Με το (Vandy Vape Fused Clapton Wire 30GA x 2 + 38GA) περιπου ποσα ohm θα μου βγαλει μια αντισταση με 5 σπειρες;
Ρωταω γιατι δεν βρησκω πλεων συρματα coilology καπου!
Χρησιμοποιουσα τις coilology ni80 απλα με τους αριθμους που γραφει πανω (π.χ 2-28-36) πηρα μια φορα με Διαφορετικα και μια αλλη φορα παλι ni80 fused clapton αλλα με αλλους αριθμους με το ιδιο στησημο dual coi 5 σπειρες.
1) αυτοι οι αριθμοι τι ειναι το παχος του συρματος κτλπ;
2) Την πρωτη φορα μου αρεσε πολυ ητανε στα 0,15ohm και μπορουσα να παιζω σε πιο ψηλα watt.. τωρα μου το βγαζει στα 0.26ohm
3) τι πρεπει να προσεχω στην επιλογη καλωδιου κατα προτιμηση ni80 για να εχω το επυθημητο αποτελεσμα (dual coil,5σπειρες,0,15ohm)
Πρώτον μεγάλη συλλογή απο σύρματα coilology και σύρματα που δεν κυκλοφορούν αλλού στην Ελλάδα της εταιρείας θα βρεις
εδώΔεύτερον άλλα στοιχεία δίνεις του σύρματος και άλλα έχει η φωτογραφία.Αν πάμε με αυτά που γράφεις ... 30*2/38
Σε 5 σπείρες 3 άρι πυρήνα θα σου βγάλει ωμικά 0,7Ω το συγκεκριμένο
Σε 5 σπείρες 2,5 πυρήνα θα σου βγάλει ωμικά 0,62Ω
Τρίτον άλλο σύρμα χρησιμοποίησες για να σου βγάλει 0,15Ω σίγουρα και μάλλον κανένα framed ή fused clapton 2*26/36 fused αν χρησιμοποίησες καρούλι coilology.To fused που σου γράφω βγάζει 0,15Ω-0,16Ω ακριβώς σε 2πλη με 3άρι πυρήνα.Το έχω στήσει έτσι πάρα πολλές φορές το συγκεκριμένο