Κάτσε μισό γιατί δεν βλέπω το πληκτρολόγιο απ'το ντουμάνι

Γιώργο τι να κάνω φίλε, βγάζει γούστα το ρημάδι..
Σοβαρότατα όμως θα αρχίσω να επιμένω κι εγώ ο ίδιος σε αυτό στο εξής, σωστές μπαταρίες και φορτιστής για αρχή και προχώρα το άφοβα μετά. Καλύψου απ'το πρώτο σκέλος και μετά κοίτα για το mod, μην την πατήσεις σαν εμένα κι εσύ. Εγώ πρέπει να πάρω κι άλλες μπαταρίες αλλά και σωστό φορτιστή μάλλον, ο Trustfire TR-001 έκανε πάνω από 6 ώρες να φορτίσει πλήρως την LG 18650. Αφού να φανταστείς έβλεπα το λαμπάκι να επιμένει στο κόκκινο χρώμα κι έλεγα αποκλείεται να μην έχει θέμα. Περίμενα όμως αποφασιστικά και μετά από τόσες ώρες επιτέλους πρασίνισε, πίστεψέ με, τώρα μπορώ να πω πως πληρώθηκα γι'αυτή την αναμονή. Απίστευτο άτμισμα.
Μακάρι να μπορούσα να σηκώσω την αγορά με ψώνια που έβαλα στο μυαλό αλλά γενικότερα αυτόν τον μήνα έχω βγει εκτός για τα καλά. Δεν θα το αφήσω όμως, όταν έρθει η ώρα θα του δώσω ότι χρειάζεται.
Είναι έξοδα, υπολόγισε τα κι αυτά βάζοντάς τα στην αρχή του πράγματος και τα υπόλοιπα βρίσκονται κι έρχονται μετά. Δείχνει να αξίζει πάντως, χαοτική διαφορά με την μπαταρία που χρησιμοποίησα χτες και σήμερα πριν φορτίσει η "μεγάλη", πλέον μιλάω άνετα για τρελή απόλαυση με το σκ@τό..!
Εύχομαι να σε δούμε σύντομα το ίδιο ενθουσιασμένο με κάτι τέτοιο..