vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

337 επισκέπτες, 4 χρήστες
Buliwyf, I.P, Mantis039, Kouros17

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΟΣΟΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΟ.... ΜΗΔΕΝ (κατηγορία ... Φλορέξ), ΕΔΩ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1140
  • Φύλο: Άντρας
αυριο το πρωι παραλαμβανω το φλας και θα γραψω εντυπωσεις.δεν ξερω αν αρκει το χτυπημα στον λαιμο για να γινεις φλωρος αλλα μακαρι να ειναι ετσι.νομιζω οτι τον κυριο ρολο παιζει η νικοτινη,απλως το χτυπημα σου δινει την αισθηση της απολαυσης.ΕΙΔΩΜΕΝ

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
αυριο το πρωι παραλαμβανω το φλας και θα γραψω εντυπωσεις.δεν ξερω αν αρκει το χτυπημα στον λαιμο για να γινεις φλωρος αλλα μακαρι να ειναι ετσι.νομιζω οτι τον κυριο ρολο παιζει η νικοτινη,απλως το χτυπημα σου δινει την αισθηση της απολαυσης.ΕΙΔΩΜΕΝ
Aς ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερο από το απογοητευτικό Q-Hit 0% Nicotine, 100% Hit που ουσιαστικά δεν ατμίζεται

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
Στο παρελθόν είχα δοκιμασει το q-hit το οποίο ήταν απαράδεκτο από την άποψη ότι δεν έδινε χτύπημα άλλα ένα κάψιμο-τσούξιμο :dontknow:
Θα περιμενω εντυπωσεις :yes:

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1140
βεβαια στο φανστορ αναφρει οτι δεν ατμιζαιται σκετο αλλα με προσθηκη αρωματος.

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1140
λοιπον παρελαβα τα φλας.τι τα ηθελα 2 ο μακακας; εχουν 11.5 ml το καθενα.
απο χτυπημα εχει καλο τσουξιμο στον λαιμο,οχι χτυπημα.για μενα ειναι απαραδεκτο,θα το καταναλοσω λιγο λιγο με τα υπολοιπα.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
λοιπον παρελαβα τα φλας.τι τα ηθελα 2 ο μακακας; εχουν 11.5 ml το καθενα.
απο χτυπημα εχει καλο τσουξιμο στον λαιμο,οχι χτυπημα.για μενα ειναι απαραδεκτο,θα το καταναλοσω λιγο λιγο με τα υπολοιπα.
επομένως δεν διαφέρει σε κάτι από το Q-Hit  :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
Γεια σας παιδια.Το φλορεξ το ξαναδοκιμασα αλλα δεν.... δυστυχως.Λειπει ρε παιδι μου το χτυπημα που εχει η νικοτινη.Αν βγει κατι καλο σε φλορεξ με χτυπημα θα γινει αναρπαστο.Μεχρι τοτε στα 11mg εγω, καλα ειμαι νομιζω;

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
  • JUSTICE IS COMING........Vape or.......
Μια χαρά είσαι αδερφέ τι να πώ και εγώ που και τα 16 μου φένονται λίγα.... :-\ :-\ Αλλά το βέπω δύσκολο με 0 να γίνει κάτι που να έχει χτύπημα  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος geo

• ΑΝΑΣΑΝΑ
  • **
  • 289
Γεια σας παιδια.Το φλορεξ το ξαναδοκιμασα αλλα δεν.... δυστυχως.Λειπει ρε παιδι μου το χτυπημα που εχει η νικοτινη.Αν βγει κατι καλο σε φλορεξ με χτυπημα θα γινει αναρπαστο.Μεχρι τοτε στα 11mg εγω, καλα ειμαι νομιζω;
Φίλε συνατμιστή πόσο καιρό έμεινες στο 0mg με πόσα ml την ημέρα, εγώ το παλεύω από την Δευτέρα αλλά πολύ δύσκολο πολλά ml και κυρίως μέντα, τελικά στα 11mg πως είσαι?

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1140
δοκιμασα και σημερα ειναι σαν να εχεις σμυριδοπανο στον λαιμο ακυρον και αυτο παμε για αλλα τωρα παντως εμεινα στα 5mg και αυτο κατι ειναι

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
Φίλε συνατμιστή πόσο καιρό έμεινες στο 0mg με πόσα ml την ημέρα, εγώ το παλεύω από την Δευτέρα αλλά πολύ δύσκολο πολλά ml και κυρίως μέντα, τελικά στα 11mg πως είσαι?
Την πρώτη φορά 14 μέρες, την δεύτερη 14... ώρες :laugh1:
Από ml κανονικά 4-5, όσα καταναλώνω και με το 11άρι.
Το 11άρι το έχω στάνταρ εδώ και 2-3 μήνες, πάντα VG20-30%, το υπόλοιπο PG και fa vanilla clasic 2-4%, με το hybrid-e ;)
Ψιλο-φλωρέξ και αυτό αλλά τι να κάνεις, περνάνε και τα χρόνια :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
Πω-πω τοτε εγω πρέπει να είμαι μεγάλη φλωρέτα, έπεσα στα 8mg. :-[ :-[ ::)

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1140
εχεις μελον ακομα σιγα σιγα κοιτα να κατεβεις οσο σε παιρνει

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
Πω-πω τοτε εγω πρέπει να είμαι μεγάλη φλωρέτα, έπεσα στα 8mg. :-[ :-[ ::)
Τι να σου πω εγώ :dontknow:
Είναι εδώ κάτι ντουμανομανιακοί των 36 - 48 mg να μας πούνε :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
Τι να σου πω εγώ :dontknow:
Είναι εδώ κάτι ντουμανομανιακοί των 36 - 48 mg να μας πούνε :laugh1:
48 οχι αλλα 36  :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 95 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 241 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20266 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1066 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877960 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362227 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467097 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909629 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519816 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1614 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375736 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701877 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ