vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

342 επισκέπτες, 4 χρήστες
Buliwyf, I.P, Mantis039, Kouros17

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Nemesis Mod by Atmomixani

Αποσυνδεδεμένος athkatla

• **
  • 477
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Nemesis Mod by Atmomixani
« Απάντηση #75 στις: Αυγ 30, 2014, 16:17 »
Toν Magma της FT τον εχω και εγω και εχει υπερβολικα μεγαλο πολο, δε νομιζω να φταιει το καπακι.

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
« Απάντηση #76 στις: Αυγ 30, 2014, 18:11 »
Αρκετοί drippers αυτού του είδους έχουν μεγάλο πόλο. Δεν νομίζω ότι είναι κακοκατασκευή αλλά μάλλον εσκεμμένο ώστε να μην κάνει επαφή η βάση τους με τα mod. Αναπτύσσουν πολύ μεγάλες θερμοκρασίες και το κενό από κάτω συμβάλλει στην ψύξη τους και δεν μεταδίδεται η θερμοκρασία στο σώμα του mod.

Αποσυνδεδεμένος psvag

• **
  • 273
« Απάντηση #77 στις: Αυγ 30, 2014, 20:47 »
Βρε παληκάρια, γιατί τα βάζετε με τα μοντάκια κλπ; Προσέξτε τους ατμοποιητές σας ... έχουν μακρύτερους πόλους, αυτό είναι το πρόβλημα και όχι τα μοντάκια. Ιδίως ο magma ... Σκεφτήτε λιίγάκι...είναι δυνατόν όποιον ατμοποιητή και να βάλουμε πάνω σε nemesis και οποιοδήποτε άλλο μοντ να ταιράξει και να εφαρμόσει πρόσωπο;

Αποσυνδεδεμένος jlemonak

• **
  • 163
  • Live to Vape, Vape to Live
« Απάντηση #78 στις: Αυγ 31, 2014, 18:18 »
Ποιος τα βάζει με το Nemesis; Εγώ μίλησα μόνο για το flat καπάκι. Το Nemesis το λατρεύω! Απλά, μετά από δοκιμή με 3 διαφορετικούς ατμοποιητές, αναφέρω για τους μελλοντικούς αγοραστές του flat καπακίου ότι δεν ενδείκνυται για ατμοποιητές με ψηλό κονέκτορα γιατί αφήνει κενό. Να μη το πω;  ???

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #79 στις: Αυγ 31, 2014, 19:19 »
Ιεροσυλία είπαμε κάτι αρνητικό για το ελληνικό υπερmod ! Το γεγονός οτι το flat καπάκι του δεν ειναι flat στο πιο γνωστό ατμοποιητη δεν ειναι στα μείον του συγκεκριμένου αξεσουάρ ;

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #80 στις: Αυγ 31, 2014, 22:54 »
εχω και εγω το ιδιο προβλημα με αυθεντικο kayfun lite+.  το πλαστικο που βιδωνει ο θετικος πολος ανεβαινει πολυ ψηλα και βρισκουν οι σπειρες του ατμοποιητη και δεν τον αφηνουν να βιδωσει μεχρι κατω.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1471
« Απάντηση #81 στις: Σεπ 01, 2014, 00:17 »
Βρε παληκάρια, γιατί τα βάζετε με τα μοντάκια κλπ; Προσέξτε τους ατμοποιητές σας ... έχουν μακρύτερους πόλους, αυτό είναι το πρόβλημα και όχι τα μοντάκια. Ιδίως ο magma ... Σκεφτήτε λιίγάκι...είναι δυνατόν όποιον ατμοποιητή και να βάλουμε πάνω σε nemesis και οποιοδήποτε άλλο μοντ να ταιράξει και να εφαρμόσει πρόσωπο;

Όταν το Μοντ εχει ρυθμιζόμενο πόλο φίλε μου είναι φυσικά δυνατόν να εφάπτεται οποιοσδήποτε ατμοποιητης , και το Νέμεσις είναι ένα Μοντ που εχει και ρυθμιζόμενο πόλο αλλά και από το κουμπί μπορείς να φέρεις τα πάντα φλατ όσο και αν χρειαστεί να κατεβεί ο πόλος . στα δικα μου νεμεσις αν και κλωνοι οτι και αν εχω βαλει επανω δε περναει ουτε τριχα αναμεσα σε ατμοποιητη και καπακι του μοντ

Δε νομίζω να υπάρχει ατμοποιητης που να χρειαστεί να φύγει εντελώς η βίδα από το Μοντ ώστε να έρθει φλατ

Αποσυνδεδεμένος psvag

• **
  • 273
« Απάντηση #82 στις: Σεπ 01, 2014, 00:37 »
Τα ίδια πράγματα λέμε με άλλα λόγια αγαπητέ Απόστολε.
Τα περισσότερα μοντ πλέον έχουν ρυθμιζόμενους πόλους, οπότε το βρίσω περιτττό να ασχολούμαστε με το αν ο οποιοσδήποτε ατμοποιητής, ταιράζει απόλυτα με την πρώτη ...
Για αυτούς που δυσανασχέτησαν με την παρατήρησή μου, έχω να πω πως δεν είμαι υπερασπιστής κανενός υπερμόντ, δεν υπάρχει κανένα υπερμοντ, ελληνκό ή ξένο!

Αποσυνδεδεμένος christoforos

• *
  • 59
« Απάντηση #83 στις: Σεπ 04, 2014, 16:12 »
καλησπερα. μέχρι τώρα ατμηζα σε ηλεκτρονικο μοντακι και σήμερα αγόρασα τον νέμεσησς.. και ο εξπρομαιζερ και ο καυφυν εχουν υπερβολικο κτυπημα και ποιο λυγο ατμο αποτη στο ηλεκτρονικο μοντακι μου.. μήπος κανω κατι λάθος στο στησιμο των ατμοποιητων που δεν συχωρει ο νομεσεις ενο το ηλεκτρονικο μοντακι νε ? δεν βρησκω αλη εξιγησει γιατη και οι δυο ατμοποιητες δουλεβουν ποιο σωστα στο ηλεκτρονικο μοντ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 04, 2014, 16:18 από christoforos »

Αποσυνδεδεμένος psvag

• **
  • 273
« Απάντηση #84 στις: Σεπ 04, 2014, 16:18 »
Τι αντίσταση έχεις κάνεις
Στα ηλεκτρονικά μοντάκια συνήθως παίζουμε με αντιστάσιες άνω των 1,5 ωμ.
Στα μηχανικά κάνουμε αντιστάσεις λίγο κάτω-λίγο πάνω του ενός ωμ, χωρίς αυτό να αποτελεί κανόνα.
Πάντως δεν κάνουμε αντιστάσεις μεγαλύτερες από 1,2 ωμ κατά τη δική μου ταπεινή άποψη!
Ίσως αυτό να είναι το πρόβλημά σου...

Αποσυνδεδεμένος mantos

• ~One atty to rule them ALL!!!~
  • 930
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #85 στις: Σεπ 04, 2014, 16:19 »
Tι αντιστασεις χρησιμοποιουσες στους ατμοποιητες αυτους οταν τους ειχες στο ηλεκτρονικο?
Και σε τι watt/volt κυμαινοσουν με την καθε αντισταση?

Επισης, τι αντισταση εχεις τωρα στους ιδιους ατμοποιητες που τους εχεις πανω σε μηχανικο?
Στο μηχανικο, παιζει ρολο το τι αντισταση εχεις. Απο το μεγεθος της αντιστασης στην ουσια καθοριζεις κ τα
watts στα οποια θα κυμανθεις.

edit: με προλαβε ο psvag.  :tongue_smilie: 
edit2: επισης πολυ σημαντικο ρολο, παιζει κ το μεγεθος του συρματος που θα γινει η αντισταση,
αναλογα φυσικα με το μεγεθος αυτης.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #86 στις: Σεπ 04, 2014, 16:47 »
Παιζει ρολο και πιο ηλεκ/κο μοντακι εχεις..... ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος christoforos

• *
  • 59
« Απάντηση #87 στις: Σεπ 06, 2014, 16:30 »
καλησπέρα παιδιά. οι αντηστασεις που είχα ήταν 1.3 με 1.4 και τώρα στο μηχανικό έκανα στον kyfun 1.2 .. η μπαταρια που χρησιμιοποιο γιατο nemesis η efest 3100mah(imr) εντομεταξη αρχησε να στρωνει. και το ηλεκτρονικο μοντακι στην αρχη ειχα το ζ τησ νομπακο και αφου το εσπασα πειρα το βαμο β5

Διορθωση και συγχωνευση ποστ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 06, 2014, 17:00 από Vrs5 »

« Απάντηση #88 στις: Σεπ 07, 2014, 21:36 »
αυτα εδω σε τη βοηθανε?  http://www.fasttech.com/products/1558901

Αποσυνδεδεμένος ariszvs

• silence is better than bullshit
  • **
  • 237
« Απάντηση #89 στις: Σεπ 07, 2014, 21:38 »
Ειναι μαγνητες που αντικαθιστουν το ελατηριο του διακοπτη.Χρειαζονται 2.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 95 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 241 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20266 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1066 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877962 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362227 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467097 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909632 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519817 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1614 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375737 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701878 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ