Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια με το RBA SMOK baby TFV8 δοκίμασα με το RBA Aspire Triton. Χάλασα την εγκατεστημένη αντίσταση προσπαθώντας να μάθω πως γίνεται, τελικά έφτιαξα μια δικιά μου χειροποίητη Kanthal 30ga 6,5 στροφες που στην τύχη βγήκε στα 1,45.
Εδώ και μισή ώρα ατμίζω υπερήφανα το πρώτο μου coil. Ελπίζω να μην μου σκάσει στα μούτρα.
Ξέρω είμαι εκτός τοπικ αλλά το χάρηκα.
Τελικα με το RBA για το TFV8 αφού τα έλυσα όλα και τα ξαναέβαλα πάνω (ακόμα και την αντίσταση που ήταν pre installed) όλα πήγαν καλά αυτή την φορά. Ακόμα σπάω το κεφάλι μου τι έκανα στραβά την προηγουμενη φορά και δεν άναβε καν, με το mod να παραπονιέται για σορτ και τα ohms να παίζουν σαν τρελά. Το μονο διαφορετικό που έκανα ήταν να είμαι πιο μαλακός στα βιδώματα, του RBA με την βάση, το πάνω μπουρί με το RBA κτλ, γενικά έβαζα λιγότερη δύναμη.
Μέχρι στιγμής εδώ και 2 ώρες δείχνει να ατμίζει καλά. Ελπίζω να μην σκάσει στα μούτρα μου. Και κοιτάω μην αρχίσουν διαρροές.
Πώς είπαμε ότι βρίσκουμε τα ιδανικά watt για custom αντιστασεις?