vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

429 επισκέπτες, 3 χρήστες
Methodios, camber, manoslykos

Ερεθισμένος λαιμός;

Αποσυνδεδεμένος Gooplay

• *
  • 74
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Απ: ερεθισμος στο λαιμο
« Απάντηση #255 στις: Φεβρουαρίου 14, 2016, 21:39 »
Καλο ;D

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #256 στις: Μαρτίου 10, 2016, 13:11 »
Επανέρχομαι στο θέμα του λαιμού που τελικά με ταλαιπωρεί πολύ καιρο.
Ναι μεν τη φωνή μου τη βρήκα, αλλά ο πονόλαιμος ξαναγυρνάει συχνά. Δεν έχω καταφέρει να ανεβάσω νικοτίνη πάνω από 5-6 ενώ μέχρι πριν αρχίσουν οι πονόλαιμοι έκανα 12άρα.
Δεν ξέρω εάν είναι συμπτωματικό, αλλά ξαναγυρνάει μετά από λίγες ώρες χρήσης ενός συγκεκριμένου αυθεντικού επισκευάσιμου ατμοποιητή που στήνω μόνο με ss σύρμα και παίζω στα 15 - 16 βατ. Όταν χρησιμοποιήσω άλλον επισκευάσιμο ή εργοστασιακό με κανθαλ στα ίδια βατ, ο πονόλαιμος μετά από λίγη ώρα μου περνάει. Ατμίζω την ίδια σκέτη βάση VG σε όλους, που κάνω εδώ και χρόνια.
Είναι δυνατόν να φταίει είτε ο συγκεκριμένος επισκευάσιμος είτε το σύρμα ss για τους πονόλαιμους που έχω; Μου ακούγεται χαζό αλλά με τρώει να μάθω...
Δεν αναφέρω το όνομα του ατμοποιητή γιατί δεν θεωρώ πως παίζει ρόλο.

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #257 στις: Μαρτίου 10, 2016, 13:26 »
Έχεις αποκλίσει να έχεις ούτος η άλως ευαισθητό σύστημα εκεί στο λαιμό με αμυγδαλές φαρυγγα κλπ και κάτι απ αυτά που λες να το επιδεινώνει? Ο πόνος θέλει επίσκεψη σε γιατρό όταν καταντάει μόνιμος.Η κάψα και ο ερεθισμός είναι άλλο πράγμα. 
Περιέργο πάντως να φταίει το σύρμα η το βαμβάκι ίσως? αφου έχεις βάση χωρίς αρώματα κλπ!!   Εγώ βρήκα ότι μου έφταιγε η κανέλα ας πούμε! Κατευθείαν ερεθισμός που άν συνέχιζα δεν μπορούσα να ατμίσω πάνω από 3mg το επόμενο εικοσιτετράωρο.

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #258 στις: Μαρτίου 10, 2016, 13:49 »
Tην πρώτη φορά που με έπιασε, επειδή είχα χάσει και τη φωνή μου για καμια δεκαριά μέρες, πήγα στο νοσοκομείο και εξετάστηκα. Οξεία φαρυγγίτιδα...
Στα 4 χρόνια ατμίσματος πάντως, δεν αντιλήφθηκα κάποια ευαισθησία στο σύστημα. Μια χαρά κατέβαζα τα πάντα. :P

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #259 στις: Μαρτίου 10, 2016, 14:02 »
10 μέρες αφωνία από φαρυγγίτιδα; Μήπως λαρυγγίτιδα;
Λαρυγγοσκόπηση σου έκαναν;

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #260 στις: Μαρτίου 10, 2016, 14:05 »
Όχι απλά με εξέτασαν. Ναι λαρυγγίτιδα εμπερδεύθην.

Huawei & Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #261 στις: Μαρτίου 10, 2016, 14:08 »
Κακό πράμα αυτό. Ελπίζω να ειναι κάτι ιογενές και να μην φταίει αποκλειστικά το ητ γατί όπως λες τέσσερα χρόνια ήταν όλα οκ. Πίνε και κανένα τσαγάκι κλπ και να σε δει και ο γιατρός βεβαίως βεβαίως,  μπας και μπαστακώθηκε κανένας στρεπτόκοκος που αγαπάει την pg η το ss :tongue_smilie: και να θέλει να ηρεμήσεις λίγο μέχρι να γίνεις καλα.Αγωγή σου δώσανε?

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #262 στις: Μαρτίου 10, 2016, 14:31 »
Ένα εισπνεόμενο που έπρεπε μετά να ξεπλένω το στόμα μου. Δε θυμάμαι όνομα. Τσαγάκια και μέλι με το τσουβάλι... Θα το παρακολουθήσω πως πάει και θα ξανακάνω μια επίσκεψη αν συνεχίσει...

Huawei & Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος CONAN100

• *
  • 37
« Απάντηση #263 στις: Μαρτίου 15, 2016, 15:21 »
Δυο μέρες τώρα που πρόσθεσα Acetyl Pyrazine σε ποσοστό κάτω του 0,5% σε ένα από τα υγρά μου, με γρατζουνάει ο λαιμός μου σε ενοχλητικό βαθμό.
Είναι σίγουρο πως είναι από αυτό γιατί από το συγκεκριμένο υγρό έχω ατμίσει ολόκληρα λίτρα  (RY4D)
Υπάρχει κανένας άλλος που να τον έχει ενοχλήσει η Acetyl Pyrazine;

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #264 στις: Μαρτίου 15, 2016, 17:44 »
Με γρατσουνουσε και μένα ο λαιμός μου και τελικά κατέληξα ότι τον ερεθιζουν οι βάσεις της Pink mule.
Εδώ και καιρό άλλαξα βαση και 3 μέρες τώρα έχω πάλι ερεθισμενο λαιμό.
Είχα ξεχάσει όμως, ότι το Σάββατο η καλή μου φίλη Ιωάννα, μου έδωσε ένα υγρό από τα DIY της, που πάντα κάνει με Pink mule.
Το αναφέρω ενημερωτικά.

Στάλθηκε από κινητό.

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
  • instagram: @psilosx
    • IG
« Απάντηση #265 στις: Μαρτίου 16, 2016, 11:01 »
Να μαι κι εγώ.... Ορίστε και η δική ούτε ιστορία...
Ξυπνάω προχθές, Καθαρά Δευτέρα, το πρωΐ κάνω τα κλασσικά μου 2ml (3mg) με το διπλό εσπρεσάκι μου. Άντε να έκανα 3ml λόγω αργίας.  ;D Ε κάποια στιγμή νιώθω ότι με χτύπησε η νικοτίνη στο λαιμό. Το έχω πάθει κάποιες φορές αλλά συνήθως ήταν αργά το απόγευμα, αν όχι βράδυ, και συνήθως είχα ατμίσει μερικά παραπάνω ml από όσα συνηθίζω. Πάντα κάποιες ώρες αργότερα ή άντε το άλλο πρωί η ελαφριά ξινίλα στο λαιμό είχε φύγει. Λέω οκ θα κάνω μια παύση μερικών ωρών στο άτμισμα. Να αναφέρω ότι την προηγούμενη νύχτα έβαλα στον Griffin το Odin 104 (κάνω 3-4ml κάθε 5-6 μέρες, μιας και μέντα-σοκολάτα ναι μεν μου αρέσει πολύ αλλά δεν μπορώ να το κάνω κι όλη μέρα,και είναι κι ακριβά τα Odin οπότε τα ατμίζω όλα ευλαβικά σε πιο premium στιγμές/διαθέσεις). Το πρωί της Δευτέρας λοιπόν κάνω το 104 που είχε μείνει στον Griffin από το βράδυ. Μετά νομίζω έκανα και κανένα ml βάση (σύνολο υγρό 104 μαζί με βάση όλα μαζί 3ml το πολύ). Επίσης να αναφέρω ότι έχω παρατηρήσει όντας λάτρης των Odin (101, 104 κυρίως) ότι η νικοτίνη τους με χτυπάει παραπάνω από τα άλλα υγρά. Η 3άρα πάντα με βαράει μετά τα 2ml αλλα το γνωρίζω και ατμίζω προετοιμασμένος ή απλά τα αραιώνω με μηδενική στα 2-1,5mg. Οκ μετά από αυτό καταλήγω με νικοτινιασμένο λαιμό  :)) και αποφασίζω να μην ατμίσω για κανένα 3ωρο-4ωρο. Έλα όμως που η ξινίλα δεν έχει φύγει από το λαιμό εντελώς... Ε τι να κάνω ατμίζω την υπόλοιπη μέρα (δεν θυμάμαι τι δυστυχώς, πάντως όχι odin και όχι κάτι εκτός των συνηθισμένων μου υγρών/βάσεων), αλλά όχι μεγάλη ποσότητα ml για να μην επιβαρρύνω το λαιμό. Ε το άλλο πρωί (χτες Τρίτη δηλαδή) ξυπνάω και ο λαιμός ήταν ακόμα ερεθισμένος (κάπως στεγνός και ξηρός), χωρίς όμως να νιώθω ιδιαίτερα τη νικοτινίαση στο λαιμό. Αυτό το έχω ως και σήμερα (σήμερα είμαι ελάχιστα καλύτερα, ελάχιστα όμως)... ξηρότητα που τη νιώθω όταν καταπίνω. Να σημειώσω ότι τη 2η μέρα και όλη μέρα (χτες) επειδή ανησύχησα έκανα μηδενική βάση pink mule (70/30) από το πρωί και μετά της πρόσθεσα και λίγη μηδενική white label (με τη μενθόλη) για να νιώθω λίγο χτύπημα να μην ασχολούμαι με τη 0 νικοτίνη. Επίσης πίνω καθημερινά άνω των 2-2.5L νερό οπότε μην μου πει κανείς να πίνω νερό. 
Κάνοντας μια σούμα λοιπόν δεν μπορώ να βρώ κάτι που έκανα το οποίο δεν κάνω συνήθως ώστε να μου ερεθίσει έτσι το λαιμό.... Ίσως έκανα την Κυριακή το βράδυ 0.5-1ml 6άρι υγρό γιατί τσέκαρα κάτι στον άτμο της γυναίκας που ήθελε βοήθεια αλλά αυτό... (οπότε άντε λίγη παραπάνω γκουχ γκουχ νικοτίνη, αλλά αυτό είναι 3 μέρες πριν ε???)....
Έχει κανείς καμία ιδέα ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει? 

ΥΓ. 1) Μόλις θυμήθηκα το μόνο διαφορετικό που έκανα είναι ότι δοκίμασα το Nakamichi! ΛΕΕΕΕΣ??? Αποκλείεται νομίζω...  :fight_fryingpan: :fight_fryingpan: :fight_fryingpan:

ΥΓ.  2) Εν τω μεταξύ θα κάνω και καμιά γαργάρα με χαμομήλι που συνήθως με στρώνει αν έχω θέματα.... :hmmm:
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2016, 11:23 από PsilosX »

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #266 στις: Μαρτίου 16, 2016, 12:20 »
@Stepeha
Μια απο τα ίδια φίλε μου. Στα 2 χρόνια ατμιστής πρώτη φορά με έπιασε πριν τα Χριστούγεννα. Δεν την έχασα τελείως την φωνή αλλα για εκεί πήγαινε. ΩΡΛ και λαρυγγίτιδα. Μου έδειξε και τις φωνητικές με το μηχάνημα και με τρόμαξε ο ατιμούλης. Λέω τόσα χρόνια με το τσιγάρο την βγάλαμε φτηνά, και τώρα με το άτμισμα θα πιάσω κανένα γκοτζίλα (μακριά απο μας). Εκανα θεραπεία με 2 σκευάσματα που μου έδωσε και πέρασε...Αλλά κάπου κάπου επανέρχεται γ@#ώτο...Δεν χάνω την φωνή, αλλά νοιώθω να "κουράζεται". Παίρνω (απο μόνος) φαρμακευτικές καραμέλες Trahisan όταν το νοιώθω να γίνεται πιο έντονο, αλλά η αλήθεια είναι οτι μάλλον κάτι ιογεννές παρέμεινε, και θέλει πάλι αντιβίωση και επανάληψη θεραπείας, τουτέστιν αλλη μια φορά στον ΩΡΛ. Θα δείξει. Θα περιμένω(ως συνήθως)να φτάσω στα όρια.

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #267 στις: Μαρτίου 16, 2016, 13:17 »
Εγώ τείνω να πιστευω τελικά πως φταίει το ss σύρμα που χρησιμοποιώ. Όσο είμαι με κανθάλ ο λαιμός μου επανέρχεται στα φυσιολογικά. Όταν βάλω να ατμίσω τα ss ελλατηριάκια του συγκεκριμένου ατμοποιητή, με πιάνει μετά από λίγες ώρες ένα γρατζούνισμα στο λαιμό και εάν δεν σταματήσω θα καταλήξει κανονικός πονόλαιμος. Σήμερα θα τον στήσω με ελλατήριο κανθάλ και θα το επιβεβαιώσω...

Huawei & Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #268 στις: Μαρτίου 16, 2016, 13:33 »
Εγώ δεν έχω καν SS. Αλλά αφού ψάχνουμε να βρούμε τον ένοχο στο άτμισμα, εγώ τον βρήκα στον Velocity και τον Griffin. Δεν μου πάνε οι μπουρισιες-πνευμονικές. Σαν να το παθα απο τότε που τους πήρα. Πίσω στους τσιγαρίσιους μου.

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #269 στις: Μαρτίου 16, 2016, 13:47 »
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Δε θέλει μυαλό πως οι πνευμονικές είναι επικίνδυνο άτμισμα... Χαζή μόδα...

Huawei & Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359743 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114159 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449993 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374692 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99878 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F