Το έχω εδώ και 2 ώρες, το δοκίμασα και επαιξα αρκετά μαζί του.
Bottom line (το δια ταύτα που λένε): κάνει όσα υπόσχεται (auto juice feed για eGo δηλαδή) ΑΛΛΑ πέρα από αυτό ουτε σύγκριση με το GGTS-AVS. Σόρυ κιόλας αν χαλάω το σερί των καλών εντυπώσεων και reviews αλλα το AVS του θανάση είναι κλάσεις ανώτερο (και σε ποιότητα κατασκευής αλλά κυρίως σε δυνατότητες). Δηλαδή αν σου κατσει και το fog είναι κοντα στο ατμισμα που σου αρέσει ολα καλά. Αν όχι (σφιξιμο τζουρας / ζεστη ατμου κλπ) τοτε δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις (σε αντιθεση με το avs).
Συμφωνώ πάντως ότι είναι ενα καλό entry level auto feeding system...
Υ.Γ. θα παίξω λίγο ακόμα μαζί του να δω αν βελτιώνεται η κατάσταση αλλιώς θα πάρει τη θέση του στο ραφι μαζί με τα υπόλοιπα "ταξιδιωτικά" ΗΤ (δηλαδή αυτά που παίρνω μαζί μου όταν ταξιδεύω γιατι δεν με νοιαζει και αν χαθούν / κατασχεθούν)
Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκεμβρίου 05, 2011, 21:05
και μου αρεσουν τα καστανα Pol!!
και εγώ τρελαίνομαι για κάστανα ... όχι όμως για να τα ψήνω με το ΗΤ μου
επανέρχομαι για το fog: για νορμαλ χρήση από ήπιο μέχρι μέτριας συχνότητας ατμισμα συμπεριφέρεται πολύ καλά τόσο θερμικά όσο και από ποιότητα τζούρας
σε απανωτά ατμίσματα όμως (τουλάχιστον στις δικές μου θηριώδεις τζούρες) παρουσιάζει προβλήματα:
1. ζεσταίνεται πάρα πολύ ... ευτυχώς όχι τόσο στο συνδεσμο με την μπαταρια όσο στο πανω μέρος του (τελικά μονο το GG και το avs του εχω δει να δουλευουν καλά στο θεμα αυτό. Μάλλον έχει να κάνει με το όλο σχήμα του επιτρέπει να λειτουργεί σαν απαγωγός της θερμότητας που εκλύεται ακριβώς όπως οι silent ψυκτρες των CPU)
2. στο συνεχές ατμισμα είτε θα το εχεις βιδωμένο με της τρυπούλες διπλα στον ατμοποιητη (πολύ χαλαρή τζούρα με πολύ αερα) είτε κατω και θα παίρνεις γευση καμμενου ... μέση οδός δεν υπάρχει (αν κανεις διαλειματα ή παιρνεις τζουρες χωρίς μπαταρια για να γεμίσεις τον ατμο τότε το πραγμα αλλάζει αλλα αυτό δεν είναι απανωτό ατμισμα)
τέλος στα αρνητικά του fog (μακροπρόθεσμα) θα προσθέσω και την σπατάλη υγρού που γίνεται σε κάθε γέμισμα (το φυσιμα για να φυγει όσο υγρο μπήκε στον ατμο όση ώρα γεμίζαμε το tank) ... αυτό στην αρχή δεν φαίνεται αλλά σε εμένα που θέλω ~10 ml υγρό τη μέρα σε ατμισμα στο τέλος του μήνα μαζευεται αρκετή σπατάλη
Ξέρω ότι το αδικώ το fog καθώς έχω ως μετρο σύγκρισης το avs (όπου εκτός των προαναφερθέντων εχουμε και το high voltage: όπως και να το κάνουμε όσο LR και να γίνει ενας 901 ατμο δεν πρόκειται ποτε να δώσει 100% την εμπειρία ενός 901HV στα 6+ Volts).
Από την άλλη για το κοινό στο οποίο απευθύνεται (τους χρήστες eGo σαν κυριο ΗΤ) κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο και πιστεύω ότι πρέπει τα παιδιά του funstore να το προμοτάρουν και στο ξένο φορουμ (ecf) όπου και θα πολλαπλασιάσουν τις πωλήσεις του --> καντε αιτηση για suppliers (ρωτήστε το Θανάση για πληροφορίες πως γινεται) και στρεψτε τα φώτα του υπόλοιπου κόσμου πάνω μας για καλό λόγο αυτή τη φορά
Υ.Γ. Θανάση για το θέμα μας δεν σε εχω ξεχάσει (περιμένω αύριο νέα και εχω ήδη βρει προμηθευτές από Internet που δίνουν σε μικρές ποσότητες για να υπάρχει κια εναλλακτική λύση αν παρω αρνητική απάντηση)