Επειδή θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη δυνατότητα το ρωτάω (είμαι σκουονκεράς, τι να κάνουμε!)

Ως προς τις εντυπώσεις μου τώρα...
Είναι το πρώτο μου μηχανικό και δεν έχω αρκετή εμπειρία ώστε να έχω εμπεριστατωμένη άποψη.
Στην αρχή, έφτιαξα coils που προφανώς δεν μπορούσε να τα ζεστάνει όπως έπρεπε (τα έφτιαξα για 4.2V) και ψιλοξενέρωσα!
Αφού διάβασα λίγο για το σωστό Voltage και με τη βοήθεια του steam engine έκαμα διπλό Canthal
[email protected]Ω, το χώνω στον τσουνάμι και στάζω το σύνηθες 6άρι 70/30 Vg/Pg λεμονοταρτοκλωνάρι...
Και με πήρε ο διάολος!!!

Πνιγόμουνα, έβηχα, αλλά συνέχιζα τις τζούρες, την άκουσα κανονικά, ζαλίστηκα, ίδρωσα, πήγα να την πέσω στον καναπέ για να συνέλθω κι η γυναίκα μου άρχισε να προβάρει ένα μαύρο φόρεμα, έχοντας ένα πολύ ύπουλο χαμόγελο στη μούρη!!!
Το εργαλείο είναι πολύ compact, προσωπικά το βρίσκω πολύ κομψό, έχει τα πάντα μέσα το kit -αν εξαιρέσουμε τη πατατιά με το bf pin- και η τιμή του αν συνυπολογίσεις ότι έχει και τον τσουνάμι 25/pro θεωρώ ότι είναι χώμα (το πήρα απ' έξω).
Αυτά!
Για να επανέλθω, αν κάποιος έχει καμιά ιδέα/πρόταση για το ερώτημά μου, ευχαρίστως να την ακούσω!