Συνάδελφοι βοήθεια.
Πήρα RBA για το SMOK TFV8 Baby. Είναι η πρώτη μου φορά (είδα ατελείωτες ώρες youtube για προετοιμασία) και θα σκάσω. το ντεκ είχε προεγκατέστημενη υποτίθεται διπλο coil 0.36 clapton. Βάζω το RBA πάνω στην βάση ανοιχτό και όλο μαζί πάνω στο mod (AL85). Πρώτο πάτημα αναγνωρίζει 0,363, λέω τέλεια spot on. Βάζω 20 watt και πατάω για να δω πύρωμα. το ένα ήταν τέλειο (πορτοκαλί από μεσα προς τα έξω) το άλλο ανομοιομορφο. το ξύνω να απλώσει και το πατάω με πενσακι να μαζεψει. Ξαναπατάω, και τα 2 ομοιομορφα από μέσα προς τα έξω. Ξεβιδώνω, ξαναβιδώνω. Λεει το Mod καινουργιο coil 0.367. Λεω οκ δεν βαριέσαι καλό ακούγεται.
βαζω το μπουρι, ξαναπατάω 0,371. Λέω τέλεια η τύχη του πρωτάρη.
Βγαζω το μπουρι, βαζω βαμβάκι και όταν μένω ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα βάζω ξανά το μπουρι, ξεβιδώνω την βάση και την ξαναβιδώνω για να κάνει τεστ το mod και μου λέει 2,1 Ohm

Βγαζω όλο το RBA βάζω την εργοστασιακή αντίσταση 0,4 και την διαβάζει 0,401, λέω οκ δεν πηδηχθηκε το μοντ. Ξαναβάζω το RBA αφου το εχω ανοιχτό και έχω βγάλει όλα τα βαμβάκια και το μπουρι και έχουν μείνει μονο τα σύρματα. ξαναδοκιμάζω 1.567. Από εκει και πέρα κάθε φορά που ξεβιδώνω και βιδώνω βγάζει και διαβαζει και διαφορετική αντίσταση από 1.1 μέχρι και 2 πάντα με 20 watt.΄Το μοντ παραπονιέται κάποιες φορές ότι έχει short και άλλες don't abuse protections. Έβαλα ξανά την εργοστασιακή και όλα καλά.
Οπότε τι σκατά χάλασε? είναι δυνατόν να χαλασε το coil ή αυτοκτόνησα και το RBA?
Τα φώτα σας.