Να ξεκινησω δλδ με κανα σεμεδακι

Που το φτασατε παλι..
Το ξερω οτι θελει χρονο,ας πουμε τωρα που στηνω με ατσαλι και δεν κανει να το πυρωσεις που να ξερω αν δουλευει σωστα η αντισταση.
Το kanthal δεν το πολυχρησιμοποιω αλλα οταν το δουλευω του δινω καμια ψιλη να δω αμα πυρωνει σωστα οποτε εχω μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας σε αυτο το συρμα,μετα εχουμε και τα βαμβακια εχω 3-4 μια μου καθετε σωστα το ενα μια το αλλο μια σφιχτο μια οχι.

Εχω δει πολλα βιντεο εχω στησει πολλες φορες εχω πεταξει πολυ συρμα και βαμβακι αλλα ακομα θελω δουλεια και ρωτησα μπας κ εχει κανα δυο κολπακια να μεγαλωσω το ποσοστο επιτυχιας ,γτ εχω βαρεθει τις δοκιμες και θελω απλα να στησω και να δουλεψει,δεν λεω, να φαω και φολα αλλα πιο λιγες ,μην ψοφησω κιολας

Παραδειγμα, τωρα εχω κανθαλ μονη αντισταση και δουλευει αψογα,αλλαξα μονο βαμβακι αν και θα θελα να αλλαξω κ αντισταση γτ την εχω κανα 3αρι μερες και εχει μαυρισει,παρολο που αλλαξα μονο βαμβακι ακουω αυτον τον ωραιο θορυβο ...σσσσσσ και οχι ολα τα αλλα σπαστικα που ξερεις οτι εχεις κανει μαπα στησιμο.
Ξερω οτι ενοχο ειναι και το βαμβακι και πως θα το περασεις,ειναι ενα συνολο που πρεπει να δουλεψει σωστα για να αποδωσει τα μεγιστα..
Θα προσπαθησω κ αλλο τοτε μεχρι να το βρω..συρμα εχω καμια 30αρια μετρα διαφορα και μια σακουλα muji,
Καλα στριψιματα λοιπον

Επισης να πω οτι στριβω κανα 4αρι μηνες τουλαχιστον δεν το πιασα χτες..και χρησιμοποιω αποκλειστικα επισκευασιμους.