vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

652 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, mathimatikos1966, Methodios, camber, manoslykos

Μηχανικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS

Αποσυνδεδεμένος kaisharga

• *
  • 35
  • Φύλο: Άντρας
  • I read, therefore I am mad
Απ: Μηχανικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS
« Απάντηση #555 στις: Δεκεμβρίου 25, 2014, 12:39 »
Ευχαριστώ για την απάντηση. Για τις Sony και IMR Efest έχω ακούσει και γω. Αυτές τις βλέπω να τις κραταω για 1.2 Ω για όλη τη μέρα

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #556 στις: Δεκεμβρίου 25, 2014, 13:15 »
Σήμερα μου ήρθε το εργαλείο https://www.fasttech.com/products/1795000 με όλη την σημασία!!!! Αφού το περιποιηθηκα λίγο, μετά απο τις συμβουλές του φίλου LYX,κέτσαπ,σως κ.τ.λ, του έβαλα μέσα keeppower 2500mAh 35A και απο πάνω aqua με dual coil στα 0.8Ω.... :idiot1: :o :o ,τη ρεύματα είναι αυτά ρε παιδιά!!!!!!!! Λες και πεζω με ηλεκτρονικό στα 20w.Απλά τέλειο :thumpup: .

Λιγο καλυτερο σαν ρευμα ειναι το
http://www.fasttech.com/products/3027/10009322/1891703
γιατι εχει μονοκομματο tube.  Μικρη διαφορα φυσικα.

Με την μπαταρια αυτη και με τις Samsung 25 R ,LG Chem HE2 , Sony Konion VTC5 , Efest IMR 2500 purple , MXJO 35 A , Basen 2500 IMR και αλλες που εχουν κατω απο τις ετικετες τους τις τρεις αυτες μπαταριες (Sony VTC5 - Samsung 25 R - Lg HE2) , φυσικο ειναι να δεις πολυ καλη αποδοση σε ρευμα.

Για το παλικαρι που ρωταει για την NCR 18650 B , το κακο ειναι οτι δεν ειναι IMR/INR οπως οι παραπανω και επομενως δεν εχουν και την  ιδια συμπεριφορα .
Καλυτερα να αγορασεις καποια απο τις παραπανω παρα να δουλευεις την NCR B και να εχεις τη διαρκεια και αποδοση κατωτερη  απο τις πιο πανω.
Ειναι και η NCR B καλη μπαταρια , δεν ειναι φτιαγμενη ομως για τετοιου ειδους αποφορτισεις.

Αποσυνδεδεμένος Xainis

• **
  • 239
« Απάντηση #557 στις: Δεκεμβρίου 25, 2014, 18:54 »
Καλησπέρα! Μέχρι τώρα παίζω με ηλεκτρονικό mod. Έχω ψηθεί όμως να πάρω ένα μηχανικό (μάλλον το lab της atmizoo). Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά το μικρό που παίρνει τις 18350. Αλλά καταλαβαίνω ότι σε μηχανικό με πτώση τάσης κτλ θα με κουράσει, σωστά; Άρα μήπως καλύτερα θα προτείνατε αυτό που παίρνει τις 18500? και επίσης αν πάρω το 18350 με προέκταση και το κάνω και 18500 θα έχω ίδιο αποτέλεσμα με το κανονικό το 18500?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος PVARELLAS

• **
  • 140
« Απάντηση #558 στις: Δεκεμβρίου 25, 2014, 20:59 »
μην βιαστεις για μηχανικο ,ψαξτο λιγο καλυτερα.πηγαινε απο κανενα μαγαζι ή ακομα καλυτερα δοκιμασε απο κανεναν φιλο και μετα αγορασε ;) στα χρηματα του lab υπαρχουν καλυτερα μοντακια

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• 717
« Απάντηση #559 στις: Δεκεμβρίου 25, 2014, 23:26 »
Καλησπέρα! Μέχρι τώρα παίζω με ηλεκτρονικό mod. Έχω ψηθεί όμως να πάρω ένα μηχανικό (μάλλον το lab της atmizoo). Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά το μικρό που παίρνει τις 18350. Αλλά καταλαβαίνω ότι σε μηχανικό με πτώση τάσης κτλ θα με κουράσει, σωστά; Άρα μήπως καλύτερα θα προτείνατε αυτό που παίρνει τις 18500? και επίσης αν πάρω το 18350 με προέκταση και το κάνω και 18500 θα έχω ίδιο αποτέλεσμα με το κανονικό το 18500?

Kαι γιατι δεν παίρνεις το ίδιο με 18650?Θα ξενιάσεις με την χωρητικότητα.Εγώ με μια 18650 μπορει να βγαλω άνετα και 4 μερες.Βεβαια για αυτό παιζει ρόλο πολύ σημαντικο και ο φορτιστής.
Πάντως για τα λεφτά του και μονο 18350 μπαταρία, ακριβουτσικο μου φαινεται.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #560 στις: Δεκεμβρίου 25, 2014, 23:45 »
Το αν θα σε κουράσει η πτώση τάσης σε μηχανικό με 18350 είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα.
Άλλοι δεν την αντέχουν καθόλου, ούτε σε 18650. Άλλοι δεν ενοχλούνται καθόλου.
Ναι, η μπαταρία δεν θα κρατάει πολύ, ναι θα χρειαστεί να έχεις κάμποσες μαζί σου όταν είσαι εκτός σπιτιού.
Αλλά είναι όμορφα, γερά και διακριτικά και αυτό αποζημιώνει με το παραπάνω όσους τα εκτιμούν.
Οπότε το τι προτείνουμε έχει να κάνει με το τι προτιμά ο καθένας να κουβαλάει.

Κανονικά ένα 18350 με προέκταση έχει ελάχιστες παραπάνω απώλειες από το 18350 μονοκόμματο, οπότε δεν θα αισθανθείς διαφορά και είναι μια καλή λύση για να παίζεις με δυο μεγέθη. Είναι καλή ιδέα να βρεις 2-3 μηχανικά που σου αρέσουν για να τα συγκρίνεις στο χέρι σου και στην χρήση. Αν είσαι καρφωτός για Lab σε καταλαβαίνω: είναι πανέμορφο!

Σε οποιαδήποτε επιλογή κάτι θυσιάζεις και δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση.
Αν λιγουρεύομαι Μίνι Κούπερ δεν έχει νόημα κάποιος να μου προτείνει για καλύτερα μια Σκόντα Οκτάβια γιατί "έχει καλούς χώρους".

Αποσυνδεδεμένος Xainis

• **
  • 239
« Απάντηση #561 στις: Δεκεμβρίου 26, 2014, 10:43 »
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Προσανατολίζομαι σε 18350 που να παίρνει επέκταση για 18500. Προβληματίστηκα λίγο για το lab ,αν και το θεωρώ κουκλί, και μου την έχει ψιλό σπάσει και το ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο εδώ και αρκετό καιρό. Έπρεπε στις γιορτές να το είχαν έτοιμο..Θέλω κάτι αξιόπιστο και μια αγορά που να κρατήσει. Και με ενδιαφέρει πολύ να μου αρέςει και εμφανιςιακά.Με ψήνει ο nemesis που είναι σεβαστός παγκόσμια αλλά με χαλάει το κουμπί απο κάτω. Τέλος πάντων θα παρακολουθώ και το forum και θα δω.. Ίσως και κάτι απο εξωτερικό σε στυλ caravela κτλ αν και μου τη δίνουν αυτά με τις λίστες. Θα παρακαλάμε για να αγοράσουμε κάτι που είναι και ακριβό; ΕΕ όχι!

Αποσυνδεδεμένος loniscup

• *
  • 56
« Απάντηση #562 στις: Δεκεμβρίου 26, 2014, 11:09 »
Ριξε μια ματιά και στο bod mecha από Leo..

• 4515
« Απάντηση #563 στις: Δεκεμβρίου 26, 2014, 11:23 »
Το Caravela φιλε μου , δεν ειναι το πιο ακριβο μοντακι , αλλα ουτε ειναι και κατι εξτριμ.
Ουτε ρυθμηση τυπου Nemesis εχει , ουτε αυτοματο πολο , ουτε ομως και ρυθμηση διπλης ενεργειας στο θετικο πολο , οπως και τα πιο πολλα μοντακια τετοιου ειδους.

Το οτι εχει λιστα και περιορισμένο αριθμό διαθεσιμοτητας , ειναι και το θεμα για την απήχηση που εχει.
Καλο , ομορφο λογο εναλαγης χρωματων , αλλα μεχρι εκει.
Σαν ρευμα ειναι μεσα στα πλαισια του αποδεκτου , καλου μοντ . Οχι ομως κατι τρελο.
Πολυ καλο φινίρισμα και καλη  απλούστατη ομως κατασκευη. Καλη ομως κατασκευη.

Το οτι υπαρχει ομως  γιγαντισμος στο τι ειναι το μοντακι , ειναι και η καλυτερη διαφημηση .

Αν ηταν ευρειας καταναλωσης , θα ειχε και καλυτερη τιμη σαν μεταχειρισμενο. Σαν καινουριο η τιμη του νομιζω ειναι καπου στα 130€.
Θεωρω οτι ειναι πολλα για κατι τοσο απλο.Αυτο ομως ειναι προσωπικη αποψη .

Αποσυνδεδεμένος Xainis

• **
  • 239
« Απάντηση #564 στις: Δεκεμβρίου 26, 2014, 11:27 »
Ρυθμιστής τί εννοείς; Γενικά για πες μου εσύ τι θα ήθελες ως minimum χαρακτηριστικά σε ένα πολύ καλό mod?

• 4515
« Απάντηση #565 στις: Δεκεμβρίου 26, 2014, 12:07 »
Ρυθμιστης θετικου πολου σε ενα μηχανικο μοντ , ειναι μια βιδα , η οποια βιδονοντας της θα κανει επαφη με τον θετικο πολο του ατμ/τη.
Στο Nemesis παραδειγμα , κατω απο το επανω καπακι εχει μια βιδα .
Θα βιδωσεις τον ατμ/τη σου , μετα θα βιδωσεις αυτη τη βιδα μεχρι να κανει απλα επαφη με τον θετικο πολο του ατμ/τη και μετα θα βιδωσεις ολο αυτο το συνολο (ατμ/τη και καπακι ) στο μοντ.
Βαζεις μπαταρια , βιδωνεις το κατω καπακι/κουμπι και επειδη το κουμπι του Nemesis ειναι και ρυθμιστης , θα σταματησει εκει που θα κανει εφαφη με την μπαταρια και εισαι ετοιμος.
Απλα και ευκολα χερις κατσαβιδια για ρυθμησεις αν ο πολος του ατμ/τη ειναι πιο μακρης ή πιο κοντος.

Σε αλλα μοντακια που εχουν σταθερο το κουμπι απο κατω , η βιδα αυτη στο καπακι ειναι καπως διαφορετικη.  Ειναι μια βιδα η οποια βιδωνει μεσα σε μια αλλη πιο μεγαλη και ολο μαζι βιδωνει στο καπακι του μοντ.
Εδω η μια βιδα βιδωνει για να συναντισει τον θετικο πολο του ατμ/τη και η αλλη ξεβιδωνει ή βιδωνει για να συναντισει την μπαταρια.
Λιγο σπαστικο , αλλα αναγκαιο και μονοδρομος για πολλες κατασκευες.

Ο αυτοματος πολος ειναι ο πολος που δεν αποτελείτε απο  βιδες , αλλα ειναι απλα ενα κομματι μεταλλικο (πυρακι) και κινειται ελευθερα σε καθετο αξονα αναμεσα στην μπαταρια και στον θετικο πολο του ατμ/τη.
Εδω η μπαταρια θα πιεσει τον πολο και θα κανει επαφη με τον θετικο πολο του ατμ/τη και ετσι θα εχουμε την ενωση των δυο σημειων.  Μπαταριας και θετικου πολου του ατμ/τη.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #566 στις: Δεκεμβρίου 26, 2014, 14:03 »
Στην επιλογή μηχανικών (ειδικά του πρώτου σου) είναι σημαντικό να πας έχοντας στο νου σου την θέση κουμπιού που σε βολεύει και τις μπαταρίες που θες να χρησιμοποιείς.
Είμαι κι εγώ φίλος του πάνω κουμπιού και καταλαβαίνω γιατί είσαι σκεπτικός με τα στυλ Νέμεσις.
Δες και τον Ατέρμονα του Atmistique με πάνω κουμπί -το θεωρώ εξαιρετικό και αισθητικά και πρακτικά. Δοκίμασε και το Bod Mecha του Leo με το ιδιόμορφο "κουμπί" κεφαλή -είναι μια διαφορετική ιδέα.

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #567 στις: Δεκεμβρίου 26, 2014, 14:16 »
Φίλε xainis, εφόσον είσαι σκεπτικός για την πτώση τάσης υπάρχει πάντα η λύση του kick, αν ατμίζεις έως 15watt. Αλλά και χωρίς kick σε ένα καλό μηχανικό η πτώση τάσης θα σε ενοχλεί μόνο όταν θα έχει πέσει αρκετά η μπαταρία οπότε δε θα έχεις μεγάλες διαφορές στη διάρκεια σε σχέση με τα ηλεκτρονικά.

Όσο για τα μοντάκια, το lab δεν το ξέρω για να σου πω άποψη, αλλά απ΄όσα έχω δοκιμάσει (αυθεντικά και κλώνους) τα καλύτερα ρεύματα (μικρότερη πτώση τάσης) τα είχε το stingray x (κλώνος, λογικά το αυθεντικό θα είναι ακόμα καλύτερο). Αν τελικά δεχτείς το κουμπί κάτω θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Έχει ελεύθερο θετικό πόλο και τα μπόσικα τα μαζεύεις από το κουμπί. Το αρνητικό του είναι ότι το κουμπί θέλει λίγη επεξεργασία και στρώσιμο για να δουλεύει απροβλημάτιστα, αλλά εφόσον το κάνεις αυτό τα ρεύματά του θα σε αποζημιώσουν.

Με το κουμπί πάνω, όπως πρότειναν κι οι υπόλοιποι, ρίξε μια ματιά στο bod mecha by leo. Έχει καλά ρεύματα,  εύχρηστο κουμπί (ίσως το βολικότερο όλων), collector tank (αν χρησιμοποιείς άτμο με αέρα από κάτω είναι σωτήριο) και είναι και τηλεσκοπικό. Το αρνητικό του είναι ότι η κεφαλή θέλει συχνό καθάρισμα για να λειτουργεί στην εντέλεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 26, 2014, 15:31 από renesis »

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #568 στις: Δεκεμβρίου 26, 2014, 16:13 »
Μπορεις επισης να ριξεις μια ματια σε καποια τηλεσκοπικα μηχανικα,
οπως το exelixis & gus. Ειναι κ τα 2 ελληνικης κατασκευης, με πολυ καλα ρευματα & αρκετα ευχρηστα.
(δεν τα εχω δουλεψει, μιλαω με οσα εχω ακουσει/διαβασει/δει)

Οποτε αν μελλοντικα θελησεις να χρησιμοποιησεις 18650 μπαταρια, να μην ψαχνεσαι.

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• 717
« Απάντηση #569 στις: Δεκεμβρίου 26, 2014, 16:24 »
Και εγω θα σου προτεινα το Αtermon.
Πιστευω οτι εχει ολα οσα ψαχνεις.Κουμπι επανω,ρυθμιση αερα τζουρας στην κεφαλη με 4 τρυπες, πανευκολη ρυθμιση κατω πολου (ατερμονα) για εφαρμογη της μπαταριας, τανκακι συλογης υγρων στην πανω καφαλη και τελος πολύ καλα ρευματα!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359765 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114187 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110651 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29334 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F