vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

627 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, trollga, manoslykos, Buliwyf, pngtszs1976, maprix, vasim, camber

Φτηνά υγρά, από πού;

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Φτηνά υγρά, από πού;
« Απάντηση #315 στις: Μαΐου 01, 2018, 23:00 »
Ερασιτέχνες...
Καλώς μας ήρθες, μας έλειψες.......... :thumpup: :))

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• 2350
  • I am not anti-social, just not user friendly
« Απάντηση #316 στις: Μαΐου 01, 2018, 23:05 »
Επίτρεψέ μου μία ερώτηση. Με τον ΕΦΚ στο €1 το 10ml βγαίνουν τα έξοδα Α υλών, παρασκευστών, μεταφορέων, αντιπροσώπων, και εμπόρων λιανικής όταν η λιανική πώληση είναι €2; Αμφιβάλω. Πόσο μάλλον να αφήσει και κέρδος. 
Το γράφω αυτό επειδή αναφέρεις ότι ασχολείσαι με το εμπόριο. Ούτε και εγώ έχω κάποιο συμφέρον, πέρα από αυτό του καταναλωτή. Προσπαθώ να καταλάβω πού είναι η αισχροκέρδια όμως, όταν το 1/4 της τιμής ενός 10ml είναι ΜΟΝΟ ο ΕΦΚ σε αυτόν που πουλάει στα €4 ή το 1/2 σε αυτόν που πουλάει στα 2.

Αποσυνδεδεμένος specemarine

• **
  • 432
  • Funeral Fog.
« Απάντηση #317 στις: Μαΐου 01, 2018, 23:10 »
ειπαμε περι ορεξεως....μια χαρα ειναι αν αρεσουν σε καποιον,γιατι τι κακο εχουν τα υγρα των 1 ευρω;
Είναι σίγουρα λαθραία ή ακόμα χειρότερα, κάτι άλλο από αυτό που λένε πως έχουν μέσα.
Από την άλλη ποιο το πρόβλημα σε ένα booster των 2 ευρώ που από ότι διαβάζω Πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την συσκευασία και σήμανση φέροντας, όλα τα κατάλληλα προειδοποιητικά σήματα ανάλογα με το περιεχόμενο τους.Εντάξει κύριοι μήπως να κυκλοφορούμε και με μπλουζάκια pink mule;

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #318 στις: Μαΐου 01, 2018, 23:15 »
Κυρίες και κύριοι...
το θέμα είναι της τιμής και όχι της ποιότητας
Κριτικές στα ανάλογα νήματα.
Αν συνεχίσετε, θα υπάρξει σκούπισμα, μέχρι αύριο.
Άλλο το τι νομίζει κανείς κι άλλο αφού δοκίμασε...
Προφανώς και δεν αναφέρομαι στο αμέσως από πάνω...

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #319 στις: Μαΐου 01, 2018, 23:20 »
2) Αν είναι κλώνος του κλώνου, ώ κλώνε κάποιου κινέζικου υπαίθριου μαγειρείου.
:yes:
Αρκετοί έχουμε αγοράσει κινέζικα Liqua από τη γνωστή Fasttech σε καλή αλλά όχι εξευτελιστική τιμή και ήταν/είναι μια χαρά υγρά.
Αυτά του ενός ευρώ δεν είναι Liqua και δεν έχει καμία σημασία η ιστορία της Richy και τα εργοστάσιά της. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε ξεκάθαροι.
ΜΗΝ αγοράζετε
ΜΗΝ καταναλώνετε
τέτοια υγρά.
ΔΕΝ είναι αυτό που γράφουν και ΔΕΝ αξίζει να ρισκάρουμε την υγεία μας για 2 ευρώ ανά 10 ml.

Αποσυνδεδεμένος specemarine

• **
  • 432
  • Funeral Fog.
« Απάντηση #320 στις: Μαΐου 01, 2018, 23:27 »
Συμφωνώ,είχα αγοράσει πριν από 1.5 χρόνο περίπου 30μλα Liqua από παρόμοιο κατάστημα,ήταν τα Cola.
Αφού το έψαξα λίγο Α) το χρώμα ήταν διαφορετικό και Β) είχε γεύση μέντας.Όπως λοιπόν αποδείχτηκε όχι μόνο δεν βρήκα την κότα με τα χρυσά αυγά αλλά βγήκα και κουρεμένος αφού τα πέταξα.

« Απάντηση #321 στις: Μαΐου 01, 2018, 23:49 »
Θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου, στην εποικοδομητική αυτή συζήτηση λέγοντας τι θα κάνω εγώ όταν μου τελειώσουν οι βάσεις Pink Mule και Inawera που έχω καβάντζα.

Επειδή εγώ θα ατμίσω το υγρό, επειδή η δική μου γεύση θα ικανοποιηθεί ή όχι και επειδή τα δικά μου πνευμόνια θα επισκεφτεί ο ατμός ,,

Θα αγοράσω από ένα 10μελο booster nik από διάφορες εταιρίες , φτηνά ή λιγώτερο φτηνά.
των 2ευρώ, των 3,5 ευρώ και πάει λέγοντας. Δεν θα ξοδέψω για όλα πάνω από 25 ευρώ.
Θα φτιάξω 2 υγρά που ατμίζω και γνωρίζω, 20ml το καθένα με βάσεις από τις μάρκες που αγόρασα.
Θα τα δοκιμάσω και όποια μου αρέσουν, θα είναι η βάση για τις επόμενες δημιουργίες.
Αν δε τύχει να μου αρέσουν αυτά που τα έκανα από φτηνές βάσεις, ακόμη καλύτερα.

Σε ότι αφορά τα <πολύ φτηνά> έτοιμα υγρά, εδώ και πολύ καιρό, δίπλα στα Bitola-FYROM πουλάνε ,στους δρόμους, υγρά 30μελα με επώνυμες < ετικέττες > 3 ευρώ το ένα.
Αυτά που δοκίμασα είχαν γεύση από ξύδι μέχρι χλωρίνη.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 01, 2018, 23:55 από Πετρ.Γιούρσης »

• 2350
« Απάντηση #322 στις: Μαΐου 01, 2018, 23:51 »
Μηηηηηη! Γυαλίζουμε/φρεσκάρουμε/συντηρούμε τα ελαστικά μας, είπαμε. Και σε καλή τιμή. Να προτιμάτε σε high VG μόνο (αν κυκλοφορούν). :laugh1:

*** [member=22134]Πετρ.Γιούρσης[/member], εσύ είσαι νέος ακόμα.  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Π. Γιούρσης

• **
  • 492
  • Το μή χείρον εστί βέλτιστον
« Απάντηση #323 στις: Μαΐου 02, 2018, 00:00 »
Φίλε μου treloneritis , λάθος μου, το από πάνω σου post το έγραψα εγώ, χωρίς να προσέξω ότι είχε μπει προηγουμένως στο φόρουμ από το PC μου, ο γιός μου, και μπερδεύτηκα.
Ημαρτον, το post είναι δικό μου.

• 2350
« Απάντηση #324 στις: Μαΐου 02, 2018, 00:03 »
Το κατάλαβα, γι αυτό σου την "είπα". Με την διαφορά πως νόμισα πως άνοιξες νέο προφίλ.  :)

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #325 στις: Μαΐου 02, 2018, 00:49 »
Είναι σίγουρα λαθραία ή ακόμα χειρότερα, κάτι άλλο από αυτό που λένε πως έχουν μέσα.
Από την άλλη ποιο το πρόβλημα σε ένα booster των 2 ευρώ που από ότι διαβάζω Πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την συσκευασία και σήμανση φέροντας, όλα τα κατάλληλα προειδοποιητικά σήματα ανάλογα με το περιεχόμενο τους.Εντάξει κύριοι μήπως να κυκλοφορούμε και με μπλουζάκια pink mule;
απο την στιγμη που δεν εχω στοιχεια δεν ξερω αν ειναι λαθραια η οχι ουτε τι εχουν μεσα,μπορει ναι μπορει και οχι,να το ξαναπω  αλλη μια....προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με τα μπουστερ των 2 ευρω ουτε με των 5,ο καθενας αγοραζει συμφωνα με τα γουστα του και την τσεπη του και καλα κανει

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #326 στις: Μαΐου 02, 2018, 01:06 »
Ξανά συσχετίζεις μια φτηνή αλλά γνήσια βάση που όμως πουλιέται νόμιμα και από εταιρία με αληθή στοιχεία με ένα υγρό 1000% λαθραίο και 1000% μαιμού.
Και μάλιστα τα συνδέεις μεταξύ τους, μέσω μιας αθώας δήλωσης ότι δεν ξέρεις τι έχουν, δίνοντάς ταυτόχρονα στα λαθραία το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

Είσαι παλιός και έμπειρος ατμιστής και θα έπρεπε να είχες καταλάβει ως τώρα.
Εχουμε ένα υγρό που πωλείται λιγότερο από την αξία του φόρου του, που είναι 1,24 ευρώ.
Αυτό και μόνο σου λέει ότι είναι λαθραίο.
Φαντάζομαι ότι δεν είσαι αφελής να πιστεύεις ότι τα τσιγάρα που πουλάνε οι μελαμψοί τύποι στις γωνίες με 1.5 ευρώ είναι κάτι άλλο εκτός από λαθραία. Η τιμή τους και μόνο το μαρτυρά

Ετερον: σου είπαμε όσοι τα δοκιμάσαμε, ότι η γεύση τους δεν έχει καμία σχέση με τα ορίτζιναλ, είναι μάλιστα άθλια. Δημοσιεύσαμε φωτό στις οποίες φαίνεται καθαρά ότι είναι διαφορετικές συσκευασίες τα μαιμού από τα ορίτζιναλ.

Κάτι άλλο δεν υπάρχει. Αν είσαι τόσο δύσπιστος, τότε δεν θα έπρεπε να είσαι καν σε ένα φόρουμ, όπου ανταλλάσσουμε απόψεις και με καλή πίστη δεχόμαστε τα λεγόμενα του συνομιλητή αν είναι καλά τεκμηριωμένα. Είσαι όμως και είσαι από τα δραστήρια, συμπαθή και θετικά μέλη. Οπότε, πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτή τη σύγχιση δυο διαφορετικών προιόντων. Αλλο ένα προιόν που είναι νόμιμο και ορίτζιναλ, άλλο ένα προιόν που είναι λαθραίο και κακής ποιότητας.
Το οτι και τα δυο είναι φτηνά είναι ήσσονος σημασίας.

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #327 στις: Μαΐου 02, 2018, 01:12 »
οκ σορρυ δεν ξαναγραφω...και δεν ειναι δικα μου τα συγκεκριμενα υγρα ουτε τα φερνω εγω ;D επισης και να εβρισκα δεν θα τα δοκιμαζα γιατι το 1 ευρω μου κανει καπως,φυσικα και δεν τα συγκρινω με τα μπουστερακια των 2 ευρω στα αοποια αλλοι λενε καλα λογια και αλλοι οχι(ουτε αυτα ετυχε να τα δοκιμασω)καλο βραδυ ;)

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #328 στις: Μαΐου 02, 2018, 12:15 »
Πέτρα ? Μην μου ξαναμαλωσεις το φίλο μου το [member=6701]lagoudakis[/member] γιατί θα γίνουμε μπίλιες λέμε   :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος powerofdark

• 4
« Απάντηση #329 στις: Μαΐου 10, 2018, 02:54 »
Παιδιά γεια σας. Γύρισα στο ηλεκτρονικό μετά απο καιρό ~1χρονο και έχω χαθεί λιγο. Εγώ συνίθιζα να φτιάχνω μόνος μου τα υγρά . Συγκεκριμένα έφτιαχνα αυτήν εδώ την συνταγή http://e-liquid-recipes.com/recipe/121795/Mother%27s%20Unicorn%20Milk . Το είχα αφήσει για καιρό όμως (ειχα ξεκίνησει το κάπνισμα πάλι) αλλα πλέον ειπα να το κόψω μιά και καλη . Μου είχε μείνει λίγο υγρο αλλα πλεον τελειώνει. Θα ηθελα να ξέρω αν αξίζουν αυτα τα shake n vape που βλέπω (απο αποψη τιμης και ποσο χρονο χρειαζεται για να τα ατμισω *steeping* ) αλλα και αν αξίζει ακόμα να φτιάχνω δικά μου υγρα γιατι βλεπω παντού πολυ ακριβές τιμές κυριως στα nicotine booster. Να σημειωσω οτι ποτε δεν ημουν φαν της μεγαλης περιεκτικοτητας σε νικοτινη και του throat hit που δινει . πάντα ατμιζα μεταξυ 3 και 6 mg  .

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2018, 03:06 από powerofdark »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359834 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114220 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374753 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328132 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F