@tasoscook , ευχαριστώ. Όπως ανέφερα χθες, το μοντ βλέπει την αντίσταση και τη διαβάζει αλλά σίγουρα η αντίσταση ενώ είναι σωστά σε σπείρες κτλ. προφανώς κάπου ακουμπάει. Δεν τις μετρώ είναι χρονοβόρο. Φτιάχνω 5-6 μαζεμένες γιατί θέλω φρέσκια κάθε μέρα. Αυτό που τυχαίνει που και που δεν με πειράζει, κατευθείαν βάζω άλλη. Το μόνο που αναρωτιομουν είναι αν αυτό σημαίνει βραχυκύκλωμα και τι συνέπειες έχει για τη μπαταρία και το μοντ. Αν μου λεγατε με τις απαντήσεις σας ότι δεν έχω ασφάλεια με το ηλεκτρονικό μοντ, νομίζω θα αγόραζα ένα Κιτ για να εστηνα και να μετρούσα. Πάντως με το που τοποθετώ τον ατμοποιητή στο μοντ και βλέπω κάτι τέτοιες 0,...κάτι τιμες, πλέον δεν πατω το fire button, αλλάζω κατευθείαν. Αλλά και να το πατήσω, βγάζει ένα σιριγμα ήχο και δεν ατμοποιει. Δεν χρειάζεται να δω αλλά βίντεο με στησίματα

, έχω βαρεθεί να στήνω κι αν δεν είχα το κουσουρι να θέλω κάθε μέρα καινούργια αντίσταση θα είχα γυρίσει σε εργοστασιακό αλλά δεν συμφέρει. Πιο παλιά τις κρατούσα δύο τρεις μέρες αλλά τώρα δεν μπορώ. Νοιωθω τη διαφορά στη γεύση και κει σκοντο δεν κάνω. Αλήθεια, συμβαίνει και σε σας μετά από 4-5 ml κατανάλωση? Ένα τανκακι δηλαδή. Παίζει το ρόλο του και το υγρό αλλά σε μένα συμβαίνει όποιο και να έχω, καπνικά πάντα, φαντάσου να ατμιζα γλυκατζουρες και κρέμες δηλαδή

Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk