Κάπου δίαβασα στο φόρουμ ότι το fog δεν κάνει για hv άτμισμα και δίνει συνέχεια καμένο, αν δεν κάνω λάθος.
Πέντε μέρες τώρα χρησιμοποιώ, το fog με μπαταριες 2 x 15270 και 2 x 16340 με 901 regular atmo και υγρο vg 9mg.
Λοιπόν στα 7,2 volt στεγνωνει εύκολα και χρειάζεται πολλές φορές το τρικ για να ποτίσει ο ατμό η γευση μέτρια αλλά καλό χτυπημα και ατμός.
Στα 6 volt όμως είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει από γευση ατμό και χτύπημα. Καμένο έλαχιστο και όταν αδειάσει το δοχείο. Ειναι η μοναδική φορα που αφήνω η_τ από το χέρι μου χωρις να το έχω πιπίλα.
Αν εννοείς έμενα σου παραθέτω τι είχα γράψει
(Μετά από πειραματισμούς εδώ και ένα μήνα περίπου κατέληξα στα εξής συμπεράσματα.
Κλάσεις ανώτερο το AVS η AFS του GG απο το FOG,και αυτό με απλά λόγια γιατί το AFS του GG δουλεύει απροβλημάτιστα με οποιαδήποτε συνθήκη και αν το χρησιμοποιήσεις.Δηλαδή θα του βάλεις LR 901 η 510 στα 6 βολτ δεν θα νοιώσεις την παραμικρή διάφορα από οτι αν ειχες regular 510 η 901 ακόμα και χωρίς να παίζει ρόλο το υγρό που χρησιμοποιείς αν είναι VG(παχύρευστη-υποτίθεται όχι καλή ροή) η PG (εύκολο υγρό για τεστ

).
Το FOG τώρα....προβληματική συμπεριφορά από την στιγμή που λειτουργεί με VG και PG LR ατμο κ με παραπάνω τάση πέρα των 3.7 η 4.2 βολτ(καμένο-διαρροές-υγρό στο στόμα) .Άψογο με regular ατμο ειτε 510 η 901 σε VG και PG σε οποιαδήποτε τάση.Ένα από τα μεγάλα μείον οι διαρροές προς την βάση σύνδεσης του.Ξέχασα να υπενθυμίσω ότι το FOG πρέπει να είναι σε ανοιχτό χώρο και όχι σε κάποιο box mod εσώκλειστο γιατί παρατηρείται αλλοίωση γεύσης και επιδείνωση προβληματικής λειτουργίας ακόμα και με νορμάλ συνθήκες(τάση-ατμο κτλ κτλ).)