vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

714 επισκέπτες, 5 χρήστες
anetost, Milarepa, Methodios, aalex, maprix

Ιώσεις , κρυολόγημα και ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος kimmi

• **
  • 299
  • Φύλο: Άντρας
  • 생활은 아름답습니다
Απ: Ιώσεις , κρυολόγημα και ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 10, 2013, 23:19 »
17 μήνες χωρίς κ.τ
Αρρωσταίνω πολύ σπανιότερα και όταν συμβαίνει αυτό, σε πιο ήπια μορφή.

Αποσυνδεδεμένος Pigeonaras

• **
  • 109
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 11, 2013, 01:07 »
Οντως και το συζητουσα αυτο το θεμα με γνωστους μου... καθε χειμωνα δεν υπηρχε περιπτωση να μην αρπαξω μια γριπη-συναχι.
Παρεπιπτοντως,  αναρωτιομουνα γιατι δεν αρρωστησα καθολου περισυ καθως επισης και φετος, μεχρι στιγμης....
Να σημειωσω οτι ατμιζω 1,5 χρονο.
Σαν πολλες δεν ειναι οι συμπτωσεις?  :o  :o

Sent from my phone using my hands

Αποσυνδεδεμένος bitzimon

• *
  • 81
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 11, 2013, 11:45 »
Το θέμα με είχε παραξενέψει από πέρσι , πρώτο χρόνο ατμίσματος . Αυτό όμως που μου προκάλεσε κατάπληξη φέτος , είναι οτι ούτε η γυναίκα μου αλλά ούτε και η κόρη μου , 4 χρόνων πηγαίνει σε παιδικό σταθμό , έχουν αρρωστήσει  . Προσωπικά πίστευα οτι επειδή δεν βγαίνω έξω για να καπνίσω(πάνε εκείνα τα τσιγάρα των -5 βαθμών) ούτε ανοίγω το παράθυρο στο αυτ/το , γι'αυτό την γλίτωνα . Αλλά οι υπόλοιποι; Λες να τους αποστειρώνω και αυτούς;

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• 1209
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 11, 2013, 12:07 »
Δέν θα σου συνιστούσα να ατμίζεις μέσα στο αυτοκίνητο ούτε στο σπίτι κοντά στο παιδί ,
όμως αυτό που λές μου το έχουν πεί και άλλοι , σε μία περίπτωση μάλιστα ξάδελφος παρατήρησε επανειλημμένος ότι η γυναίκα του πού έχει άσθμα όταν έχει κάποια κρίση πήγαινε κοντά του όταν άτμιζε και μετά από λίγο σταματούσε της εισπνοές από το γνωστό μπουκαλάκι για τους πάσχοντες . .Όταν όμως απουσιάζει από το σπίτι και δεν υπάρχει ατμός χρειάζεται πολύ
περισσότερες εισπνοές .
Το έχουν επιβεβαιώσει για πάνω από 10 τέστ μέχρι τώρα !!!.
Στον χώρο που μεγάλωσε η γυναίκα του δεν κάπνιζε κανείς αλλά ούτε και εκείνη.

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 11, 2013, 12:18 »
εχουν ενδιαφερον ολα αυτα... :)
εχω να αρρωστησω πολλα χρονια, κ ετσι δεν μπορω να εχω μετρο συγκρισης.
ισως το οτι πινω χειμωνα καλοκαιρι παγωμενο νερο, κρυο καφε... ειμαι κ ολη μερα στη θαλασσα..
αυτο που σιγουρα εχω αποφυγει, ειναι μια μονιμη φαρυγγιτιδα κ ο βηχας που ειχα εντονα οσο καπνιζα.

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• 1209
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 11, 2013, 12:43 »
Καλημέρα Κωστή !!! :bye:

Αυτό που λές οφείλετε στην διακοπή του καπνίσματος σε εσένα + οτι είσαι στην θάλασσα αλλά έχεις και δυνατό οργανισμό .
Θα ήθελα να το συζητήσεις και με άλλους συνατμιστές που γνωρίζεις για μιά ποιό ολοκληρωμένη εικόνα .
Και εμένα οι δικοί μου με έλεγαν εξωγήινο γιατί δεν αρρώσταινα ποτέ , ούτε ασπιρίνες ξέρω ούτε αντιβιώσεις ούτε ιώσεις .
Τα πράγματα άλλαξαν λίγο , πρίν 2 χρόνια αφότου διαπιστώθηκε Σακχαρώδης διαβήτης .
Από τότε διαπίστωσα και επιβεβαίωσα οτι και εκεί μου έκανε καλό ο ατμός , το αναφέρω αλώστε και στο αντίστοιχο νήμα για τον Διαβήτη . Όπου και εκεί συμφωνήσαν πολλοί .

Το δωράκι σου το άτμισα και θα γίνει ένα από τα βασικά μου , Σε ευχαριστώ πολύ Κωστή να είσαι πάντα καλά . :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 11, 2013, 13:12 »
 :thumpup:
Κωστα? παιζει λες ρολο, που εχω πιει κ το Βοσπορο σε τσιπουρο? :tongue_smilie:

εχω εναν μλκομπερδα εδω, που λεει οτι το ατμισμα του ανεβαζε το ζαχαρο... :wall:

δεν του ειπα πολλα ομως, γιατι ειναι τοσο βλακας που δεν παιρνει ουτε ρεκτιφιε για να στρωσει. :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 11, 2013, 13:19 »

για το τσίπουρο, δε σχολιάζω..........  :fight_fryingpan:
για την αύξηση του ζαχάρου όμως, έχω συναντήσει κι εγώ πρόσωπο το οποίο μου είπε το ίδιο... :dontknow:
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2013, 13:27 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 11, 2013, 13:23 »
Δεν ανεβαζει το ζακχαρο απλα τρωνε τον αμπακο, σαβουρωνουν γλυκα
και ακουν οτι εχει γλυκερινη και σου λεει, αυτο φταει.  :idiot1: :idiot1: :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 12, 2013, 14:11 »
:thumpup:
Κωστα? παιζει λες ρολο, που εχω πιει κ το Βοσπορο σε τσιπουρο? :tongue_smilie:

Αν και δεν απευθυνόταν σε μένα το ερώτημα, έχω να πω το εξής: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
Εξάλλου, είναι γνωστό τοις πάσοι, ότι όποια νόσος δεν θεραπεύεται με τσίπουρο, είναι ανίατος!!!!!  :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 12, 2013, 14:34 »
Εδώ κ δυόμιση χρόνια ναι? ... από την μέρα που ξεκίνησα το άτμισμα δεν αρρώστησα καμία φορά παρά μόνο
μια μέρα ένιωσα να είμαι ζεστή κάτι δλδ σαν αρχή κάποιου κρυολογήματος.

Να διευκρινίσω ότι αυτά που λέω μπορεί να μην ισχύουν για όλους μα σας μιλάει κάποια που κάθε μήνα ήταν με γρίπη!!!! :yes:

Αυτό που θα πω για μένα ισχύει εκατό τοις εκατό κ φυσικά αυτά τα συμπεράσματα τα έχουμε βγάλει εγώ κ δυο καλοί μου φίλοι γιατροί!
Ο ένας είναι πνευμονολόγος καπνιστής κ ο άλλος καρδιολόγος ατμιστής!!!!

Από τότε που ξεκίνησα το άτμισμα με παρακολουθούν κ φυσικά δεν πιστεύουν οι άνθρωποι ότι φέτος που η απίστευτη
"επιδημία" ? η  ίωση θανατηφόρα ? (έχασε συνάδελφός μου την ζωή του γιατί είχε κ καρδιά κ δεν άντεξε...) δεν με άγγιξε!!!!

Έριξε βαριά όλους όσους έχω γύρω μου κ φυσικά στο σπίτι μου! Τους γονείς μου (Ευτυχώς κ δυο μετά από πολύ βαριά θεραπεία είναι καλά)
Εγώ ανάμεσα σε 50 άρρωστους ανθρώπους (δίχως καμία υπερβολή) μέσα σε νοσοκομεία για 20 μέρες δεν ένιωσα το παραμικρό!!!!!

Οι γιατροί μου απαγόρευαν να πηγαίνω εκεί......... γιατί κ οι ίδιοι ήταν άρρωστοι!!!
Έβλεπες κόσμο με μάσκες!!!!!!!!! Ναι  λες  κ ήμουν δεν ξέρω που ........ήταν ότι πιο τρομακτικό έζησα λίγες μέρες πριν...
Τι συνέβη κ δεν κόλλησα εγώ αυτόν τον ιό? Αυτούς τους ιούς? Η ότι κ αν ήταν όλα αυτά ? Ο ιός που λέω χτυπάει το αναπνευστικό
κ σε ρίχνει απότομα...... αν προλάβεις να πας σε γιατρό έχει καλώς...... αν η υγεία σου είναι καλή!!!

Δεν θα σας κουράσω άλλο... Θα πω με σιγουριά ότι εμένα με έσωσε το άτμισμα όσο τρελό κ παράξενο φανεί!!
Από την ημέρα που ατμίζω...... με λένε "άτρωτη"!!!!!!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Καμία ίωση κ τίποτα άλλο δεν με "άγγιξε"!!!!!!   :) :) :) :) :) :)

Να πω σε όσους αναρωτιούνται ναι? Όταν κάπνιζα (κάτι αιώνες πριν...) ότι ιός υπήρχε στην στον αέρα ?
Εγώ ήμουν η πρώτη που θα χτυπούσε για μέρες !!!!!!  :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος maggiver

• *
  • 81
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 12, 2013, 15:20 »
Να πω οτι κι εγω ειχα προβλημα με τις ιωσεις, καθε χειμωνα αρρωστος. Ο περσινος πολυ βαρυς χειμωνας (2012) δεν με αγγηξε καν, και μηλαμε οτι λογο εργασιας που το θερμομετρο μεσα στο μαγαζι επεσε στους 4 βαθμους τον Δεκεμβρη του '11 και ανεβηκε στους 5 τον Μαΐο του '12 (μαρμαραδικο με σχετικη υγρασια 100%....), εγω θα επρεπε να ημουν 6 μηνες αρρωστος. Δεν καταλαβα τιποτα, ουτε περυσι ουτε φετος.!!!!!!!!! Κατι με τη γλυκερινη πρεπει να παιζει αλλα ακομα δεν το εχω προσδιορισει ακριβως.....!

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 12, 2013, 15:28 »
Εγώ δυστυχώς θα σας αλλάξω τα ... στατιστικά ...
Φέτος, βόγκηξα ! Αφού από τα πολλά κι απανωτά κρυολογήματα, συνάχια και δε συμμαζεύεται, στο τέλος έκανα και μια ωτίτιδα (σαν τα μωράκια κι εγώ), .. είχα κουφαθεί (κυριολεκτικά) από το δεξί μου αυτί, για τόσο καιρό, που στο τέλος φοβόμουν ότι δε θα επανέλθει ποτέ. Μέχρι και ένεση κορτιζόνης αναγκάστηκα να κάνω, για πρώτη φορά στη ζωή μου!  :(
Όμως, από τον Οκτώβριο, (δηλαδή ουσιαστικά για όλο το χειμώνα), άλλαξαν ριζικά και οι συνθήκες στο χώρο της εργασίας μου. Βρίσκομαι πλέον σε άλλο κτίριο, όπου η πόρτα συνήθως είναι ανοικτή, με πολύ κόσμο, ρεύματα κλπ, κλπ και γενικά αυτό που θέλω να πω, είναι πως μπορεί να φταίει κι αυτό.
Συνεπώς τα συμπεράσματά μου θα βγουν μάλλον ... του χρόνου !!!
Πάντως, ο φετινός χειμώνας, ήταν από θέμα ιώσεων από τους χειρότερους για μένα και με διαφορά.... :-\

Αποσυνδεδεμένος spiros385

• *
  • 95
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 12, 2013, 20:17 »
περυσι ντεμι ατμιστης καθολου κρυολογηματα
φετος ατμιστης κανα δυο φορες γερα κρυολογηματα

Αποσυνδεδεμένος Ιωάννα

• **
  • 145
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 12, 2013, 20:29 »
Πάντως αυτο με το σακχάρο δεν ισχύει έκανα εξετάσεις και ήταν όλα φυσιολογικά μάλιστα η γιατρός οταν με ακροαστικε μου είπε βλεπω δεν καπνιζετε μεσα μου μονολογουσα ατμιζω γιατρε μονο αλλα δεν της το είπα γιατι εκτός το οτι βαριεμαι να εξηγώ δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση τι ειναι σωστό και τι οχι για εκείνους

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114114 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359689 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110597 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374659 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6398 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15256 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29301 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99840 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F