Καλημέρα, για να τεθούν όλα στο φως επί του θέματος.
Όσο αφορά όσα δήλωσε ο kritikos727
Να σου τονίσω πως βάση της δεοντολογίας ο συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα να φύγει από την ερεύνα, εάν έχει κάποιο θέμα. Είναι μέσα στον κώδικα δεοντολογίας και αυτό. Υποχρεούμαι σαν ερευνητής να το κάνω αυτό.
Όσον αφορά τα μεθοδολογικά, interpretative phenomenological analysis όποιος γνωρίζει γλωσσολογική ερεύνα ή από πολιτικές επιστήμες ή από διαχείριση ανθρωπίνων πόρων λογικά την γνωρίζει ωστόσο αν και πάλι δεν πείθεσαι μπορείς να το ψάξεις στο Internet.
Υπάρχει φόρμα συγκατάθεσης πριν και ενημέρωση λεκτική πριν δοθεί η συνέντευξη δηλαδή το άτομο θα γνωρίζει τι του γίνεται.
Προσοχή επειδή με αυτό το θέμα με τα προσωπικά στοιχειά είμαι και εγώ “touchy” σαν άτομο έχω φτιάξει μια φόρμα με 3 ειδικά διαμορφωμένα πράγματα έναν κωδικό (που βγαίνει τυχαία) το ψευδώνυμο και επίσης τον αριθμό της συνέντευξης με αυτόν τον τρόπο προστατεύω τον οποιονδήποτε συμμετέχοντα με πλήρη ανωνυμία.
Αυτό έχω να σου πω όπως επίσης ότι έχεις δικαίωμα να είσαι επιφυλακτικός ή να προειδοποιήσεις εάν αυτό νομίζεις. Στην τελική δημοκρατία δεν έχουμε στην έκφραση λογού;
Αγαπητέ Joyeman
Η συζήτηση σε ένα τέτοιο πλαίσιο θα γίνει και αυτό επιδιώκω απλά το μέρος θα διαφέρει για την προστασία της ανωνυμίας κυρίως.
Ασχολούμαι με την βιβλιογραφία του θέματος από το 2011 και έψαχνα πολύ προσεκτικά για να βρω που υπάρχει κάτι σημαντικό. Από κει και πέρα όποιος θέλει κανονίζουμε με γνωρίζει τα λεμέ και κρίνει μονός του.
WileECoyote πλέον έχεις και πιο συγκεκριμένα στοιχειά για την μεθοδολογία μου.
Για περεταίρω λεπτομερές e-mail υπάρχει διαθέσιμο να προσθέσω ότι στην μεθοδολογία μου δεν υπάρχει η οποιαδήποτε “απάτη” ξεκάθαρα και απλά πράγματα.