Πρεπει να μιλαει για Ego style μπαταρια Nick74.
Φιλε μου , καποτε αυτη η αντισταση (1.8Ω) , ηταν η LR (Low Resistance) της εποχης των Ego μπαταριων.
Με τις αντιστασεις αυτες ειχαν την πιο χαλαρη λειτουργια αυτες οι μπαταριες
(δινοντας και ενα αποτελεσμα , γιατι με μεγαλυτερες αντιστασεις ....αστα να πανε ) και μαλλον για το λογο αυτο σου ειπε κατι τετοιο.
Μια Ego 900-1300mAh , ειναι ικανη να δωσει ρευμα το κατωτερο σε 1.2Ωμ αντισταση.
Εκει ομως θα παιζεις κορονα γραμματα ποτε θα χαλασει .....
Οποτε κατα τη γνωμη μου (εχοντας πληρωσει καμποσα χρηματα σε τετοιες μπαταριες) , θα σου ελεγα να βρεις καποια κεφαλη που να ειναι κοντα στο 1.5 Ωμ , αν υπαρχει φυσικα.....
Δεν ειναι θεμα αδυναμιας της μπαταριας , αλλα το θεμα σου ειναι οτι οι Ego τετοιου τυπου , ειναι ικανες να δωσουν ρευμα με ενταση το πολυ καπου στα 2 Amperes.
Με τετοιο ρευμα ειναι δυσκολο να εχεις καλο αποτελεσμα.
Με τα σημερινα δεδομενα , πιστευω οτι μια τετοια μπαταρια ειναι μονο για καφε , επιδιώκοντας να εισαι .... stelth ....
Καλημερα σε ολους!
Ατμιζω σε kayfun lite plus με SS 28ga και 30ga με ελεγχο θερμοκρασιας. Θελω να παρω ομως και ni200 για χρηση σε αλλο mod που δεν παιζει SS.
Η απορια μου λοιπον ειναι μιας και χρησιμοποιω 28ga και 30ga στο SS, για παρομοια ατμοποιηση με το Ni πρεπει να παω στις ιδιες διατομες?
Angelo ........
Στο αυτοκινητο σου το ταχύμετρο , ειναι σε μιλια ;;;
Οταν αγοραζεις ενα κατσικακι για το Πασχα , το ζυγίζεις σε οκαδες ;;;
Πες μας τι συρμα εχεις βρε παλικαρι μου σε χιλιοστα που τα ξερουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....
{{{ Θα πρεπει να ειναι πιο λεπτο , γιατι εχει πολυ μικροτερη αντισταση προς την πορειας του ρευματος. Οποτε με πιο λεπτο Ni200 , θα μπορεσεις να εχεις τα Ωμ που αντιστοιχουν στο SS που εχεις. Αν δεν κανω λαθος 22 - 25αρι }}}