vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

766 επισκέπτες, 6 χρήστες
thanoulis, mathimatikos1966, anetost, zalaros, Methodios, Milarepa

Αγορές (εκτός υγρών) που πήγαν κατευθείαν συρτάρι

Αποσυνδεδεμένος sab_atmo

• **
  • 120
  • Φύλο: Άντρας
Νομίζω ο τίτλος τα λέει όλα... Είπα ν' ανοίξω το συγκεκριμένο νήμα για το τί αγόρασε κάποιος και χωρίς να καταφέρει να το κάνει να λειτουργήσει ή χωρίς να τον καλύψει ούτε στα βασικά το έστειλε κατευθείαν στα σκοτάδια του συρταριού...

Αφήνω απ' έξω το υγρά γιατί είναι 100άδες αν όχι 1000άδες και θα μπλέξουμε, καθώς είναι ίσως το κομμάτι του ΗΤ με τις περισσότερες και μεγαλύτερες διαφωνίες μεταξύ των ατμιστών.

Καλό θα ήταν να μην επεκταθούμε με απαντήσεις-λύσεις για το τι δεν πήγε καλά σε κάποιον, εφόσων υπάρχουν τα αντίστοιχα νήματα για τις πιο διαδεδομένες συσκευές, μπαταρίες, μπαταριοθήκες, ατμοποιητές κλπ... (άντε κανα λινκ του νηματος για το υπο συζήτηση αντικείμενο)

Ας ξεκινήσω εγώ λοιπόν με αγορά που έχει το ρεκόρ λιγότερης χρήσης. Τον ατμοποιητή UFO. Έχω στήσει κάμποσους ατμοποιητές επισκευάσιμους και μη, γενικώς με επιτυχία. Ε, αυτό το πράμα με τον UFO.... να πάει και μην ξανάρθει... Ξεκίνησα να τον στήσω εμπειρικά και απ' οτι θυμόμουν από βιντεο που είχα δει παλότερα, δεν ήθελε. Βλέπω ένα σκασμό βίντεο στο youtube, διαβάζω ότι παίζει στο forum, ακολουθώ κατα γράμμα οδηγίες και συμβουλες, γιοκ. Ρε τι μπάνια και αφρόλουτρα, τι φυτίλια άλλης διαμέτρου, τί αντιστάσεις, τι καψίματα, τι φυτίλι στο καρφί, τι mesh στο καρφι, τι φυτίλι και mesh στο καρφί, με τίποτα. Πάντα μα πάντα καμμένο.
Ο UFO χρησιμοποιήθηκε μονο κατα τα 10+ σεταρίσματα μόνο και μόνο για να διαπιστώνω οτι πάλι δεν δουλεύει. Τελικά δεν είχε καμία ημέρα χρήσης αφού ποτέ δεν κατάφερα να τον κάνω να δουλέψει....

Αποσυνδεδεμένος giannis kriti

• **
  • 115
  • τζημινιερα
Απ: Αγορές (εκτός υγρών) που πήγαν κατευθείαν συρτάρι
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 26, 2013, 01:19 »
το ειδιο εγω με τον LS-E παντα καμενο ποτε δεν βρικα την τροφοδοσια οτη πατεντα και να εκανα στα τελευτεα του εβαλα σερα και τον αφησα στην ακρη για ωρα αναγκης :wall: :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 26, 2013, 01:24 »
Τι σύμπτωση.!!!

Και εγω έστειλα τον UFO στο συρτάρι.... βέβαια μετά από 2-3 προσπάθειες κατάφερα να δουλεύει σωστά αλλά και πάλι ήθελε τόσο προσεκτικό σετάρισμα που δεν ασχολήθηκα μαζί του άλλο... ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ!

Ο επόμενος που ακολούθησε τον UFO ήταν ο λεγόμενος phoenix V3, μια και καλά, εξέλιξη του κλασικού phoenix. Μάλλον λόγω λάθους στη κατασκευή είχε δύο τρύπες για να πέρνει αέρα(!!!)... η μία ήταν σωστή... η αλλη όμως ήταν ακριβώς στο υψος της βάσης. Αποτέλεσμα: με πάνω από 3 σταγόνες, το υγρό έτρεχε απ' έξω.... ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ!

Τον "βελτιωμένο" ακολούθησε και ο κλασικός phoenix... με τσάντησε τόσο πολύ ο "κινούμενος" πόλος που δεν τον άντεξα... καθε τόσο έπρεπε να τον ανοίγω και να πατάω τον ακροδέκτη.... ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ με συνοπτικές διαδικασίες!

Σειρά είχε ένας φθηνός κλώνος mini-DID... αφού με παίδεψε για αρκετές ημέρες και έφαγα τόσο καμένο όσο δεν έχω φάει στους 18 μήνες που ατμίζω, τελικά ράγισε και το "αραχνούφαντο" του τανκ, και ησύχασα... αυτός δεν πήγε στο "ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ" έχει πεταχτεί από το παράθυρο... η τύχη του αγνοείται... (μου έμεινε μόνο το άλλεν για ενθύμιο...)

Στο συρτάρι επίσης πήγε και ο LSE, όχι γιατί δεν δούλεψε... ισα-ισα έπαιξε πάρα πολύ καλά, ισάξια με τον Α2Τ για έξι ολόκληρους μήνες... τον έλιωσα, τον αποφλύωσα... και πήγε στο... συρτάρι...

Τελευταίο μέλος του συρταριού, ένας Terminator Smok, που όταν μεγαλώσει, λέει,  θα ήθελε να γίνει killer (εδώ επιτρέψτε μου να γελάσω μεγαλοφώνως ΜΠΟΥΑΑΑΑΧΧΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑ).... Με τόσο άθλια σπειρώματα που σφίγγουν μόνο όταν τερματήσουν δεν υπήρχε περίπτωση να λειτουργήσει. Εγω δεν πήρα τροχό όπως ο todd, απλά πήγε... ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ με σκοπό κάποια στιγμή στο μέλλον να δοκιμάσω μερικές πατέντες πάνω του....

Αυτά τα ολίγα.... και είμαι σίγουρος ότι έπεται συνέχεια...

ΥΓ: Ξεχασα να αναφέρω ένα σετάκι mini vivi nova... συρτάρι μαζί με το κουτί και τις δυο έξτρα αντιστάσεις... ομοίως και ένας thor, και αυτός με το κουτί του και δυο έξτρα αντιστάσεις... δεν τα πήγαμε καλά.....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2013, 03:34 από slammer »

Αποσυνδεδεμένος Bensoz

• **
  • 128
  • It's kinf of FUN to do the impossible
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 26, 2013, 03:26 »
καλησπέρα σε όλους
δυστυχώς για μένα ήταν κακή εμπειρία πέταξα στο συρτάρι την πρώτη m αγορά πακέτο i-want από nobacco με τους παλιούς ατμό τις μαμάς του πακέτου τους i-want καμένο από την 1 ώρα και μετά.
πάνε χρονια βεβαια ο συγκεκριμένος ατμό αν δεν κάνω λάθος δεν κυκλοφορεί πια από nobacco

Αποσυνδεδεμένος MAdKetch

• **
  • 126
  • Foggatti Hybrid LE - Poldiac Hybrid V2
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 26, 2013, 03:30 »
Nobacco giant από εμένα. Το αγόρασα γαιτί απλώς μου το πρότεινε κάποιος για να αρχίσω το άτμισμα. Αφού το αγόρασα όμως κάτι δε μου πήγαινε καλά ήθελα κάτι ποιο δυνατό. Την ίδια μέρα ανακάλυψα τα vv/vw mods και αμέσως παράγγειλα ένα, την επόμενη το παρέλαβα και από τότε το giant κάθεται στο συρτάρι. Δεν έχει καποιο πρόβλημα απλώς είναι πολύ "λίγο" για εμένα. 

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 26, 2013, 14:09 »
Dream ss για dripping 

« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 26, 2013, 14:12 »
Vivi Nova  :yes:

Αποσυνδεδεμένος pjdb

• **
  • 121
  • A NON PROVARI OWNER
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 26, 2013, 14:25 »
Πρώτα από όλα ο ufo,μέχρι μεσ του έβαλα,ας πούμε λειτούργησε,αλλά αν τα υγρα είχαν κρέμα χεριών θα είχα γίνει μασέρ.Terminator smok,δεύτερη κρέμα χεριών,συρτάρι αφού ταχτοποιηθηκε στα εκ των συνετεθη,μου έμεινε το extension,χρησιμότατος 510-510 ανταπτορ !
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2013, 14:32 από pjdb »

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 26, 2013, 16:03 »
Nobacco  i-want δεν εβγαλε ουτε 2ωρο και εφυγε σκουπιδια!Σφικτη τζουρα οσο δεν παει :yes:

Αποσυνδεδεμένος makis1975

• **
  • 147
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 26, 2013, 16:40 »
να γραψω και εγω 2 επισκευασιμους
1.ο rcamizer(ενω αποδιδει πολυ καλα την γευση,εχει πολυ αερατη τζουρα η οποια δεν με καλυπτει)
2.ο octapus (δεν με ικανοποιησε ουτε σε γευση ουτε σε χτυπημα)

Αποσυνδεδεμένος geosurv

• *
  • 85
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 26, 2013, 17:09 »
Και εγώ vivi nova..του αλλαξα 3 κεφαλές σε μια ωρα και μετα....συρτάρι..

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 793
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 26, 2013, 17:15 »
και γω βιβι νοβες μικρους,μεγαλους  :hmmm:απορω γιατι τους επαιρνα  :doh3:

Αποσυνδεδεμένος alkaz77

• **
  • 262
  • «Αλίμονο στους λαούς που έχουν ανάγκη από ήρωες».

Αποσυνδεδεμένος Pydnaios

• **
  • 148
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 26, 2013, 17:24 »
Dream ss dripping atomizer, μύριζε σαν συνεργείο αυτοκινήτου!
ένα dct tank της smok με τρυπημενο lr μέσα, που το γεμισα μια φορά και δεν κατάφερα να το τελειώσω απο την αηδία!

Αποσυνδεδεμένος maggiver

• *
  • 81
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 26, 2013, 18:27 »
Τον bt-804 δεν τον εχετε αγορασει πολλοι!!! Αν τον ειχατε, μετα θα σας ελεγα εγω ποιον θα πεταγατε πιο βαθεια στο συρταρι!!!!!! Δεν του τη βρηκα με τιποτα, μα με τιποτα... :thumpdown: :thumpdown:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449968 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110635 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374679 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327977 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F