vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

343 επισκέπτες, 3 χρήστες
Milarepa, Buliwyf, tapantari

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Yγρά / αρώματα από την Atmos Lab

Αποσυνδεδεμένος davarisx

• **
  • 293
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Yγρά / αρώματα από την Atmos Lab
« Απάντηση #705 στις: Ιουν 14, 2014, 11:49 »
σε Kayfun.

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• Κώστας
  • 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #706 στις: Ιουν 15, 2014, 00:41 »
Ευχαριστώ. Κι εγώ σε Kayfun δοκίμασα το μανταρίνι και τη φράουλα. Για το γούστο μου όμως, το μανταρίνι ......."πορτοκαλίζει"....δεν βγαίνει όπως το μυρίζω από το μπουκαλάκι. Επίσης και η φράουλα δεν μου βγαίνει όπως μυρίζει από το μπουκαλάκι. Τέλος πάντων, υποκειμενικά είναι αυτά.... Και τα 2 αρώματα από την μυρωδιά τους δειχνουν εξαιρετικά. Μένει να βρω τον κατάλληλο ατμοποιητή για μένα.....

Αποσυνδεδεμένος davarisx

• **
  • 293
« Απάντηση #707 στις: Ιουν 15, 2014, 15:25 »
Ποσο της % αρωμα βαζεις?

Αποσυνδεδεμένος ΑΕΤΟΣ

• Απροσάρμοστος...
  • *
  • 98
« Απάντηση #708 στις: Ιουν 15, 2014, 17:22 »
παιδια ο ατμος αλαξε την βανιλια?  η βανιλια ηταν διαφανες το υγρο και μυριζε σαν βανιλια παγωτο πολυ εντονα... πηρα ενα καινουργιο και εκτος απο πολυ πιο αδυναμη μυρωδια εν σχεση με το παλιο ειναι καφε σκουρο  και μυριζει βανιλια πιο ξεθυμασμενα  και φαρμακο.... σιροπι συγκεκριμενα.. εχει αυτη τη φαρμακιλα .... αγορασα και δευτερη απο το ιδιο μαγαζι μηπως ετυχε αλλα το ιδιο.... τι παιζει? δεν ηταν καλη η παλια γευση και προσθεσαμε μεσα μυρωδια φαρμακου? :P

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #709 στις: Ιουν 15, 2014, 19:50 »
Μηπως εχεις παρει κατα λαθος το black vanilla?

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #710 στις: Ιουν 16, 2014, 02:26 »
Τους είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν ότι άλαξαν τη συνταγή, κατα τα άλλα είναι ίδια......

Αποσυνδεδεμένος gad

• **
  • 164
« Απάντηση #711 στις: Ιουν 16, 2014, 13:07 »
παιδια ο ατμος αλαξε την βανιλια?  η βανιλια ηταν διαφανες το υγρο και μυριζε σαν βανιλια παγωτο πολυ εντονα... πηρα ενα καινουργιο και εκτος απο πολυ πιο αδυναμη μυρωδια εν σχεση με το παλιο ειναι καφε σκουρο  και μυριζει βανιλια πιο ξεθυμασμενα  και φαρμακο.... σιροπι συγκεκριμενα.. εχει αυτη τη φαρμακιλα .... αγορασα και δευτερη απο το ιδιο μαγαζι μηπως ετυχε αλλα το ιδιο.... τι παιζει? δεν ηταν καλη η παλια γευση και προσθεσαμε μεσα μυρωδια φαρμακου? :P

Παιδια πηρα και εγω σημερα βανίλια απο γνωστό μαγαζι στην Καλλιθεα και με πληροφόρησε η κοπελα που εχει το μαγαζί οτι η ατμος αλλαξε τις ετικέτες στις βανίλιες! Η γνωστη  μας λοιπον  (άπαιχτη) βανιλια ειναι πλεον η Black Vanilla ενω η καινουργια που εβγαλε πριν 1-2 μηνες ειναι η Vanilla! :bye:

Αποσυνδεδεμένος atsirtsis

• Angelos
  • **
  • 271
« Απάντηση #712 στις: Ιουν 16, 2014, 14:23 »
Τώρα που καλοκαιριάζει καμιά πρόταση για φρουτάκι για μίξη με λίγη μενθόλη για πιο δροσερό αποτέλεσμα?

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• Δεν μεταθέτω ποτέ για αύριο ό,τι μπορώ να κάνω μεθαύριο.
  • 1790
« Απάντηση #713 στις: Ιουν 16, 2014, 15:01 »
Mπανάνα :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #714 στις: Ιουν 16, 2014, 15:08 »
Παιδια πηρα και εγω σημερα βανίλια απο γνωστό μαγαζι στην Καλλιθεα και με πληροφόρησε η κοπελα που εχει το μαγαζί οτι η ατμος αλλαξε τις ετικέτες στις βανίλιες! Η γνωστη  μας λοιπον  (άπαιχτη) βανιλια ειναι πλεον η Black Vanilla ενω η καινουργια που εβγαλε πριν 1-2 μηνες ειναι η Vanilla! :bye:
Δεν νομίζω να ειναι σωστή η πληροφορηση. εχω παρει το black vanilla και δεν έχει καμια σχεση με την γνωστή μας βανίλια.  θα προσπαθησω να επικοινωνήσω με τον Πανο για διεκρινησεις.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

EDIT
Παραθέτω εδώ την συνομιλία μου με τον Πάνο μέσω facebook όσο αφορά την βανίλια:

• Pany: Πανό καλησπέρα. ελπίζω να σε βρίσκω καλά. Επειδή υπάρχει μια σύγχυση στο φόρουμ είπα να σε ρωτήσω για να δώσω μια διευκρίνηση.
  • Panos: Πες μου
  • Pany: Πολλοί διαμαρτύρονται ότι έχει αλλάξει η γεύση της απλής βανίλιας σε άρωμα. Έχω πάρει προσωπικά το black vanilla το οποίο θεωρώ ότι είναι καινούργιο. Στο σκέτο vanilla έχει αλλάξει η συνταγή?
  • Panos: Παλιό VANILLA=> BLACK VANILLA
  • Panos: Νέο VANILLA => Βανίλια -βανιλλίνη (σαν αυτή του κέικ)
  • Panos: Και τα δύο χωρίς ίχνος δικετόνης ή διακετυλίου
  • Panos: Το είπα και στην τελευταία συνέντευξη προχτές  http://vaperstime.com/
  • Pany: Το black vanilla όμως δεν μοιάζει καθόλου με το παλιό και έχει μια παράξενη γεύση φαρμάκου που πίναμε μικροί!
  • Panos: Είναι ό,τι πιο κοντινό στην παλιά βανίλια, στην αρωματική
  • Panos: Αν εννοείς τη βανίλια που χρησιμοποιούσαν στα φάρμακα για να την πίνουμε... ναι
  • Pany: Γνώμη μου η παλιά βανίλια ήτανε πολύ ανώτερη, αλλά γούστα είναι αυτά. Θα τα μεταφέρω στο φόρουμ
  • Panos: Είναι θέμα ασφάλειας που προέχει.... ΤΟ ξέρω ότι στεναχώρησα αρκετούς αλλά..... ΥΓΕΙΑ = 1, ΓΟΥΣΤΟ=2
Ελπίζω να βοήθησα.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 16, 2014, 17:16 από pany »

Αποσυνδεδεμένος tiepolo

• *
  • 11
« Απάντηση #715 στις: Ιουν 16, 2014, 19:13 »
Δοκιμασα το Fotia σε μαγαζι και ενθουσιαστηκα. Πηρα ενα δεκαμελο και συνεχισα στο σπιτι ολο το βραδυ, ουτε σκεψη για τσιγαρο. Κατα το τελος του βραδιου ομως ειχα μπουχτισει. Το συμπερασμα ειναι το γνωστο, οτι το ατμισμα θελει υπομονη κι επιμονη, δεν υπαρχουν ευκολες λυσεις. Το Fotia για μενα ειναι ενα πολυ καλο καπνικο υγρο, αλλα κατι σαν επιδορπιο για dripping κι οχι ενα καθημερινο υγρο

Αποσυνδεδεμένος manos123

• *
  • 25
« Απάντηση #716 στις: Ιουν 16, 2014, 19:20 »
Εγώ παντός ψηφίζω DIY green apple me menthol φοβεροοοοοοοο

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος atsirtsis

• Angelos
  • **
  • 271
« Απάντηση #717 στις: Ιουν 16, 2014, 21:09 »
Όταν λέμε menthol σε ποιο άρωμα της Atmos αναφερόμαστε, mint ή peppermint? Γιατί έχω της flavourart και δεν με εχει ικανοποιήσει.

Αποσυνδεδεμένος toni

• *
  • 8
« Απάντηση #718 στις: Ιουν 17, 2014, 00:00 »
Ρε παιδια καποια προταση για καποιο αρωμα   απο ατμος καπνικογλυκο εκτος απο bebeca.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5571
« Απάντηση #719 στις: Ιουν 17, 2014, 00:35 »
RY69, Barbara, Agrinio, Habana.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 99 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 246 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20270 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878009 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362399 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467132 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909765 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519889 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1618 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375795 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701948 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ