χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι το μέταλλο της επαφής μιας και είναι ξεχωριστό κομμάτι είναι ατόφιο απο κάποιο κράμα με ασημι και δεν είχε επιμετάλλωση
αρχικά και εγώ είχα την εντύπωση ότι έφυγε η επιμετάλλωση αλλα το έτριψα ελαφρά - καθάρισα το κουμπί με ψιλο ντουκοχαρτο πάνω σε τζαμι μήπως αλλάξει κάτι έτσι και αλλιώς φαινόταν ότι παρέδωσε και δεν είχα να χάσω κάτι...
η αλήθεια είναι ότι περίμενα μετά το γυαλοχαρτάρισμα το pin να είναι χάλκινο ή κάποιο άλλο επιμεταλλωμένο μέταλλο π.x. αλουμίνιο πρώτα με χαλκό και μετά με ασημι αλλα δεν είδα κάτι τέτοιο δείχνει να είναι ολόκληρο από το ίδιο μέταλλο
εδώ είναι μετά το καθάρισμα έμεινε ένα μικρό σημείο αλλα ok φτιάχνεται
έβγαλα και το πλαστικό κάλυμμα του κουμπιού να δω πως είναι η κατασκευή του από την άλλη πλευρά και από ότι φαίνεται έχει μια προστατευτική ταινία μάλλον για προστασία του πλαστικού από την θερμοκρασία έτσι μοιάζει μιας και από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει κάποια μεταλλική επιφάνεια και από κάτω φαίνεται το flat κεφάλι από το pin της επαφής μάλλον κολλημένο με κάποια ασημοκόλληση υποθέτω δεν αφαίρεσα την ταινία είναι ζόρικη για να βγει

EDIT: από διάφανα γράσα έχω σιλικόνης λέει ότι κάνει για μεικτούς μηχανισμούς πλαστικών και μετάλλων k πλαστικών κάνει? το γράσο δεν θα επηρεάσει την αγωγιμότητα όταν τα μέταλλα έρχοναι σε επαφή?