Βλέπω αναφορές διάσπαρτες σε αυτό το φόρουμ αλλά και ερωτήσεις ελλήνων στο ecf και καταλαβαίνω ότι αρκετοί ήδη πρέπει να το έχουν προμηθευτεί. Να αρχίσουμε να την συζητάμε λίγο;
Ξεκινώντας, για τους μη γνωστές θα πώ όσα ξέρω μέχρι στιγμής κι οποίος θέλει συμπληρώνει.
Είναι ένα ενισχυτικό γεύσης περισσότερο παρά άρωμα, το οποίο προσθέτει στα υγρά αρώματα ξηρών καρπών, ζύμης, ψωμιού και ποπ-κορν (απο την περιγραφή)
Επειδή είναι πολυ δυνατό, πωλείται ως διάλυμα 5% σε PG. Η δοσολογία που χρησιμοποιείται απο αυτό είναι συνήθως 1 εώς 2 σταγόνες στα 10ml.
Σε συνδυασμό με το άρωμα της TPA RY double δίνει ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά κοντά στο Tribeca.
Εγώ το προμηθεύτηκα απο την TPA
http://shop.perfumersapprentice.com/p-6826-acetyl-pyrazine-5-pg.aspxαν και έμαθα πρόσφατα ότι πωλείται και στην Ελλάδα απο το Atmorama νομίζω.
Ξεπερνώντας τα βασικά, σε αυτό το θέμα θα ήθελα να ενημερώνουμε και με συνταγές ή ιδέες ή πως την χρησιμοποιεί ο καθένας και πληροφορίες περί χρήσης, δεσίματος με αρώματα κλπ.
Εγώ την περιμένω απο μέρα σε μέρα και ήδη έχω ετοιμάσει υγρά για να την προσθέσω μέσα. Θέλω να την δοκιμάσω εκτός απο RY double, που κάποια στιγμή θα παραγγείλω, με τα παρακάτω υγρα:
Nutacco (Atmos), RY69 (Atmos. Ισως δώσει κάτι σε Bebeca? Θα δούμε), Tobacco Symphony (Inawera) και ίσως με Tuscan (FlavourArt) το οποίο απο μόνο του δεν μου αρέσει καθόλου αλλά ίσως δώσει κάτι σε αυτή την μονοτονη γεύση ψωμιού πολυτελείας που μου βγαζει.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2