Να μαι κι εγώ.... Ορίστε και η δική ούτε ιστορία...
Ξυπνάω προχθές, Καθαρά Δευτέρα, το πρωΐ κάνω τα κλασσικά μου 2ml (3mg) με το διπλό εσπρεσάκι μου. Άντε να έκανα 3ml λόγω αργίας.
Ε κάποια στιγμή νιώθω ότι με χτύπησε η νικοτίνη στο λαιμό. Το έχω πάθει κάποιες φορές αλλά συνήθως ήταν αργά το απόγευμα, αν όχι βράδυ, και συνήθως είχα ατμίσει μερικά παραπάνω ml από όσα συνηθίζω. Πάντα κάποιες ώρες αργότερα ή άντε το άλλο πρωί η ελαφριά ξινίλα στο λαιμό είχε φύγει. Λέω οκ θα κάνω μια παύση μερικών ωρών στο άτμισμα. Να αναφέρω ότι την προηγούμενη νύχτα έβαλα στον Griffin το Odin 104 (κάνω 3-4ml κάθε 5-6 μέρες, μιας και μέντα-σοκολάτα ναι μεν μου αρέσει πολύ αλλά δεν μπορώ να το κάνω κι όλη μέρα,και είναι κι ακριβά τα Odin οπότε τα ατμίζω όλα ευλαβικά σε πιο premium στιγμές/διαθέσεις). Το πρωί της Δευτέρας λοιπόν κάνω το 104 που είχε μείνει στον Griffin από το βράδυ. Μετά νομίζω έκανα και κανένα ml βάση (σύνολο υγρό 104 μαζί με βάση όλα μαζί 3ml το πολύ). Επίσης να αναφέρω ότι έχω παρατηρήσει όντας λάτρης των Odin (101, 104 κυρίως) ότι η νικοτίνη τους με χτυπάει παραπάνω από τα άλλα υγρά. Η 3άρα πάντα με βαράει μετά τα 2ml αλλα το γνωρίζω και ατμίζω προετοιμασμένος ή απλά τα αραιώνω με μηδενική στα 2-1,5mg. Οκ μετά από αυτό καταλήγω με νικοτινιασμένο λαιμό
και αποφασίζω να μην ατμίσω για κανένα 3ωρο-4ωρο. Έλα όμως που η ξινίλα δεν έχει φύγει από το λαιμό εντελώς... Ε τι να κάνω ατμίζω την υπόλοιπη μέρα (δεν θυμάμαι τι δυστυχώς, πάντως όχι odin και όχι κάτι εκτός των συνηθισμένων μου υγρών/βάσεων), αλλά όχι μεγάλη ποσότητα ml για να μην επιβαρρύνω το λαιμό. Ε το άλλο πρωί (χτες Τρίτη δηλαδή) ξυπνάω και ο λαιμός ήταν ακόμα ερεθισμένος (κάπως στεγνός και ξηρός), χωρίς όμως να νιώθω ιδιαίτερα τη νικοτινίαση στο λαιμό. Αυτό το έχω ως και σήμερα (σήμερα είμαι ελάχιστα καλύτερα, ελάχιστα όμως)... ξηρότητα που τη νιώθω όταν καταπίνω. Να σημειώσω ότι τη 2η μέρα και όλη μέρα (χτες) επειδή ανησύχησα έκανα μηδενική βάση pink mule (70/30) από το πρωί και μετά της πρόσθεσα και λίγη μηδενική white label (με τη μενθόλη) για να νιώθω λίγο χτύπημα να μην ασχολούμαι με τη 0 νικοτίνη. Επίσης πίνω καθημερινά άνω των 2-2.5L νερό οπότε μην μου πει κανείς να πίνω νερό.
Κάνοντας μια σούμα λοιπόν δεν μπορώ να βρώ κάτι που έκανα το οποίο δεν κάνω συνήθως ώστε να μου ερεθίσει έτσι το λαιμό.... Ίσως έκανα την Κυριακή το βράδυ 0.5-1ml 6άρι υγρό γιατί τσέκαρα κάτι στον άτμο της γυναίκας που ήθελε βοήθεια αλλά αυτό... (οπότε άντε λίγη παραπάνω γκουχ γκουχ νικοτίνη, αλλά αυτό είναι 3 μέρες πριν ε???)....
Έχει κανείς καμία ιδέα ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει?
ΥΓ. 1) Μόλις θυμήθηκα το μόνο διαφορετικό που έκανα είναι ότι δοκίμασα το Nakamichi! ΛΕΕΕΕΣ??? Αποκλείεται νομίζω...
ΥΓ. 2) Εν τω μεταξύ θα κάνω και καμιά γαργάρα με χαμομήλι που συνήθως με στρώνει αν έχω θέματα....