@trackler
Εχω εδώ και μερικούς μήνες το Carabela και το έχω δοκιμάσει αρκετες φορές. Το Caramela δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Για το Carabela όμως θα συμφωνήσω με τον sensk3 ότι είναι αδύναμο και ότι δε βγάζει κάποια δροσιά. Αν όντως το έχεις αναμείξει με λεμόνι, το θεωρώ πιθανό να το έχει σκεπάσει εντελώς.
Και μιάς και μιλάμε τώρα για δροσιά, θα ήθελα να αναφέρω κάποιες παρατηρήσεις που έχω κάνει με μερικά καπνικά αρώματα. Π.χ. με το Habana και το Velvet. Τα συγκεκριμένα μου βγάζουν γέυση και οσμή τόσο δροσερή που θυμίζουν περισσότερο φρούτα παρά καπνά.
Δεν νομίζω να έχω κάνει κάποιο λάθος, αφού έχω φτιάξει πολλές παρτίδες μ΄αυτά τα αρώματα. Χρησιμοποιώ βάση balanced 0mg και τηρώ την προτεινόμενη δοσολογία που αναγράφεται στο φιαλίδιο. Πρόσφατα προμιθέυτικα το Αγρίνιο το οποίο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά η οσμή και μόνο απο το μπουκαλάκι του μου θυμίζει τα προηγούμενα.
Η αναφορά του trackler για τη δροσερή γέυση του Carabela, που βρίσκεται σε αντίθεση με την δική μου εμπειρία ως προς το συγκεκριμένο. Αλλά και οι εμπειρίες μου με τα προαναφερόμενα καπνικά, με κάνουν να έχω αμφιβολίες για τη σταθερότητα της ποιότητας των αρωμάτων Atmos Lab.
Επειδή δεν έχω αγοράσει για δέυτερη φορά τα αρώματα αυτά δεν μπορώ να τεκμηριώσω αυτή την υποψία και θέλω να τονίσω ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω.
Θα ήθελα λοιπόν να μάθω αν κάποιος έχει κάνει παρόμοιες εμπειρίες και ιδιαίτερα αν έχει παρατηρήσει κατά καιρούς διαφορές με το ίδιο άρωμα.