πριν περίπου μία βδομάδα+ πήρα τον kanger mini protank 3, και μέχρι τώρα ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Τον λειτουργώ σε απλή μπαταρία Ego 1000mhA και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό. Αρχικά μου είχαν δώσει αντίσταση 1,6Ω, αλλα κατευθείαν κατάλαβα οτι δεν μου κάνει.. Ωραία γεύση αλλά η μπαταρία μετά απο μισή ώρα άρχιζε να αναβοσβήνει.
Οπότε πήγα στις 1,8Ω αντιστάσεις οι οποίες σε αντίθεση με την 1,6 που δοκίμασα ήταν και BVC. Εκεί έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος... Αρκετή διάρκεια μπαταρίας, καλή γεύση και η αντίσταση άντεχε αρκετές μέρες και γενικά απροβλημάτιστη λειτουργία.
Τώρα όμως επειδή το μαγαζί που πήγα να πάρω αντιστάσεις δεν είχε BVC, πήρα 1,8Ω BDC. Η πρώτη μέρα ήταν σούπερ! Ωραίο ντουμάνι και γεύση και ίδια διάρκεια. Ήδη απο την δεύτερη μέρα όμως απογοητεύτηκα αφού η απόδοση έπεσε αισθητά, το βαμβάκι φαίνεται ήδη να έχει μαυρίσει ενώ άρχισα και να έχω υπερτροφοδοσία και σκασίματα.
Για μένα για μια τέτοια μπαταρία πιστεύω οτι αντίσταση 1,8+ BVC είναι μονόδρομος σε αυτόν τον ατμοποιητή .