vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

670 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, lagoudakis, grag, dallaskdp

Φτηνά υγρά, από πού;

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Φύλο: Άντρας
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Απ: Φτηνά υγρά, από πού;
« Απάντηση #330 στις: Μαΐου 10, 2018, 09:18 »
Εφόσον κινείσαι στα επίπεδα των 3-6mg φυσικά και συμφέρει το shake n vape. Και ακόμα περισσότερο η ιδιοκατασκευή αν μιλάμε για μία συνταγή (ή γενικά λίγες συνταγές). Τα πρώτα σταματούν να συμφέρουν όταν αρχίσουμε να μιλάμε για νικοτίνες από 12mg και άνω. Σε κάθε περίπτωση όμως nicotine boosters θα χρειαστείς, εκτός αν έχεις αποθηκευμένη νικοτινούχα βάση από παλιά.

Αυτό που δεν συμφέρει πλέον είναι τα έτοιμα υγρά αναπλήρωσης των 10ml, που έτσι κι αλλιώς τείνουν να καταργηθούν. Εκτίμησή μου είναι πως σε λίγους μήνες δεν θα τα βλέπουμε πλέον στα ράφια ή θα βλέπουμε μόνο εξαιρετικά λίγες γεύσεις σε περιορισμένο αριθμό καταστημάτων (κυρίως αλυσίδες).

« Απάντηση #331 στις: Μαΐου 10, 2018, 09:37 »
Μ' ένα 60άρι, 100ml νικοτινούχας βάσης, 1000mg. Έρχεται Ελλάδα από Κίνα και τελειώνεις για δυο γενιές!
Τη βάζεις στα πνευμόνια σου όμως? :dontknow:
Τι κακό δηλαδή μπορεί να έχει αυτή η νικοτίνη? Ενας παραγωγός είναι όπως και οι άλλοι ανα τον κόσμο, δεν πουλάει πυρηνικές κεφαλές η τεχνολογία διαστήματος.

Αποσυνδεδεμένος powerofdark

• 4
« Απάντηση #332 στις: Μαΐου 10, 2018, 12:17 »
Εφόσον κινείσαι στα επίπεδα των 3-6mg φυσικά και συμφέρει το shake n vape. Και ακόμα περισσότερο η ιδιοκατασκευή αν μιλάμε για μία συνταγή (ή γενικά λίγες συνταγές). Τα πρώτα σταματούν να συμφέρουν όταν αρχίσουμε να μιλάμε για νικοτίνες από 12mg και άνω. Σε κάθε περίπτωση όμως nicotine boosters θα χρειαστείς, εκτός αν έχεις αποθηκευμένη νικοτινούχα βάση από παλιά.

Αυτό που δεν συμφέρει πλέον είναι τα έτοιμα υγρά αναπλήρωσης των 10ml, που έτσι κι αλλιώς τείνουν να καταργηθούν. Εκτίμησή μου είναι πως σε λίγους μήνες δεν θα τα βλέπουμε πλέον στα ράφια ή θα βλέπουμε μόνο εξαιρετικά λίγες γεύσεις σε περιορισμένο αριθμό καταστημάτων (κυρίως αλυσίδες).

τα shake n vape απο οτι καταλαβα ειναι στην ουσια ενα μπουκαλακι μονο με τις γευσης μεσα σωστα; απο εκει και περα βαζω εγω την αναλογια pg/vg που θελω (για τα ml  που ειναι να βγει) + νικοτινη; Επισησς τα shake n vape θελουν κανονικη οριμανση η ειναι οπως λεει το ονομα shake και μιση ωρα αργοτερα vape?

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #333 στις: Μαΐου 10, 2018, 12:34 »
Τι κακό δηλαδή μπορεί να έχει αυτή η νικοτίνη?
Δεν ξέρω τι κακό μπορεί να έχει κι αν έχει. Ίσως να είναι μια χαρά, ίσως όμως στην Κίνα να μην τηρούνται οι προδιαγραφές της φαρμακοποιίας, που θέλω να πιστεύω ότι τηρούνται στις ευρωπαϊκές (παρα)φαρμακοβιομηχανίες. Είπα απλώς ότι εγώ δε θα γινόμουν ο δοκιμαστής τέτοιων προϊόντων.

Αποσυνδεδεμένος bill the kid

• **
  • 144
« Απάντηση #334 στις: Μαΐου 10, 2018, 13:09 »
Παίδες να σας δώσω την πληροφορία της ημέρας?

κάθε Τετάρτη με την αγορά οποιαδήποτε υγρού στο ecig-store Χαλανδρίου,(Κολοκοτρώνη) δίνουν δώρο ένα booster νικοτίνης 1,8 της juice vape.

Αποσυνδεδεμένος specemarine

• **
  • 432
  • Funeral Fog.
« Απάντηση #335 στις: Μαΐου 10, 2018, 13:24 »
[member=22228]powerofdark[/member]

Μπορείς φυσικά να τα ατμίσεις επι τόπου αλλά τα περισσότερα θέλουν τον χρόνο τους,από 4-5 ημέρες μέχρι και ''shake n vape'' που θέλει μήνα.
Υπάρχουν και άλλες επιλογές, 50-60 μλ μηδενικού υγρού που βάζεις ίσα-ίσα 10μλ δηλαδή νικοτίνη.Κοστίζουν αρκετά παραπάνω αλλά είναι shake n vape,το πολύ 1-2 ημέρες να στρώσει λίγο το μείγμα.

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #336 στις: Μαΐου 10, 2018, 15:11 »
[member=22228]powerofdark[/member][/color][/url]

Ακριβώς αυτά που είπε ο φίλος spacemarine πιο πάνω.
Τα Shake and Vape (που κακώς λέγονται έτσι, και σιγά σιγά αλλάζουν σε Mix and Vape) θέλουν κάποια ωρίμανση. Από ελάχιστες μέρες (1-2-3) έως και 15ήμερο (και βάλε). Αυτό εξαρτάται από το προφίλ του κάθε υγρού. Για παράδειγμα τα καπνικά στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους θέλουν αρκετή ωρίμανση. Φυσικά μπορείς να τα ατμίσεις και σχεδόν αμέσως, αλλά υπάρχει περίπτωση να γευτείς κάτι το οποίο θα απέχει από λίγο έως πάρα πολύ από το τελικό προφίλ της συνταγής.

Η άλλη κατηγορία λέγεται Shortfills (στο εξωτερικό κυριαρχούν) και είναι έτοιμα προωριμασμένα υγρά με μηδενική νικοτίνη. Στο μπουκαλάκι τους υπάρχει χώρος για 10ml επιπλέον (πολύ σπάνια παραπάνω) ώστε να προσθέσεις νικοτινούχα βάση. Το κακό με αυτά είναι πως προσθέτωντας ένα booster (όσο χωράει δηλαδή) η συνολική περιεκτικότητα σε νικοτίνη είναι 3mg. Για να κάνεις παραπάνω (ας πούμε 6mg) θα πρέπει να αφαιρέσεις άλλα 10ml υγρού, να προσθέσεις άλλον ένα booster, αλλά προφανώς το συνολικό μίγμα θα είναι πιο αραιό. Κάποιες γεύσεις την αντέχουν αυτήν την αραίωση, κάποιες άλλες όχι. Για παραπάνω από 6mg δεν το συζητάμε...

Αποσυνδεδεμένος powerofdark

• 4
« Απάντηση #337 στις: Μαΐου 10, 2018, 16:09 »
ευχαριστω για τις πληροφοριες. Πηρα 3 nicotine booster των 2 € και τα αλλα υλικα που χρειαζομαι απο δυο διαφορετικα site και περιμενω να μου ερθουν να αρχισω τις αλχημιες :D . συνολικα βγηκε γυρω στα 18~ € για 120-130 ml υγρου (αλλα μου περισσευουν αρκετα υλικα οποτε στην επομενη φουρνια θα ειναι πιο μικρο το κοστος)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2018, 16:14 από powerofdark »

« Απάντηση #338 στις: Μαΐου 10, 2018, 16:35 »
Δεν ξέρω τι κακό μπορεί να έχει κι αν έχει. Ίσως να είναι μια χαρά, ίσως όμως στην Κίνα να μην τηρούνται οι προδιαγραφές της φαρμακοποιίας, που θέλω να πιστεύω ότι τηρούνται στις ευρωπαϊκές (παρα)φαρμακοβιομηχανίες. Είπα απλώς ότι εγώ δε θα γινόμουν ο δοκιμαστής τέτοιων προϊόντων.
Εγώ πάλι νομίζω οτι αρχίζω να εμπιστεύομαι παραπάνω τους Κινέζους απο τους Έλληνες με όλα αυτα που γίνονται τελευταία εδώ. :)

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #339 στις: Μαΐου 10, 2018, 16:43 »
Πσηφισω σημιτη  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Αράπης

• *
  • 88
« Απάντηση #340 στις: Μαΐου 17, 2018, 00:28 »
ψήνομαι να παραγγείλω από inaweraflavours.com 1 λίτρο 6 αρα και μερικά αρώματα.Να το τολμήσω? Ψάχνονται και από Πολωνία δέματα?
Έχει κάνει κανείς παρόμοιο παράτολμο εγχείρημα από Πολωνία?

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• 2350
  • I am not anti-social, just not user friendly
« Απάντηση #341 στις: Μαΐου 17, 2018, 01:10 »
Με τα αρώματα δεν έχεις πρόβλημα. Με την νικοτινούχα σου όμως θα έχεις. Απαγορεύονται οι διασυνοριακές συναλλαγές, κάθετα, οριζόντια, γενικά & ειδικά. Οπότε πέρα από κατάσχεση, νομικά προβλέπονται κυρώσεις και για λαθρεμπορία (αν σε πιάσουν, και αν και εφόσον σταθείς τόσο...τυχερός). ΕΦΚ (ειδικός φόρος κατανάλωσης, γαρ).

Αποσυνδεδεμένος atmistis13

• **
  • 161
« Απάντηση #342 στις: Μαΐου 17, 2018, 08:30 »
Είναι τζόγος πλέον. Μπορεί να περάσει 1 λίτρο κατοσταρας αλλά μπορεί να σταματησουν ένα 10μελο 

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #343 στις: Μαΐου 17, 2018, 12:12 »
ψήνομαι να παραγγείλω από inaweraflavours.com 1 λίτρο 6 αρα και μερικά αρώματα.Να το τολμήσω? Ψάχνονται και από Πολωνία δέματα?
Έχει κάνει κανείς παρόμοιο παράτολμο εγχείρημα από Πολωνία?
Στην Κέρκυρα, έχουμε ένα τζογοπαίχνιδο που λέγεται "τ'αψύλου" και παίζεται με συνδυασμό δυο νομισμάτων για κορώνα γράμματα.
Μπορείς να υπολογίσεις τις πιθανότητές σου με τον ίδιο τρόπο. Χίλια δέματα μπορεί να περάσουν και να είσαι εσύ ο "τυχερός"...

Αποσυνδεδεμένος Αράπης

• *
  • 88
« Απάντηση #344 στις: Μαΐου 17, 2018, 23:22 »
Κανείς που να μην ήταν "τυχερός" τελευταία?  ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450034 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99915 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F