Εγώ πάλι λατρεύω τα συγκριτικά, πρέπει κάποια στιγμή να γίνει νήμα που να το γεμίσουμε με τέτοια. Είναι ατμοποιητής εργοστασιακός με εργοστασιακό. Οπότε...
vivi vs dct
Σε γεύση θα έλεγα 1-0. Αυτό πάντα με δεδομένο ότι πετύχεις καλή κεφαλή σε βίβι.
Χωρητικότητα, πάνω κάτω τα ίδια. Χωρίς πόντους.
Αντοχή στο χρόνο, σίγουρα για μένα 0-1. Τα carto είναι σκυλιά...
Αλλαγή γεύσεων 1-0.
Moding.. Στο ένα μπορείς να φτιάξεις Εύκολα αντίσταση και να δουλεύει ίσως και καλύτερα, στο 2 του κάνεις τρύπες και δουλεύει ακόμα καλύτερα. Επειδή όμως και τα δύο προϊόντα απευθύνονται σε λιγότερο έμπειρους κανονικά ατμιστές, αλλά πάνω απ'όλα έχουν στόχο την ευκολία (εργοστασιακός τον γεμίζεις, ατμίζεις) παρόλο το κέρδος στις αντιστάσεις ο πόντος εδώ πάει σε dct γιατί είναι πιο εύκολο να κάνεις απλά μια τρύπα.
Σταθερότητα ποιότητας προϊόντος από εταιρία, θα έλεγα μάλλον dct.. Όχι πως κι εκεί δεν παίζει να πετύχεις σκάρτο, παντού παίζει, έτσι μου έχει τύχει εμένα
Σταθερότητα ποιότητα του ίδιου προϊόντος/ευκολία χρήσης. Πάλι dct.. Δε γέρνεις τίποτα, δύσκολα θα σου τρέξει (πρέπει να προσπαθήσεις) άντε στη χειρότερη αν δε δουλέψει καλά η τροφοδοσία (κι αφού μιλάμε για αμοντάριστο,) γεμάτο το τανκ να του στάξω ξανά 4-5 σταγόνες μέσα στο carto αν δε μου φαίνεται αρκετά υγρό. Ο πόντος δεν είναι τόσο καθαρός γιατί τα dual coil εγώ δεν τα πολυχώνεψα ποτέ και η αλήθεια είναι δουλεύουν πιο καλά σχεδόν μόνο σε μοντ, αλλά αφού και τα βιβι τώρα βγαίνουν και dual ας γίνουμε πιο γενικοί και στο δεύτερο προϊόν κι ας πούμε carto tank.
Τελικώς για μένα dct..