Παρέλαβα προ ημερών μερικά αρώματα από το
www.e-steamer.com και ανοίγω αυτό το νήμα για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών από τα συγκεκριμένα αρώματα.
Δοκίμασα τα εξής :
Riders Choise : ωραίο καπνικό άρωμα με μερικούς τόνους μπαχαρικών που όμως δεν βαραίνουν το άρωμα , έχει πολύ ωραία μυρωδιά στο χώρο , εύκολα το κάνω όλη μέρα.
Dragon Breath : ένα λίγο ποιο δυνατό καπνικό ποιο γλυκό και αρκετά αρωματικό , πρέπει να έχει ένα τόνο φράουλας μέσα που δένει πολύ ωραία.
Chocolate Orange : Μου άρεσε η γεύση , το άρωμα που βγάζει και ο συνδυασμός τους αλλά είναι βαρύ για τα δικά μου γούστα , ίσως για κάποιων που του αρέσουν τα έντονα γλυκά αρώματα να του αρέσει περισσότερο.
Cool Strawberry : Δροσερή φράουλα , αλλά για τα δικά μου γούστα η μέντα μου βγήκε έντονα , εάν ήταν ένα τόνο ανάποδα τα αρώματα νομίζω θα ήταν πολύ ωραίο και δροσερό.
Eve'e Apple : Όταν το μύρισα έπαθα σοκ , φοβερό άρωμα , στο ατμισμα όμως μου έβγαλε και αυτό αρκετή μέντα , που έκρυβε αυτό το φανταστικό άρωμα , θα το ήθελα και αυτό με ένα τόνο λιγότερη μέντα.
Lemon Breeze : εδώ η αναλογία είναι πολύ καλή , δροσερό λεμόνι , χωρίς να με ενοχλεί η μέντα , από τα καλύτερα λεμονάκια που έχω κάνει.
Η συσκευασία είναι 5ml τα και μπουκαλάκια βγάζουν 28-30 σταγόνες στο 1ml , δοκιμάστηκαν σε βάση 50vg-50pg 12mg με προσθήκη αρώματος 6%.