Σορρυ για την κριτικη,ειχα διαβασει τους κανονες,αλλα νομιζα επειδη με ρωτησε ο αλλος να του πω την γνωμη μου.
Το πηρα 72 ευρω χωρις ΦΠΑ,η μπαταρια του(εχει κλασσικα 2) δεν μπορω να σου πω με σιγουρια,γιατι για σιγουρια οποτε περναω απο το σημειο που εχω το φορτιστη,την αλλαζω μην τυχον και ξεμεινω,και δεν καπνιζω με τον ιδιο ρυθμο ολες τις ωρες της ημερας,αλλα κραταει,μια φορα μονο με εχει αφησει και ηταν και τις πρωτες μερες που δεν το πολυυπολογιζα.Για να μην λεω τωρα 2,ή 5 ή 8 ωρες,απο αυριο-μεθαυριο που θα εχω φιλτρακια η πρωτη δουλεια που θα κανω θα ειναι να τεσταρω να δω ποσο ακριβως θα κρατησει η μπαταρια.
Το ειχα παρει πριν 40 περιπου μερες,ανταλλακτικα φιλτρακια ειχα τις 25 απο τις 40 μερες και στις 25 αυτες μερες ή δεν ακουμπαγα καθολου τσιγαρο κανονικο,ή τυχαινε και εκανα 1-2 ειτε γιατι το ξεχναγα σπιτι,ειτε απο περιεργια,να δω αν θα μου φανει καθολου διαφορα.Τις υπολοιπες 15 καπνιζα σε φουλ ρυθμους,2 πακετα τσιγαρα τη μερα
Τα φιλτρακια του μου φαινονται ολοιδια με αυτα στο βιντεακι που αλλαζει το βαμβακι απο πολυεστερα με το βαμβακι απο το τσαι,αλλες φορες μου φτανει 1 τη μερα,και λιγες φορες εχω χρησιμοποιησει 1,5 τη μερα.