Πανευτυχής θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το γεγονός πως μόλις τώρα έφτιαξα την πρώτη μου αντίσταση.

Αρκετή σκέψη ως νέος ατμιστής αλλά πήρα την απόφαση να μπω και εγώ στον χώρο των επισκευάσιμων. Πήρα λοιπόν από έναν φίλο έναν Exo. Έβαλα και το μοντάκι μου, πήρα και τα κατάλληλα σύνεργα και με σύρμα clapton kanthal a1 έφτιαξα μια αντίσταση σε 2.5 πυρήνα με 5 σπείρες. 0.8 ohm βγήκε και έβαλα και το mod στα 25W και την έχω καταβρεί. Πολύ ωραία γεύση το O.F.T. της Glas, ωραίο ντουμάνι και νιώθω καλά που δε μου έσκασε στα μούτρα... Για πρώτη προσπάθεια και μετά από αρκετό διάβασμα εδώ μέσα, μου βγήκε καλά πιστεύω.
Στο συγκεκριμένο νήμα θα ήθελα τις ενστάσεις σας σχετικά με τα νούμερα που ανέφερα πιο πάνω. Εμένα μου κάθονται καλά γενικά και σε ντουμάνι και σε γεύση και σε αίσθηση, αλλά οι πιο έμπειροι ίσως να μπορούν να συμβουλεύσουν κάτι παραπάνω....
Υ.Γ. Μου τη σπάει στον exo που δεν μπορώ να ξεβιδώσω ΜΟΝΟ το επιστόμιο... Το έχω αρκετά χαλαρό γι' αυτόν και μόνο τον λόγο. Μόνο εγώ έχω αυτό το σκάλωμα?

??