Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μηχανικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS  (Αναγνώστηκε 306130 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• Carpe Diem..
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ
  • Φύλο: Άντρας
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
Απ: Μηχανικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS
« Απάντηση #795 στις: Ιουν 25, 2015, 14:17 »
Κι εγώ παράγγειλα μαγνήτες αλλά από Ελλάδα, 7 ευρώ παρακαλώ το ένα σετ των δύο μαγνητών. Ελπίζω τουλάχιστον να αντέξουν στον χρόνο διαφορετικά πάμε Κίνα στην επόμενη παραγγελία.
GiorgosRab την πάτησες με εμένα μου έπλεξες, είμαι κακιά επιρροή - αν και αυτό αφορά τις γυναίκες περισσότερο.! (Image removed from quote.)

Μάκη για τιμωρία σου θα πάρω αλλο ενα σετάκι μαγνητάκια απο ΦΤ να στα δώσω όταν έρθεις (και έρθουν) να πιούμε καφέ!  :tongue_smilie: ;D

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #796 στις: Ιουν 25, 2015, 14:22 »
Σε κάλυψα;  8)

Και με το παραπάνω, ειδικά με το τελευταίο :thumpup:
Η FT δε βλέπω να με καλύπτει όμως γιατί δε θέλω και κλαρίνο πάνω από 90mm σε μήκος.
Ευχαριστώ πολύ :)

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Dripάρω....
« Απάντηση #797 στις: Ιουν 25, 2015, 16:18 »

slammer, μαγνητάκια από πού?Επίσης τώρα που έχεις τα μαγνητάκια έχεις και το μικρό πυράκι που είναι στη βάση?Ουσιαστικά αν έχω καταλάβει καλά απλά αντικαθιστάς το ελατήριο με τα μαγνητάκια!
Σωστά, βγάζεις μόνο το ελατήριο και βάζεις δύο μαγνητάκια στο κάτω μέρος (εγω βάζω τρία για να στέκεται και όρθιο χωρίς να πατιέται) κόντρα.

τί προσφέρει παραπάνω ο υβριδικός πέραν την μείωσης όγκου, καλύτερα ρεύματα; υπάρχει φόβος να τραυματίσεις τον πόλο της μπαταρίας με τον ατμό (αν εχω καταλαβει καλα ακουμπάει απευθείας ο πολος του ατμο στην μπαταρια;);
Μείωση όγκου βασικά... και για μείωση των ρυθμίσεων (δεν ρυθμίζεις πόλο, η ρύθμιση όλων γίνεται από το κάτω καπάκι ), για τα ρεύματα σίγουρα βοηθά καθώς όσο λιγότερα πράγματα μεσολαβούν τόσο το καλύτερο. Η μπαταρία δεν τραυματίζεται, σφίγγεις όσο πρέπει από κάτω. Βέβαια δεν προτείνω υβριδικό χωρίς kick ή ασφάλεια γιατί μπορεί να γίνει κανένα βραχυκύκλωμα.

Τα μαγνητάκια της FT είναι πολύ εύθραυστα δεν ξέρω αν είναι έτσι και τα γνήσια.

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #798 στις: Ιουν 25, 2015, 16:33 »
Τέλος, αν το επόμενο το βρεις πουθενά αλλού, χτύπα το. Γιατί και αυτό χτυπάει αλύπητα  :))
https://www.fasttech.com/products/3027/10006084/1467000

Το χτύπησα κι ο θεός βοηθός :-[

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης/Αθήνα
« Απάντηση #799 στις: Ιουν 25, 2015, 19:18 »
Θέλω εντυπώσεις μόλις το παραλάβεις. Νομίζω θα το καταχαρείς :D

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #800 στις: Ιουν 25, 2015, 19:29 »
Εδώ το βρήκα, το έχει και σε gold αλλά δεν μου αρέσουν τα χρυσά.
Δεν έχω ξαναπαραγγείλει από κει, να δούμε πότε θα έρθει τώρα :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος makis206

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Πλέον Ηράκλειο
« Απάντηση #801 στις: Ιουν 26, 2015, 00:15 »
Όφου όφου (που λέμε εδώ στην Κρήτη ), μόλις φόρτισε πλήρως η LG HE2, μπήκε στον σωλήνα και πάτησα το κουμπί, δακρύζω απ'την ηδονή μιλάμε..

Την τσέκαρα φυσικά, στα 4.2V σταμάτησε η φόρτιση και άρχισε το πανηγύρι, τώρα το παίρνω σερί να δω πόσο θα κρατήσει η ευτυχία.. ερωτεύτηκα το nemesis από χτες που έπεσε στα χέρια μου; Μόλις τριπλασιάστηκε το συναίσθημα, αρχίζω να του αφιερώνω όλη τη δισκογραφία του Χατζηγιάννη λέμε..

Ωραία μπήκαμε στα μηχανικά.. :)

• Carpe Diem..
  • e-regular ατμιστής
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #802 στις: Ιουν 26, 2015, 00:19 »
 Μάκη..

Αποσυνδεδεμένος makis206

• Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #803 στις: Ιουν 26, 2015, 00:50 »

Κάτσε μισό γιατί δεν βλέπω το πληκτρολόγιο απ'το ντουμάνι

Γιώργο τι να κάνω φίλε, βγάζει γούστα το ρημάδι..

Σοβαρότατα όμως θα αρχίσω να επιμένω κι εγώ ο ίδιος σε αυτό στο εξής, σωστές μπαταρίες και φορτιστής για αρχή και προχώρα το άφοβα μετά. Καλύψου απ'το πρώτο σκέλος και μετά κοίτα για το mod, μην την πατήσεις σαν εμένα κι εσύ. Εγώ πρέπει να πάρω κι άλλες μπαταρίες αλλά και σωστό φορτιστή μάλλον, ο Trustfire TR-001 έκανε πάνω από 6 ώρες να φορτίσει πλήρως την LG 18650. Αφού να φανταστείς έβλεπα το λαμπάκι να επιμένει στο κόκκινο χρώμα κι έλεγα αποκλείεται να μην έχει θέμα. Περίμενα όμως αποφασιστικά και μετά από τόσες ώρες επιτέλους πρασίνισε, πίστεψέ με, τώρα μπορώ να πω πως πληρώθηκα γι'αυτή την αναμονή. Απίστευτο άτμισμα.
Μακάρι να μπορούσα να σηκώσω την αγορά με ψώνια που έβαλα στο μυαλό αλλά γενικότερα αυτόν τον μήνα έχω βγει εκτός για τα καλά. Δεν θα το αφήσω όμως, όταν έρθει η ώρα θα του δώσω ότι χρειάζεται.

Είναι έξοδα, υπολόγισε τα κι αυτά βάζοντάς τα στην αρχή του πράγματος και τα υπόλοιπα βρίσκονται κι έρχονται μετά. Δείχνει να αξίζει πάντως, χαοτική διαφορά με την μπαταρία που χρησιμοποίησα χτες και σήμερα πριν φορτίσει η "μεγάλη", πλέον μιλάω άνετα για τρελή απόλαυση με το σκ@τό..!

Εύχομαι να σε δούμε σύντομα το ίδιο ενθουσιασμένο με κάτι τέτοιο.. :)

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης/Αθήνα
« Απάντηση #804 στις: Ιουν 26, 2015, 00:52 »
Εγώ έλεγα κάποια στιγμή μες στο καλοκαίρι να τσιμπήσω κανένα μηχανικό κουτάκι με Mosfet από FT. Έχει κανείς σας καμιά πρόταση;

• Carpe Diem..
  • e-regular ατμιστής
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #805 στις: Ιουν 26, 2015, 00:55 »
 Μάκη μπαταρίες (25R) και φορτιστής (XTAR VC2) υπάρχουν ήδη, γι'αυτό το είχα σκεφτεί να δοκιμάσω και ένα μηχανικό. Οπότε περιμένω να πάρω παράδες για να ρίξω παραγγελία!  :D

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
« Απάντηση #806 στις: Ιουν 26, 2015, 01:08 »
Εγώ έλεγα κάποια στιγμή μες στο καλοκαίρι να τσιμπήσω κανένα μηχανικό κουτάκι με Mosfet από FT. Έχει κανείς σας καμιά πρόταση;

Εκει κατω που εισαι , μιλα με τον   http://vaping.gr/index.php?action=profile;u=4509.................. 8)

Θα σ' αφησει αφωνο με τις ιδεες , τις γνωσεις και με το τι μπορει να κανει.
Σημερα μιλαμε για 200Watts σα να ειναι κατι καινουριο , αλλα αυτος το ειχε κανει χρονια πριν αυτο το νουμερο αληθεια σε μοντακι δικο του.... :respect:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 08, 2024, 06:17 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος makis206

• Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #807 στις: Ιουν 26, 2015, 10:44 »
Σε όσους το σκέφτονται ακόμα.. :D

Με την 18350, πάθος!

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πειραιάς
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #808 στις: Ιουν 26, 2015, 11:24 »
Μάκη, αν βάλεις hybrid adaptor σε αυτό το σετάκι θα ξαναερωτευτείς.  Σκέψου ότι είναι ακόμα πιο μικρό και κομψό  :thumpup:

• Carpe Diem..
  • e-regular ατμιστής
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #809 στις: Ιουν 26, 2015, 11:36 »
Το hybrid μόνο με Kick το δουλευεις;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 399206 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 729208 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5838 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3140 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382273 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267520 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 735933 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269399 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 695996 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2238 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23467 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos