Τις τελευταίες μέρες μου έχει καρφωθεί να πάρω μηχανικό μοντάκι. Συνολικά έχω ψάξει άπειρες ώρες σχετικά με αυτά, αλλά ειδικά τον τελευταίο καιρό το χω πεθάνει. Παρόλα αυτά, ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω αν αξίζει να πάρω υβριδικό.
Καταρχάς ξέρω τι θα μου πείτε οι περισσότεροι. "Είναι επικίνδυνο, μόνο για έμπειρους χρήστες, μπορεί να βραχυκυκλώσεις την μπαταρία κτλ..". Ουσιαστικά πρέπει να φροντίσω να έχω μια καλή μπαταρία μέσα χωρίς σκισίματα, να εξέχει αρκετά το 510 του ατμοποιητή ωστέ να μην βραχυκυκλώσει η μπαταρία αν ακουμπήσει κάτι άλλο, εε και αν υπήρχε μόνωση στο κάτω μέρος του υβριδικού αντάπτορα δεν θα ταν άσχημο. Είναι και το θέμα του αν στάξει υγρό μέσα, αλλά για αυτό δεν είμαι σίγουρος, ελπίζω κάποιος από σας να μου το διευκρινίσει.
Ωραία αυτά που πρέπει να προσέχει κάποιος, τώρα τα θετικά. Το μέγεθος φαντάζομαι παίζει ρόλο μιας και τα περισσότερα υβριδικά ειναι μικρά. Και το nemesis με τον αντάπτορα δηλαδή γίνεται ακόμα πιο πιτσιρίκι, που είναι σημαντικό για μένα. Κατά τα άλλα, μόνο η μηδαμινή πτώση των volt είναι που τους έχει κάνει όλους να χρησιμοποιούν υβριδικά;
Ας το θέσω αλλιώς. Εγώ κάνω στησίματα μεταξύ 0.5 και 0.8 Ω και το μηχανικό μοντάκι που σκοπεύω να αγοράσω είναι κλώνος nemesis ή stingray χ απ' το
fasttech μιας και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, ειδικά για το πρώτο. Αξίζει να χρησιμοποιήσω υβριδικό αντάπτορα ώστε να τα δουλεύω χωρίς top cap ή τα οφέλη είναι μηδαμινά;