vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

436 επισκέπτες, 4 χρήστες
Buliwyf, grag, I.P, chrantones

Δημιουργία Υγρών από νέο ατμιστή. Είναι δυνατόν?

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
  • Φύλο: Άντρας
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Απ: Δημιουργία Υγρών από νέο ατμιστή. Είναι δυνατόν?
« Απάντηση #60 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 23:40 »
Ρε παιδιά μπας και έχω ξεχάσει κάτι ?

Έφτιαξα τα πρώτα μου υγρα:
με 80pg/20vg, με 95pg/20vg, και τέλος με σκέτη pg (συγκεκριμένα, το τελευταίο ήταν 1,2ml Ice blade 40mg, 3ml PG 0mg, 0,4ml apple pie άρωμα)
Όλες οι μίξεις που κάνω, μια χαρά βγαίνουν (στα 10-12mg νικ), ωραίες γεύσεις, καλό ντουμάνι, αλλά .... έχω ξεχάσει τι πάει να πει throat hit. Ξεχνάω κάτι ρε παιδιά από πρώτες ύλες?

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #61 στις: Ιανουαρίου 09, 2011, 09:01 »
Ρε παιδιά μπας και έχω ξεχάσει κάτι ?

Έφτιαξα τα πρώτα μου υγρα:
με 80pg/20vg, με 95pg/20vg, και τέλος με σκέτη pg (συγκεκριμένα, το τελευταίο ήταν 1,2ml Ice blade 40mg, 3ml PG 0mg, 0,4ml apple pie άρωμα)
Όλες οι μίξεις που κάνω, μια χαρά βγαίνουν (στα 10-12mg νικ), ωραίες γεύσεις, καλό ντουμάνι, αλλά .... έχω ξεχάσει τι πάει να πει throat hit. Ξεχνάω κάτι ρε παιδιά από πρώτες ύλες?
Mε ποιόν ατμοποιητή τα ατμίζεις ?

EDIT by Atmos: Δεν είναι αναγκαία η παράθεση από τη στιγμή που απαντάτε ακριβώς κάτω από το μήνυμα που παρατίθεται. Χρησιμοποιήστε απλά την "Απάντηση":
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6.msg40660.html#msg40660
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 09, 2011, 12:54 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #62 στις: Ιανουαρίου 09, 2011, 14:12 »
tem, 3 τσιγαρα έχω και έχω κάνει όλους τους συνδυασμούς (κωνικό 510, απλό, 401, μπαταρίες prestige, BL, e-go) . Έχω υγρά στα 5mg που τα "ακούω" κανονικά. Ενώ αυτά που φτιάχνω, ούτε στο ελάχιστο δεν υπάρχει αυτή η αίσθηση. Παίζει να έχουν κάνει λάθος το μπουκαλάκι και να μην είναι ΧΧ?
Επίσης, μήπως η Traditional με Ice blade (που χρησιμοποίησα) έκανε αυτή τη διαφορά ?

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
« Απάντηση #63 στις: Ιανουαρίου 09, 2011, 14:18 »
Κανε drip μια σταγόνα στον ατμοποιητή απο τη βαση με τη νικοτινη και 1 σταγόνα απο το υγρο αραιωσης με 0 νικοτινη και δοκίμασε το.
Αν δεν βαραει καθόλου πρεπει και τα δυο να είναι 0 mg.  Προσοχη στο ΥΓΡΟ ΒΑΣΗΣ γιατι ειπες οτι είναι 40mg.

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 09, 2011, 15:00 »
τι προσοχή ... 2 σταγόνες έβαλα και ίσα που την άκουσα στον λαιμό .. σίγουρα λάθος περιεκτικότητα .. είναι τόσο ανεκτό, που την ατμίζω άνετα και σκέτη.
Και δυστυχώς, δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτε  :thumpdown: :thumpdown:
Ελπίζω τα υγρά που έχω φτιάξει να σωθούν με τους LR που μου έρχονται την άλλη βδομάδα  >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 09, 2011, 16:15 »
Ενημερωσε τους, δεν νομιζω οτι υπάρχει πρόβλημα, πιθανόν κάποιο λάθος θα έγινε. Δεν είναι και τόσο σοβαρό το ποσό εξάλου.
Σοβαρό είναι ως προς την περιεκτiκότητα της νικοτίνης, και μάλιστα αν γίνει λάθος προς τα πάνω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 09, 2011, 16:33 από sokin »

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 18:24 »
http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php   σε βοηθαει αυτο?αλλιως βαλε σε ενα μουκαλακι,1μλ απο το 40αρι και 1 μλ απλη πιγκι ή βυζι.να δεις,θα σε χτυπαει?

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #67 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 20:03 »
.......Ελπίζω τα υγρά που έχω φτιάξει να σωθούν με τους LR που μου έρχονται την άλλη βδομάδα  >:( >:(
Θα σωθούν σίγουρα με LR  :thumpup:
Με τον 401 είναι δύσκολο να καταλάβεις χτύπημα ακόμα και με δυνατό υγρό. 

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #68 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 13:16 »
λοιπον, μου ήρθαν οι LR, οι πρώτοι μου LR (δεν είχα άλλη εμπειρία από LR) και ... έπαθα την πλάκα μου. Καταλαβαίνω μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια των συστατικών των υγρών που έφτιαξα. Χτύπημα τέλειο, μόνο που 1,5 μήνες που ατμίζω με κανονικούς είχα συνηθίσει να τραβάω τζούρες 4-5 δευτερόλεπτα για να καταλάβω τι παίζει, και στους LR τόσα δευτερόλεπτα είναι .. πολλά  :tongue_smilie: Επίσης το θέμα της θερμοκρασίας του ατμού με ξενίζει κάπως, αλλά φαντάζομαι θα το συνηθίσω, και δε με βλέπω να ξαναβάζω κανονικούς στις μπαταρίες μου

Τα υγρά πάντως, ευτυχώς σώθηκαν, και είχα αρχίσει να απογοητεύομαι με την όλη φάση  ::)

Αποσυνδεδεμένος TeoVolish

• *
  • 12
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 00:09 »
Καλησπέρα,
είμαι καινούριος ατμιστής και εγώ,ένα μήνα σκάρτο.Ατμίζω με ένα Volish Ego2 με 900mAh και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Στάθηκα τυχερός γιατί τα υγρά που μου έδωσαν ήταν της θυγατρικής τους mild και ήταν πολύ καλά σε γεύση(καλύτερα από κ.τ.) ώστε με έπεισαν να μην ξαναεπιστρέψω στο κ.τ.Οι γεύσεις ήταν marlboro high και tobacco medium.Aφού τελείωσαν πήρα της flavourart virginia me 9mg/ml το οποίο όμως μου φαίνεται κάπως ξηρο/στιφό(είναι με vg) ενώ της mild είχαν μια πολύ ελαφρία γλυκάδα στο τελείωμα με ποιο γεμάτη γεύση(ήταν pg).
Τώρα παρήγγειλα απο φανστορ VG,PG,Tobacco virginia flavour και traditional low βάση ώστε να δοκιμάσω την τύχη μου.Κατέβασα και το excellάκι για του Arvacon αλλά εμφανίστηκε πρόβλημα...το traditional low αναφέρει 55% PG + 35% VG + 10% water  :confused1:....αυτό σημαίνει ότι εμπεριέχονται μέσα ήδη αυτά ή ότι θα πρέπει να κάνω πρόσμηξη των αναλογιών? :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #70 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 00:11 »
το traditional low αναφέρει 55% PG + 35% VG + 10% water
Αυτά είναι τα συστατικά του traditional low. Τί περιέχει, αν προτιμάς.

• *
  • 12
« Απάντηση #71 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 00:18 »
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Σκέτη νικοτίνη χωρίς τα υπόλοιπα γνωρίζεις αν υπάρχει?(μαλ@@ία έκανα στην παραγγελία  :eyesplash:)

• 638
« Απάντηση #72 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 00:20 »
Δεν υπάρχει. Η καθαρή νικοτίνη είναι ισχυρό δηλητήριο. Ακόμα και οι ψηλές συγκεντρώσεις είναι επικίνδυνες.
Θα πάρεις βάση με νικοτίνη (π.χ. Traditional low 24mg).

• *
  • 12
« Απάντηση #73 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 00:46 »
Άρα θα πρέπει να πάρω με περισσοτερη νικοτίνη πχ. traditional medium ώστε αν προσθέσω γλυκερίνη να πέσει σε low περιεκτικότητα νικοτίνης?

• 638
« Απάντηση #74 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 00:48 »
ναι, μια χαρά.
Ο φθηνότερος τρόπος είναι να πάρεις την μεγαλύτερη (40ρα) και να αραιώνεις με σκέτη PG και VG.
Ή μπορείς να αγοράζεις ακριβώς τα mg βάσης που θέλεις και να προσθέτεις μόνο άρωμα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359801 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450029 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374727 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F