Kuma rta by ennequadro mods
Για τους fev funs αλλά με αρκετά περισσότερο παιχνίδι. Πινακια αέρα 0,9mm, 1,0mm,1,2mm, 1,4mm και τυφλό. Απο πολύ σφιχτό mtl μέχρι αρκετά αεράτο rDL.
Μπόλικα orings και ανταλλακτικά post. Μεταλλικό εξαιρετικό drip tip,
3 καμπάνες και όρεξη να έχεις να ασχοληθείς...
Πανεύκολο στήσιμο(2 post και λουκια για να μπουν ακριβώς τα βαμβάκια) , εξαιρετικό machining αλλά δυστυχώς γέμισμα απο κάτω (αν και λένε ότι θα βγει κουστούμι με γέμισμα απο πάνω).
Χωρητικότητα πάνω κάτω στα 4, 5ml και αρκετά μαζεμένες διαστάσεις όπως βλέπετε στην φώτο.
Γεύση, ανάλυση, χτύπημα αναμενόμενα... Ειδικά το χτύπημα με τις καμπάνες αλλάζει θεαματικά, όπως και πέφτει ή ανεβαίνει η ανάλυση και τονίζονται ή ατονουν στοιχεία του υγρού που χρησιμοποιείτε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε τον ιδανικό συνδιασμό που σας ταιριάζει.
O ατμο ήρθε στα χέρια μου με σκοπό να τον ξεψαχνίσω και να βρω τα δυνατά και αδύνατα του σημεία αλλά πραγματικά εκτός απο το γέμισμα απο κάτω δεν μπορώ να του προσαψω κάτι άλλο αρνητικό στην τιμή που θα παίξει στην αγορά (κάπου στα 160€ μου είπαν)
Αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία όσοι είστε ανήσυχα πνεύματα και έχετε όρεξη για δοκιμές.
Mille Grazie ennequadro

Στάλθηκε από το SM-F926B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk