Καλημέρα, θέλω τα φώτα σας, ξεκίνησα να επισκευαζω κεφαλές για protank mini 3 ναι για τις εργοστασιακές αναφερομαι

Η απόδοση ειναι απλα κορυφή τοσο που με εχει κανει να μη θελω να παω σε επισκευασιμο ποτε και όσο και αν φανει περίεργο σε κάποιους θεωρώ πολύ πιο εύκολο και απλό το στήσιμο του απο κάτι άλλους επισκευασιμους που διαλυοντε σε χίλια κομμάτια, απλό αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς και μάτια φυσικά

, τη δεύτερη φορά μου πήρε 10 λεπτά το πολύ να στήσω τη κεφαλη, το μυστικό ειναι
λίγο βαμβάκι για να μην έχουμε διαρροές, χρησιμοποιω kanthal 0,28 και ιαπωνικο βαμβακι κλασικα, 2 μέρες τώρα κανένα πρόβλημα εκτός από λίγο παραπάνω υγρασία στο πόλο που όμως δεν δημιουργεί πρόβλημα, και η ερώτηση μου είναι επειδή σε αυτό το τοπικ
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,24422.0.html διάβασα πως όταν περνάς τα 2 συρματακια μέσα απ το λαστιχάκι όπως κλασικά γίνετε αν έχετε δει βίντεο επισκευής mini protank 3 η αντίσταση θερμενει το μονοτικο λαστιχάκι που "πλακώνει" τις ακρες του συρμστος με αποτέλεσμα να εισπνέουμε πλαστικό αν και προσωπικά δεν το καταλαβαίνω εκτός από κάποιες φορές που ίσως ειναι ιδέα μου, στινω ακριβώς με.τον ίδιο τρόπο
με μόνη αντίσταση (προς το παρών) και χωρίς να φοράω το "καπελάκι" διάβασα πως αυτό μπορεί να αποφευχθεί με non res (σύρμα μηδενικής αντίστασης) και πως αυτό το σύρμα χρησιμοποίησε στις συγκεκριμένες εργοστασιακές του protank, τι ακριβώς ειναι αυτο το σύρμα και πια ειναι ή ιδιότητα του? Θέλω να πω αυτο το μηδενικής αντίστασης με έχει μπερδέψει και θα ήθελα μια γνώμη απο κάποιον πιο έμπειρο στο ζήτημα και τελως να μου πει αν όντως ειναι κακό να συνεχίσω να ατμιζω λόγω ότι μπορεί να εισπνεω επιβλαβή ουσίες λόγω του μονωτικού γιατι το έχω κάνει πιπίλα απο χθες :/