Εγώ θα ξεκινήσω και θα γράψω μέχρι εδώ που έχω φτάσει γιατί δεν είμαι απ αυτούς που μπορούν να ατμίσουν 15 υγρά μέσα σε μερικές ώρες και να βγάλω μάλιστα και ασφαλή συμπεράσματα. ΠΠιστεύω πως πρέπει να δίνεις χρόνο στο κάθε υγρό για να δέσει με τον άτμο αλλά και να συμφιλιωθεί (ή όχι) με τους γευστικούς κάλυκες του καθενός για να δείξει αυτά που έχει να δείξει, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά.
Londonrain
Μυρωδιά απ το μπουκαλάκι: ανάμεικτα συναισθήματα… Ουδέτερα θα έλεγα, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να κρίνει από τη μυρωδιά γιατί τα μπουκαλάκια είναι κατασκευασμένα για να γεμίζουν και τους πιο δύσκολους ατμοποιητές, ήτοι με πολύ στενό στόμιο, οπότε μυρωδιά δεν παίρνεις όσο πρέπει για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
Η πρώτη αίσθηση αφήνει καλή εντύπωση αλλά αμέσως λες «όχι για όλη μέρα». Εδώ θέλω να κάνω μία παρένθεση: το τι υγρό επιλέγει ο καθένας να ατμίζει για ολοήμερο είναι εντελώς υποκειμενικό. Σχεδόν premium καπνική εισπνοή με «βουτυροκατάσταση», όπως λέει και ο συνατμιστής Cruiser, στην εκπνοή και μία νότα από κανέλλα. Μετά τις πρώτες τζούρες το συνηθίζεις και σ αρέσει. Όσο στρώνει στον ατμοποιητή τόσο καλύτερο και πιο «ήπιο» γίνεται. Το «δεν είναι για όλη μέρα» τελικά είναι σχετικό. Ίσως η έντονη παρουσία αρωμάτων να το καθιστά ακατάλληλο, αλλά μετά από μερικές τζούρες τα αρώματα γίνονται πιο διακριτικά, οπότε είναι στην κρίση το καθενος. Άρχισε να μ’ αρέσει τόσο που αποφάσισα χωρίς δεύτερη σκέψη να το κάνω κύριο υγρό άτμισης. Η εκπνοή (για μένα), είτε από τη μύτη, είτε από το στόμα ήταν τόσο καλή που ήθελα να το μασήσω! Και πάλι επαναλαμβάνω, αυτά είναι υποκειμενικά. Αντικειμενικά είναι ένα «ευγενικό» υγρό που θα κερδίσει αυτούς που θέλουν καπνό στη γεύση αλλά έχουν ξεπεράσει το στάδιο του καπνίσματος και αναζητούν κάτι πιο εκλεπτυσμένο και ψαγμένο προς το γλυκό.
Αφήνει έντονη μυρωδιά στο χώρο. Κάποιοι θα το εκτιμήσουν, κάποιοι θα το μισήσουν.
9/10
Lost Atlantis
Αυτό είπα να το δοκιμάσω στον Vspot και παραλίγο να κάψω την αντίσταση! Από τη βιασύνη μου κι επειδή έχω καιρό να ατμίσω με εργοστασιακή, έριξα το υγρό στην 1.8 και πυροβόλησα χωρίς να περιμένω να ποτίσει. Πρώτη εντύπωση? Καμένο βαμβάκι… (που βρίσκουμε αντιστάσεις για τον εν λόγω ατμοποιητή??)
Η μυρωδιά απ το μπουκάλι είναι δροσερή, ευχάριστη και ξεκάθαρα μπανάνα. Στο άτμισμα η μπανάνα ακούγεται καθαρά αλλά τόσο όσο πρέπει για να μην κουράζει. Η φράουλα ίσα που γίνεται αντιληπτή στο βάθος. Ήπιο καπνικό με φρουτώδεις νότες που του δίνουν ενδιαφέρον. Δροσερό αλλά όχι σε στυλ «μόλις πιπίλισα μια μέντα». Εμένα μου άρεσε πολύ! Δεν ξέρω αν θα το άτμιζα όλη μέρα… προς το παρόν εύχομαι να είχα μια καλύτερη μπαταρία για να μου δώσει όλο αυτό που θέλω γιατί η μόνη ego μπαταρία μου έχω είναι μία 650mah που δεν… γι αυτό και έβαλα αρχικά την 1.8Ω, μπας και πάρει μπρος…
Λίγο μετά το ανακάτεψα 50/50 με το London Rain. Το συστείνω ανεπιφύλακτα!!!
7/10
Πάω για Maxboroγιατί έρχεται η νύχτα και θέλω καπνό…!
Maxboro
Τυπική τσιγαρίσια εισπνοή αλλά με μια δυσάρεστη νότα στην εκπνοή. Αν και μέχρι στιγμής ατμίζω καπνικά κατά κύριο λόγο, αυτό δεν θα το επέλεγα. Δεν μου κάθισε.
5/10
Virginia
Για μένα με τίποτα!! Ρε μπας και δε μ αρέσουν πια τα καπνικά? Σίγουρα δεν μ αρέσουν τα σκέτα. Η γεύση του που δεν έχω την εμπειρία να την περιγράψω μπορώ να πω ως και με ανακάτεψε. Προσωπική άποψη πάντα. Κάποις που θέλει τσιγαρίσια υγρά μπορεί και να το λατρέψει.
3/10
Σε αυτό το σημείο να πω ότι προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται βάζοντας στην άκρη για λίγο το γεγονός πως όλα αυτά τα υγρά μου τα έκανε δώρο η εταιρία. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Πιστεύω ότι και ο έμπορος θέλει να ξέρει την αληθινή μας γνώμη, αυτή θα του χρησιμεύσει. Τα ευχαριστήρια τα δώσαμε και να τα ξαναδώσουμε άλλες 100 φορές. Το review όμως πρέπει να είναι αληθινό.
Kings Glory
Καπνικό με διακριτική επίγευση φυστικιού. Κι αυτό δεν μου κατσε για πολύ. Υπερβολικά έντονο throat hit. Αφού κοίταζα και ξανακόιταζα το μπουκαλάκι αν όντως είναι 9mg νικοτίνη ή 18....! Όχι για μένα αλλά καλύτερο απ τ' άλλα.
6/10
Narghile Aplle
Η ευχάριστη έκπληξη!!! Από το όνομα δεν περίμενα πολλά. Τα μήλα και τ αχλάδια δεν με τρελαίνουν. Ούτε να τα ταμίζω ούτε να τα τρώω. Κι όμως... Το υγρό με τη μεγαλύτερη πιστότητα σε αυτό που λέει το όνομά του ως τώρα. Είναι σαν να κάνεις ναργιλέ μήλο. Φανταστικό! Καπνικό, με το μήλο να ακούγεται όσο πρέπει για να μην κουράζει και δροσερό σε λογικά πλαίσια. Για την εποχή ίσως και ολοήμερο. Εγώ το πιπίλαγα 2 μέρες.
9/10
Θα επανέλθω με τα υπόλοιπα!
μεγέθυνση