vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

484 επισκέπτες, 7 χρήστες
mankar72, bloodlessz, Buliwyf, zorlac, I.P, ΨΗΛΟΣ, lagoudakis

Mini Protank by Kanger

Αποσυνδεδεμένος apatsi77

• *
  • 43
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Mini Protank by Kanger
« Απάντηση #195 στις: Αυγούστου 04, 2014, 22:26 »
Καλησπέρα παιδιά να κάνω και εγω μία ερώτηση.  Έχω τον mini protank3 πανω σε μια vision spinner2 .το πρόβλημα ειναι πως μετα από 5ml υγρό το voodoo τής XALO  με χαλάει η αντίσταση και κάνει βραχυκύκλωμα στην μπαταρία.  Δηλαδή  αναβοσβήνει το λαμπάκι συνέχεια σαν να μην έχει καθόλου μπαταρία μόλις αλλάξω αντίσταση δουλεύει κανονικά είναι φυσιολογικό  αυτό? Να σημειώσω πως η αντιστασης είναι η γνήσιες kanger. Το μαγαζί που το αγόρασα μου είπαν πως είναι φυσιολογικό αυτό. Μήπως να πετάξω  καλύτερα τον ατμοποιητη δεν γίνεται να δίνω 3euro σχεδόν καθε μέρα.  Παρακαλώ της γνώμες σας

Αποσυνδεδεμένος haigs

• **
  • 159
« Απάντηση #196 στις: Αυγούστου 04, 2014, 22:36 »
Οχι δεν ειναι φυσιολογικο αυτο, ουτε στα 30 ml δεν θα επρεπε να βραχυκυκλωνει..Δεν νομιζω να φταιει ο ατμοποιητης.
Στο κανει μονο με το voodoo; Ειναι οι αντιστασεις dual coil που φαινεται το φυτιλι ή αυτες που ειναι κρυμμενο;

Α και να αλλαξεις μαγαζι..

Αποσυνδεδεμένος apatsi77

• *
  • 43
« Απάντηση #197 στις: Αυγούστου 04, 2014, 23:07 »
Το κάνει και με άλλα υγρά αυτό η αντίσταση ειναι αυτή με τα φυτιλια που φαίνονται . Να πάρω μήπως της αλλες? Δεν ξέρω  τι να κάνω.  Μου αρέσει αρκετα ο ατμοποιητης . Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Αποσυνδεδεμένος haigs

• **
  • 159
« Απάντηση #198 στις: Αυγούστου 04, 2014, 23:37 »
Ναι ειχα και εγω προβληματα με τις παλιες κεφαλες (αυτες που φαινεται το φυτιλι). Αν ειναι ευκολο δοκιμασε τις νεες κεφαλες, ειναι παρα πολυ καλες.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #199 στις: Αυγούστου 04, 2014, 23:38 »
Noμίζω ότι με πιο χαλαρό βίδωμα (λιγότερο σφίξιμο) της βάσης του Protank 3 πάνω στην Spinner δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος apatsi77

• *
  • 43
« Απάντηση #200 στις: Αυγούστου 04, 2014, 23:53 »
Ναι μάλλον θα δοκιμάσω της καινούργιες.  Όσο για το σφίξιμο το δοκίμασα και χαλαρα και ήταν το ίδιο. Μια τελευταία ερώτηση ο φορτιστής για την spinner2 πρεπει να ειναι στα 500mA για να φορτώσει καλά η μπαταρία ή κανει και μικρότερος?

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #201 στις: Αυγούστου 05, 2014, 00:17 »
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μικρότερο φορτιστή. Αλλά στην περίπτωση αυτή καλό είναι να έχεις υπόψη όσα αναφέρονται στο σχετικό νήμα της Spinner II.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #202 στις: Αυγούστου 05, 2014, 09:49 »
apatsi77, όχι δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να το κάνει αυτό! Οι κεφαλές είναι φτιαγμένες για να δουλεύουν για πολύ περισσότερα από 5ml υγρού.
Αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση... Εγώ και με τις παλιές κεφαλές ποτέ δεν είχα πρόβλημα και τις χρησιμοποιώ .... πάααρα πολύ καιρό. Αλλάζω κεφαλή και βάζω καινούρια κάπου στη βδομάδα, για να καταλάβεις! Δε μπορώ να σκεφτώ ... γιατί να το κάνει αυτό.... Δοκίμασε, έτσι από περιέργεια, και με άλλο υγρό. Αν και είμαι 99,9% σίγουρη ότι δε φταίει αυτό.
Όμως, εξίσου μεγάλη εντύπωση, μου κάνει και η απάντηση που σου έδωσαν από το μαγαζί.... Αν είπαν ότι είναι φυσιολογικό.....  :hmmm:  Γιατί το είπαν και πού το στήριξαν.....
Μήπως νόμιζαν ότι θέλει απλά φόρτισμα η μπαταρία; Κατάλαβαν ότι χωρίς να τη φορτίσεις, με νέα αντίσταση δουλεύει κανονικά;  :hmmm: :confused1:

Για δοκίμασε τον ατμοποιητή σου και με άλλη μπαταρία.... Θα κάνει το ίδιο;;;

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #203 στις: Αυγούστου 05, 2014, 10:23 »
Μήπως ένας καλός clone mini aeroτank glass pyrex ,ss 7$ είναι η λύση? Επι τη ευκαιρία παραγγειλε και αυθεντικές κεφαλες 5,5$ η πεντάδα

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #204 στις: Αυγούστου 05, 2014, 11:40 »
Kαλά τα λες κι επειδή όταν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα, είθισται να προτείνουμε λύσεις σε κάτι που έχουμε δοκιμάσει, όχι επειδή είδαμε κάτι κάπου φωτογραφία ή σε διαθεσιμότητα:
Τον καλό κλώνο που λες πού τον βρήκες; Τον έχεις δοκιμάσει, ώστε υπεύθυνα ξέρεις ότι είναι καλός;
Οι γνήσιες κεφαλές στην τόσο χαμηλή τιμή είναι όντως γνήσιες; Και καλές; Τις έχεις δοκιμάσει με τον συγκεκριμένο κλώνο; Τις προτείνεις υπεύθυνα; Από ποιο κατάστημα;

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #205 στις: Αυγούστου 05, 2014, 12:09 »
Στήν ΦΤ.Δέν τον έχω δοκιμάσει και γι αυτο λέω μηπως.¨Αλλωστε στη ζωή ολα εμπεριέχουν κάποιο ρίσκο.Και απο το να κάνεις διαδρομες καθημερινα και να μοιράζεις 3ευρα? Και παει και στην αιχμη της τεχνολογίας...
Οι κεφαλες είναι γνήσιες , τις εχω δοκιμασει με τον ακριβοπληρωμένο προτανκ 3, αλλα ειναι αυτές με τα φιτιλια που φαίνονται.
Εχω όμως δοκιμασει τον γνήσιο μίνι προτανκ 1 και το αντίστοιχο αντιγραφο  polycarbonate  τής τότε εποχής,διαφορά στήν απόλαυση και στην λειτουργια , δεν υπήρχε.

Αποσυνδεδεμένος alekos6466

• *
  • 85
« Απάντηση #206 στις: Αυγούστου 05, 2014, 14:40 »
O κλώνος του Aerotank υπάρχει και στο www.chinabuye.com και δουλεύει τόσο καλά οσο και ο γνήσιος (έχω και τους 2)

Αποσυνδεδεμένος apatsi77

• *
  • 43
« Απάντηση #207 στις: Αυγούστου 05, 2014, 23:58 »
apatsi77, όχι δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να το κάνει αυτό! Οι κεφαλές είναι φτιαγμένες για να δουλεύουν για πολύ περισσότερα από 5ml υγρού.
Αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση... Εγώ και με τις παλιές κεφαλές ποτέ δεν είχα πρόβλημα και τις χρησιμοποιώ .... πάααρα πολύ καιρό. Αλλάζω κεφαλή και βάζω καινούρια κάπου στη βδομάδα, για να καταλάβεις! Δε μπορώ να σκεφτώ ... γιατί να το κάνει αυτό.... Δοκίμασε, έτσι από περιέργεια, και με άλλο υγρό. Αν και είμαι 99,9% σίγουρη ότι δε φταίει αυτό.
Όμως, εξίσου μεγάλη εντύπωση, μου κάνει και η απάντηση που σου έδωσαν από το μαγαζί.... Αν είπαν ότι είναι φυσιολογικό.....  :hmmm:  Γιατί το είπαν και πού το στήριξαν.....
Μήπως νόμιζαν ότι θέλει απλά φόρτισμα η μπαταρία; Κατάλαβαν ότι χωρίς να τη φορτίσεις, με νέα αντίσταση δουλεύει κανονικά;  :hmmm: :confused1:

Για δοκίμασε τον ατμοποιητή σου και με άλλη μπαταρία.... Θα κάνει το ίδιο;;;   

το μαγαζί εχει φάει ενα μεγαλο  Χ   απο εμενα. Και οταν τους ρώτησα αν όντως είναι φυσιολογικό αυτό άρχισε να μου τα μασάει και  μου λέει ότι θα με καλέσει σε λίγο ο υπεύθυνος γιατί αυτή δεν ξέρει, ακομα να με καλέσει. Το δοκιμασα και με άλλο υγρο αλλά το ιδιο

διόρθωση παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2014, 00:12 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #208 στις: Αυγούστου 26, 2014, 21:01 »
O κλώνος του Aerotank υπάρχει και στο www.chinabuye.com και δουλεύει τόσο καλά οσο και ο γνήσιος (έχω και τους 2)

Λογοκοιτάω τον mega αλλα την έχω πατήσει με κλώνο του nautilus (πρίν πάρω τον original και πετάξω τον κλώνο στα σκουπίδια!) και τους φοβάμαι. Στο nautilo τον κλώνο δεν είχαν καμία σχέση ούτε στα υλικα ούτε πουθενα

Αποσυνδεδεμένος kapapa

• **
  • 251
« Απάντηση #209 στις: Αυγούστου 26, 2014, 22:28 »
Θα μπορουσες να παρεις πιο φτηνα τον  Kanger Genitank+την εκπτωση απο το φορουμ: http://www.alterego.gr/accessories/airflow-clearomizers.html

Sent from my Note 3 using Tapatalk Pro

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359810 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114210 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374738 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328100 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F