Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι την εταιρεία για το Vapemail! Θα ήθελα επίσης να πω οτι τα υγρά θα δοκιμαστούν και απο άλλους 3 ατμιστές, μαζί με την γυναίκα μου. Είδα και τις βάσεις της εταιρείας σήμερα απο κοντά, 100 & 500ml και επειδή όπως μου είπαν θα βγαίνουν σε συσκευασίες μέχρι και λίτρου ανυπομονώ και για τα review αυτών απο τους συνατμιστές και επίσης μακάρι να ισχύει αυτό που άκουσα σήμερα, θα έχει κάνει κίνηση ρουά η εταιρεία! Επειδή είναι πολλά και δεν διαθέτω προς το παρόν rda ή rba θα δίνω τα review ανα πεντάδα. Θα είμαι αντικειμενικός και στα καλά και στα μείον..
MANHATTAN (Πλούσιο χαρμάνι καπνού με μια ελαφριά πινελιά φουντουκιού)
Η μυρωδιά του φέρνει αμέσως σε καπνό τύπου RY με το φουντούκι πολύ διακριτικό. 'Ηπιο καπνικό δεμένο σε ένα πολύ ωραίο σύνολο με τις νότες φουντουκιού σε ιδανικό τόνο και ποσότητα, με μεσαίο χτύπημα . Η σύγκριση και ομοιότητα με το γνωστό υγρό είναι αναπόφευκτη, παρ'όλα αυτά τολμώ να πω οτι μου αρέσει περισσότερο γιατί έχει πιο ήπια επίγευση και καθόλου οξύτητα στην εισπνοή. Είχα γράψει σε ένα νήμα οτι ήθελα να προσθέσω λίγο ξηρό καρπό στο καπνικό μου και ατμίζωντας αυτό το υγρό είπα απο μέσα μου οτι αυτό ακριβώς ήθελα να πετύχω! Δεν θα εκπλαγώ εαν γίνει ένα απο τα best seller της εταιρείας! Με κέρδισε και παίρνει θέση στα adv καπνικά..
KINGS GLORY (Τobacco με μια πολύ ελαφριά στο τελείωμα του ατμίσματος …νότα φυστικιού)
Η μυρωδιά του σου φέρνει το φυστίκι στο στόμα, γρήγορα στον ατμοποιητή καθώς είμαι φαν του είδους! Εδώ το χτύπημα είναι ένα σκαλί πιο πάνω με το προηγούμενο, το φυστίκι σου γεμίζει τη γλώσσα και την μύτη ενώ η πολύ ελαφριά πικράδα εξομοιώνει πολύ πετυχημένα τον νόστιμο ξηρό καρπό. Η επίγευση δεν επιμένει ώστε να σε κουράσει παρ'όλα αυτά δεν θα το επέλεγα για adv. Είναι ιδανικότατο για συνοδεία ποτού και μπύρας και η θέση του είναι για αυτόν ακριβώς τον σκοπό!
LONDON RAIN (Καπνικό με αίσθημα βασιλικής μαύρης σοκολάτας με flexi ουδέτερης καραμέλας)
Η μυρωδιά του θυμίζει κάτι ανάμεσα σε καραμέλες βουτύρου κοκος και baloo. Δεν το κατατάσσω σε κατηγορία καπνικού γιατί είναι γλυκό. Ελαφρύ χτύπημα και η γεύση του πήγε να μου θυμίσει κάτι σε Mars στην αρχή ενώ η επίγευσή του σου αφήνει άλλη εντύπωση καθώς έχει ελαφριές αλμυρές νότες. Έντονη βουτυράτη καραμέλα με μία υποψία γάλατος στο βάθος της εισπνοής ενώ η σοκολάτα είναι σχεδόν απών καθώς επισκιάζεται απο το έντονο βούτυρο το οποίο δίνει και το αλμυρό του υγρού. Συνοδεία καφέ είναι ωραίο, για εμένα όχι για πολλές ώρες-για την γυναίκα μου adv..
LOST ATLANTIS (Συνδυασμός μπανάνας-φράουλας με μια επικάλυψη αρωματικού καπνού) Στην μυρωδιά υπάρχει μόνο μπανάνα, την καταλαβαίνεις αμέσως. Ήπιο χτύπημα σε ένα φρουτένιο και καλοκαιρινό υγρό, ευκολοάτμιστο και νόστιμο. Η γεύση του είναι ώριμης μπανάνας ενώ την φράουλα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να την εντοπίσεις, κυρίως σε άρωμα στην εκπνοή απο τη μύτη παρά σε γεύση. Για τους λάτρεις του φρούτου είναι πολύ ωραίο συντροφιά στην παραλία.
BABA'S BOUNTY (Ιδιαίτερη περίεργη μίξη τσίχλας-Bounty και γλυκών γεύσεων)
Η μυρωδιά του θυμίζει παιδική τσίχλα με πολλά φρούτα. Δεν ξέρω τί συμβαίνει με αυτό το υγρό! Μόλις προσπάθησα να το ατμίσω ένιωσα στην γλώσσα και τον λαιμό οτι ρούφηξα καρφίτσες! Τρείς τζούρες κατάφερα, σταμάτησα απο το κάψιμο και μούδιασμα στην γλώσσα! Νόμιζα οτι άτμισα κολώνια, ειλικρινά! Το άφησα στην άκρη με ανοιχτό καπάκι και θα το ξαναδοκιμάσω σε δύο ημέρες και θα επανέλθω..
[EDIT] Το υγρό είναι με 18 νικοτίνη, τώρα το παρατήρησα που το έφερα στη δουλειά για δοκιμές και απο άλλους. Γι'αυτό με έκαψε..