για μενα προσωπικα δεν εχεις κανενα λογο αν παιρνεις απο σοβαρα μαγαζια αλλα γουστα ειν αυτα- παιρνεις την original συσκευασια.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 15, 2016, 12:40 από Nick74 »

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1608
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #194 στις: Απρ 15, 2016, 12:41 »
diy μονο κ παντα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878227 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362826 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467608 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911113 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520677 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376282 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702455 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ