vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

362 επισκέπτες, 5 χρήστες
gstamatos, zamploutos, Buliwyf, Milarepa, vasim

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Δημιουργία Υγρών από νέο ατμιστή. Είναι δυνατόν?

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• ggtb+A2, stealth+Ody, ggts+UFS, ZeroMod+Penny
  • 857
  • Φύλο: Άντρας
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ρε παιδιά μπας και έχω ξεχάσει κάτι ?

Έφτιαξα τα πρώτα μου υγρα:
με 80pg/20vg, με 95pg/20vg, και τέλος με σκέτη pg (συγκεκριμένα, το τελευταίο ήταν 1,2ml Ice blade 40mg, 3ml PG 0mg, 0,4ml apple pie άρωμα)
Όλες οι μίξεις που κάνω, μια χαρά βγαίνουν (στα 10-12mg νικ), ωραίες γεύσεις, καλό ντουμάνι, αλλά .... έχω ξεχάσει τι πάει να πει throat hit. Ξεχνάω κάτι ρε παιδιά από πρώτες ύλες?

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
Ρε παιδιά μπας και έχω ξεχάσει κάτι ?

Έφτιαξα τα πρώτα μου υγρα:
με 80pg/20vg, με 95pg/20vg, και τέλος με σκέτη pg (συγκεκριμένα, το τελευταίο ήταν 1,2ml Ice blade 40mg, 3ml PG 0mg, 0,4ml apple pie άρωμα)
Όλες οι μίξεις που κάνω, μια χαρά βγαίνουν (στα 10-12mg νικ), ωραίες γεύσεις, καλό ντουμάνι, αλλά .... έχω ξεχάσει τι πάει να πει throat hit. Ξεχνάω κάτι ρε παιδιά από πρώτες ύλες?
Mε ποιόν ατμοποιητή τα ατμίζεις ?

EDIT by Atmos: Δεν είναι αναγκαία η παράθεση από τη στιγμή που απαντάτε ακριβώς κάτω από το μήνυμα που παρατίθεται. Χρησιμοποιήστε απλά την "Απάντηση":
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6.msg40660.html#msg40660
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 09, 2011, 12:54 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
tem, 3 τσιγαρα έχω και έχω κάνει όλους τους συνδυασμούς (κωνικό 510, απλό, 401, μπαταρίες prestige, BL, e-go) . Έχω υγρά στα 5mg που τα "ακούω" κανονικά. Ενώ αυτά που φτιάχνω, ούτε στο ελάχιστο δεν υπάρχει αυτή η αίσθηση. Παίζει να έχουν κάνει λάθος το μπουκαλάκι και να μην είναι ΧΧ?
Επίσης, μήπως η Traditional με Ice blade (που χρησιμοποίησα) έκανε αυτή τη διαφορά ?

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
Κανε drip μια σταγόνα στον ατμοποιητή απο τη βαση με τη νικοτινη και 1 σταγόνα απο το υγρο αραιωσης με 0 νικοτινη και δοκίμασε το.
Αν δεν βαραει καθόλου πρεπει και τα δυο να είναι 0 mg.  Προσοχη στο ΥΓΡΟ ΒΑΣΗΣ γιατι ειπες οτι είναι 40mg.

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
τι προσοχή ... 2 σταγόνες έβαλα και ίσα που την άκουσα στον λαιμό .. σίγουρα λάθος περιεκτικότητα .. είναι τόσο ανεκτό, που την ατμίζω άνετα και σκέτη.
Και δυστυχώς, δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτε  :thumpdown: :thumpdown:
Ελπίζω τα υγρά που έχω φτιάξει να σωθούν με τους LR που μου έρχονται την άλλη βδομάδα  >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
Ενημερωσε τους, δεν νομιζω οτι υπάρχει πρόβλημα, πιθανόν κάποιο λάθος θα έγινε. Δεν είναι και τόσο σοβαρό το ποσό εξάλου.
Σοβαρό είναι ως προς την περιεκτiκότητα της νικοτίνης, και μάλιστα αν γίνει λάθος προς τα πάνω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 09, 2011, 16:33 από sokin »

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php   σε βοηθαει αυτο?αλλιως βαλε σε ενα μουκαλακι,1μλ απο το 40αρι και 1 μλ απλη πιγκι ή βυζι.να δεις,θα σε χτυπαει?

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
.......Ελπίζω τα υγρά που έχω φτιάξει να σωθούν με τους LR που μου έρχονται την άλλη βδομάδα  >:( >:(
Θα σωθούν σίγουρα με LR  :thumpup:
Με τον 401 είναι δύσκολο να καταλάβεις χτύπημα ακόμα και με δυνατό υγρό. 

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
λοιπον, μου ήρθαν οι LR, οι πρώτοι μου LR (δεν είχα άλλη εμπειρία από LR) και ... έπαθα την πλάκα μου. Καταλαβαίνω μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια των συστατικών των υγρών που έφτιαξα. Χτύπημα τέλειο, μόνο που 1,5 μήνες που ατμίζω με κανονικούς είχα συνηθίσει να τραβάω τζούρες 4-5 δευτερόλεπτα για να καταλάβω τι παίζει, και στους LR τόσα δευτερόλεπτα είναι .. πολλά  :tongue_smilie: Επίσης το θέμα της θερμοκρασίας του ατμού με ξενίζει κάπως, αλλά φαντάζομαι θα το συνηθίσω, και δε με βλέπω να ξαναβάζω κανονικούς στις μπαταρίες μου

Τα υγρά πάντως, ευτυχώς σώθηκαν, και είχα αρχίσει να απογοητεύομαι με την όλη φάση  ::)

Αποσυνδεδεμένος TeoVolish

• *
  • 12
Καλησπέρα,
είμαι καινούριος ατμιστής και εγώ,ένα μήνα σκάρτο.Ατμίζω με ένα Volish Ego2 με 900mAh και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Στάθηκα τυχερός γιατί τα υγρά που μου έδωσαν ήταν της θυγατρικής τους mild και ήταν πολύ καλά σε γεύση(καλύτερα από κ.τ.) ώστε με έπεισαν να μην ξαναεπιστρέψω στο κ.τ.Οι γεύσεις ήταν marlboro high και tobacco medium.Aφού τελείωσαν πήρα της flavourart virginia me 9mg/ml το οποίο όμως μου φαίνεται κάπως ξηρο/στιφό(είναι με vg) ενώ της mild είχαν μια πολύ ελαφρία γλυκάδα στο τελείωμα με ποιο γεμάτη γεύση(ήταν pg).
Τώρα παρήγγειλα απο φανστορ VG,PG,Tobacco virginia flavour και traditional low βάση ώστε να δοκιμάσω την τύχη μου.Κατέβασα και το excellάκι για του Arvacon αλλά εμφανίστηκε πρόβλημα...το traditional low αναφέρει 55% PG + 35% VG + 10% water  :confused1:....αυτό σημαίνει ότι εμπεριέχονται μέσα ήδη αυτά ή ότι θα πρέπει να κάνω πρόσμηξη των αναλογιών? :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• Τέλος όλα! Τώρα;
  • 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
το traditional low αναφέρει 55% PG + 35% VG + 10% water
Αυτά είναι τα συστατικά του traditional low. Τί περιέχει, αν προτιμάς.

• *
  • 12
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Σκέτη νικοτίνη χωρίς τα υπόλοιπα γνωρίζεις αν υπάρχει?(μαλ@@ία έκανα στην παραγγελία  :eyesplash:)

• Τέλος όλα! Τώρα;
  • 638
Δεν υπάρχει. Η καθαρή νικοτίνη είναι ισχυρό δηλητήριο. Ακόμα και οι ψηλές συγκεντρώσεις είναι επικίνδυνες.
Θα πάρεις βάση με νικοτίνη (π.χ. Traditional low 24mg).

• *
  • 12
Άρα θα πρέπει να πάρω με περισσοτερη νικοτίνη πχ. traditional medium ώστε αν προσθέσω γλυκερίνη να πέσει σε low περιεκτικότητα νικοτίνης?

• Τέλος όλα! Τώρα;
  • 638
ναι, μια χαρά.
Ο φθηνότερος τρόπος είναι να πάρεις την μεγαλύτερη (40ρα) και να αραιώνεις με σκέτη PG και VG.
Ή μπορείς να αγοράζεις ακριβώς τα mg βάσης που θέλεις και να προσθέτεις μόνο άρωμα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 100 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 249 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20275 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878048 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362465 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467173 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909857 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519943 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1619 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375803 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701997 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ