Γεια σας συνατμιστες. Ασχολουμαι με το ηλ. τσιγαρο απο τον αυγουστο, αρχικα με απλους vivi nova και τωρα, εδω και μια εβδομαδα, με τον rsst πανω στο mvp 2. Ειναι πραγματι πανευκολςο στο στησιμο του, τον εκανα και δουλεψε (οπως δουλεψε τελος παντων) με την μια! Βεβαια, η αληθεια ειναι, οτι χρειαζετε παραπανω δουλεια/πειραματισμο, ωστε να αποδωσει συμφωνα με τα γουστα του καθενος, εκει ακομα ψαχνομαι. Τον εχω τωρα σεταρισμενο στα 1.6 ohm με 0.5 ribbon kanthal. Καταρχας να ρωτησω, παρατηρω οτι χρειαζεται παραπανω ρευμα για να αποδωσει, σε σχεησ με απλους clearo, ειναι οντως ετσι; (υποψιαζομαι οτι το mesh μου κλεβει θερμοκρασια. Το εχω με τρυπα στην μεση βεβαια, και οχι και πολυ ποσοτητα mesh). Λοιπον, αξιζει να δοκιμασω να τον στησω με silica ωστε να μην εχω απωλειες; Σκεφτομαι επισης το κατα ποσο μου χρειαζεται ενα μηχανικο mod, τα λιγουρευομαι οταν τα βλεπω, ομως επειδη δεν υπαρχει και πολυ χρημα (να ειναι καλα η fasttech), δεν θελω να αγορασω κατι αν δεν μου προσφερει σιγουρα κατι παραπανω, δεν σκοπευω να παω και πολυ σε υποομικες αντιστασεις, γυρω στο 1 με 1.2 ομ μαλλον.