Μοιάζει να είναι οι φώτο που έχει η fasttech παντως...
είναι.
Υ.Γ. Αυτός ο κλώνος είναι αγορασμένος από το fasttech, σε περίπτωση που κυκλοφορούν πολλοί κλώνοι.
μου εδωσε για σεταρισμα ο φιλος παναγιωτης μια ιδια ιθακη αλλα δεν μπορεσα να την καταφερω !
μια μου κανει υπερτροφοδοσια μια το αντιθετο ! καμια βοηθεια ? τι φυτιλια να βαλω ?
Δεν είμαι και πολύ έμπειρος με την Ιθάκη ή έστω τον κλώνο της (ίδια λειτουργία έχουν) αλλά θα σου πω για την υπερτροφοδοσία μέχρι και διαρροή : όταν βιδώνεις (σώμα να το πω;) το κεραμικό πάνω σε αυτό το σώμα, αυτό το δακτυλίδι έχει κάποιες τρύπες. η μία όταν βλέπει το ένα αυλάκι που περνάει το φιτίλι της αντίστασης της μιας, η απέναντι τρύπα κοιτάει στο αυλάκι που περνάει το φιτίλι της άλλης αντίστασης (σε αυτο το σημείο θα κάνω και εγώ μια ερώτηση μετά). όταν λοιπόν είχα ρυθμίσει να βλέπει η μια τρύπα το ένα λούκι και η άλλη τρύπα απέναντι το άλλο λούκι, μολις έβαζα υγρό μέσα, μετά από λίγο άρχισε και το έχανε (όχι όλο βέβαια). Περνούσε μέσα απο το φιτίλι το υγρό (προφανώς), και έπειτα έπεφτε απο το φιτίλι εκεί που είναι η αντίσταση στον θετικό πόλο που από εκεί έβρισκε έξοδο. Κάποια στιγμή είπα να το ρυθμίσω έτσι ώστε να μη βλέπει κανένα φιτίλι η τρύπα, οπότε έτσι όπως έχει τις τρύπες, δεν έβρισκε και η απέναντι τρύπα φιτίλι οπότε δεν είχα διαρροή. Αλλά : Άνοιγα περισσότερο την καμπάνα έπειτα για να κάνει τροφοδοσία, από ότι με την πριν ρύθμιση που και με κλειστή καμπάνα πάλι έπαιρνε υγρό μέσα απο τις τρύπες που ανέφερα. τώρα δεν έχω ούτε υπερτροφοδοσία, ούτε υποτροφοδοσία. Αλλά έχω κάτι άλλο : Με 2 αντιστάσεις δε δουλεύει καλά σε μοντ ηλεκτρονικο
. Τη δοκίμασα με μια αντίσταση, και σκοτώνει κυριολεκτικά. και από χτύπημα, και ντουμάνι, και γεύση. Το ξαναγύρισα στις 2 αντιστάσεις (μια και ήθελα να δουλεύει με τον τρόπο που την έχουν βγάλει) αλλά δεν δίνει τόσο όσο χρειάζεται. κάποιος μου είπε ότι αν είχα βάλει σύρμα αντίστασης 0.13 (έχω βάλει 0.16) τότε θα δούλευε γιατί θα πύρωναν λογικά πιο ευκολα τα σύρματα των αντιστάσεων με πιο μικρή διάμετρο. Θα το δοκιμάσω και αυτό. Για κοίτα τα αυτά που είπα φίλε, αν και ξαναλέω, δεν είμαι έμπειρος στον συγκεκριμένο ατμοποιητή.
Είχα δει σε ένα βίντεο (για την αυθεντική Ιθάκη) ότι αυτό το δακτυλίδι με τις τρύπες που μου έκανε εμένα λόγω αυτού διαρροή, αυτός το σετάριζε με τον ίδιο τρόπο που μου έκανε διαρροή. Τουλάχιστον έτσι το έδειχνε. Το σετάρισμά μου το κάνω με 2άρια φιτίλια, μόνο που στο σημείο που είναι η αντίσταση τα κάνω διπλά, και τα κόβω μετά (λίγο πριν βγουν στις σπείρες) και κατεβαίνει στο "αυλάκι" ένα μονό φιτίλι 2άρι. Σύρμα αντίστασης 0.16 και μη αντίστασης 0.20.
* - Η ερώτηση η δική μου είναι η εξής: Πως μπορεί να μην γίνει διαρροή αν βλέπουν οι τρύπες στα φιτίλια; Και ΑΝ χρησιμοποιήσεις μια μόνο αντίσταση, στο άλλο αυλάκι που είναι για το φιτίλι της άλλης αντίστασης δε βάζεις ούτε φιτίλι για να συγκρατεί τα υγρά; Αν το αφήσεις κενό δε θα υπάρξει διαρροή;
Αυτές είναι οι δικές μου ερωτήσεις.
Υ.Γ. Πολλοί μαζί μπορούν να φέρουν ένα τέλειο αποτέλεσμα με την ανταλλαγή πληροφοριών. Πόσο μάλλον για έναν ατμοποιητή που δεν λέγεται και "απλός", γιατί όπως και να το κάνουμε είναι πολύπλοκος. Για αρχάριους, δεν κάνει πιστεύω.
Υ.Γ.2 Αυτόν τον πήρα όπως προείπα, από το fasttech, και γι'αυτό
είχα ανοίξει ένα νέο νήμα για κλώνο της Ιθάκης. Τώρα διαβάζω για magoo που το μετέφεραν εδώ μέσα, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτός. Εύχομαι ο άνθρωπος που το μετέφερε να ξέρει ότι όντως είναι αυτός, γιατί έτσι θα έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα εφόσον ξέρουμε σίγουρα ότι λέγεται έτσι, μια και στις πληροφορίες που διάβασα μέσα στην ιστοσελίδα που τον αγόρασα δεν ανέφεραν τέτοιο όνομα, παρά μόνο ότι είναι κλώνος της Ιθάκης.