Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

379 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, Lazy Dog, thanos1071, infierno

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τεχνικά θέματα αντιστάσεων  (Αναγνώστηκε 354681 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• Carpe Diem..
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ
  • Φύλο: Άντρας
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
 Μπορείς να συμβουλευτείς αυτό..  Σύρματα όπως νικέλιο και τιτάνιο τα δουλεύουμε μόνο σε μοντ με έλεγχο θερμοκρασίας, για τα υπόλοιπα κάνθαλ..

Αποσυνδεδεμένος makis206

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Πλέον Ηράκλειο
Καταρχάς να ξεκινήσω με τον εξοπλισμό μου KayfunV4 Ivogo clone / Kanthal A1 0,32mm / Koh Gen Do Rectangle Organic Cotton
Στρίβω αντίσταση κάνω τζούρα και παίρνω καμένο ,και το σύρμα έχει μαυρίσει μετά από 1-2 τζούρες.
Πώς γίνεται αυτό?
Δoκίμασα διάφορες αντιστάσεις από 1,2 εως 1,9Ω σε 8 και 13watt, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.
Το deck το κατεβάζεις μετά το στήσιμο ώστε να "ανοίξει" η είσοδος για το υγρό;

Αποσυνδεδεμένος lipo

• e-medium ατμιστής
  • **
  Μια γρήγορη ερώτηση όσο πιο κοντά ι αντίσταση στην τρύπα του αέρα τόσο περισότερο χτύπημα και λιγότερο ντουμάνι ι το αντίστροφο? Μόλις έκανα ένα στήσιμο 6 σπείρες 0.4μμ βγήκε 0.84Ω το παίζω στα 20watt και με χτυπάει ανελέητα αλλά το ντουμάνι είναι λιγότερο από πριν με σχεδόν ίδιο στήσιμο και ίδιο υγρό

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης/Αθήνα
Τι ατμοποιητή χρησιμοποιείς;

Αποσυνδεδεμένος lipo

• e-medium ατμιστής
  • **
τηλεμαχο v2

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• e-medium ατμιστής
  • **
Η απόσταση της αντίστασης απ' την τρύπα εισαγωγής αέρα δεν συνδέεται απαραίτητα με το ντουμάνι ή το χτύπημα (ή τουλάχιστον όχι στον βαθμό που το περιγράφεις, ενώ έχεις κάνει σχεδόν ίδιο στήσιμο). Σημασία έχει ο αέρας να χτυπάει απευθείας την αντίσταση χωρίς εμπόδια ανάμεσα. Στη δικιά σου περίπτωση το βρίσκω πολύ πιθανό επειδή έστησες τόσο κοντά να μπούκωσε η τρύπα με την αντίσταση και το βαμβάκι. Δοκίμασε να βγάλεις το βαμβάκι, να σηκώσεις λίγο την αντίσταση και έπειτα να φροντίσεις η τρύπα του αέρα να μην καλύπτεται από τίποτα.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 13, 2015, 13:13 από ExMortus »

Αποσυνδεδεμένος lipo

• e-medium ατμιστής
  • **
Το χτύπημα έστρωσε το ντουμάνι παραμένει υποτονικό τό ίδιο καί ή γεύση έχω την εντύπωση ότι χάλασαν ι σπείρες από το μικροκοιλ

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• e-medium ατμιστής
  • **
Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να έχει δημιουργηθεί hotspot στην αντίσταση και να μην δουλεύει καλά. Αν δεν κάνεις και dry burn στο microcoil, έχεις 1 στις 10 να σου βγει σωστά το στήσιμο.

Αποσυνδεδεμένος cho oyu

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
Πως μπορω να μετρησω την αντισταση που εφτιαξα για επισκευασιμο , χωρίς ωμόμετρο αλλα με πολύμετρο ?

Υπαρχει καποιο βιντεο ? μιλαμε για kfl

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: ΑΡΤΑ
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
Δεν χρειάζεται video, είναι σχετικά εύκολο
  • Γύρνα πρώτα τον επιλογέα από το πολύμετρο στα Ohms (εκεί που έχει Ω) στο σημείο που γράφει 20
  • σύνδεσε μεταξύ τους τους ακροδέκτες και σημείωσε το νουμεράκι που δείχνει (είναι η εσωτερική αντίσταση του οργάνου)
  • στη συνέχεια σύνδεσε τους ακροδέκτες στα δύο βιδάκια που έχεις βάλει την αντίσταση (έναν στο καθένα) και σημείωσε κι αυτό το νούμερο.
  • Τώρα βρήκες την αντίσταση που έφτιαξες, μαζί με την εσωτερική του οργάνου σου.
  • Αφαίρεσε τις δύο τιμές που βρήκες και έχεις την τιμή της αντίστασης που έφτιαξες.

Αποσυνδεδεμένος lipo

• e-medium ατμιστής
  • **
Καλησπέρα. Πήρα σήμερα ss316 σε rods από  replace smoke πως το στηνουμε αυτό? Εγώ συνήθως κάνω μικροκοιλ με αυτό μπορώ το πυρονω κανονικά?

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
Ρε παιδιά τι παίζει εδώ έστησα μια αντιστασουλα με κανθαλ 0,28 σε έναν lemo 6 σπείρες βαμβάκι κτλπ μου βγάζει καταπληκτική γεύση πραγματικα αποδιδει φοβερα και με πολύ σφιχτή τζούρα γιατι έχω βάλει μικρό ντριπτιπακι όλα καλα λειτουργεί άψογα αλλά την αντίσταση μου τη διαβάζει απο την αρχή πριν το δουλεψω 2-2,4 ωμ, παίζω στα 9W στα 4,4 volt πως έφτιαξα τόσο μεγάλη αντίσταση με 6 σπείρες σε 0,28 κανθαλ?

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ierapetra
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Γιώργο 1.6 με 1.7 το πολύ πρέπει να σου δείξη κοίτα καλά τα βιδαλακια στουσ πόλους μην τυχών και έχει λασκαρι  κάποιο την έχω πατήσει και εγώ  ισωσ και το συρμα να μην ειναι 28ρι ισωσ το εχω αντιμετώπιση και αυτο υδικα οταν παραγγειλω με το μετρο   

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος velix

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: κυκλαδες-ερμουπολη συρος
πρώτα δες με ενα πολυμετρο την αντίσταση , αν μετράει σωστά το μοντακι γιατι αν εχει κατσει ο πόλος κάπου χανει .
2) τι διατομή εχεις βάλει ?
3) σπείρες ολοκληρομενες 6 η και 2 μισές μεχρι τους πόλους
4) ανοικτες σπειρες η mc ? λογικα της εχεις ανοικτες
5) αφου σε ευχαριστη το αποτέλεσμα  :thumpup: :thumpup:  μια χαρα .

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
Παιδιά ότι και να με ρωτήσετε τώρα εκτός ότι ειμαι έξω δε γνωρίζω και πολλά ειναι το πρώτο μου στισιμο σε άλλο επισκευασιμο εκτός του ντριπερ που εστηνα πριν, θα στείλω μολης πάω σπίτι φωτο γιατι τώρα ειμαι έξω να τσεκάρετε πως το έστησα, σε ιδοντογλυφιδα την εστριψα, εσφιξα αρκετά τις βίδες λέτε να έκανα μ...ια? Πάντως απο γεύση φυσάει.. Μετα θα στείλω φωτο να δειτε
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 31, 2015, 21:53 από giorgosmc »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 20 1505 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:20
από ipomonias
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259250 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719395 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374510 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389740 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263394 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681151 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 694 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1339 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22308 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2382 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888488 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.