vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

360 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, treloneritis, camber

Yγρά / αρώματα από την Atmos Lab

Αποσυνδεδεμένος trackler

• *
  • 65
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Yγρά / αρώματα από την Atmos Lab
« Απάντηση #1095 στις: Ιανουαρίου 26, 2016, 15:51 »
καλησπερα σε ολους
εχω μια απορια και θα ηθελα τις γνωμες σας αν μπορει καποιος ή την εμπειρια σας.
ατμιζω 5 χρονια τωρα αλλα μολις προσφατα αρχισα να φτιαχνω δικες μου αντιστασεις ενω υγρα δικα μου κανω τουλαχιστον 3 χρονια(σχεδον αποκλειστικα atmoslab) και περιστασιακα ετοιμα.αυτα τα γραφω ετσι ως αναφορα για την πειρα μου ας πουμε.

στο θεμα τωρα
το υγρο που παντα εχω σε αποθηκη ετοιμο για ατμισμα ειναι η καρaμελα με μικρη προσθηκη κοκκινου μηλου.
προσφατα αγορασα το lemonade απο atmoslab παντα το οποιο μου αρεσε αλλα αυτη η εντονη δροσια δεν ειναι για χειμωνα.
ειχα φτιαξει λοιπον και ενα υγρο carabella.ειπα να αλλαξω την καραμελα και να φυγω λιγο απο το βουτυρο.
σε 30ml λοιπον υγρο εριξα 48-50 σταγονες
οι βασεις ειναι μιξη balance 20mg με mist 0mg για να πεσει η νικοτινη στα 6mg.
ανακατεψα(οχι φραπεδιαζωντας) και το αφησα σε κλειστο κουτι σε ισκιο οπως παντα.
καθε 2 μερες ανακατευα και το αφηνα.
μετα απο 10-12 μερες λοιπον,πριν λιγο εβαλα καινουριο ατμοποιητη στον lamda της nobacco,γεμισα κτλ κτλ
τραβαω τζουρα και εκτος απο την δροσια οπως της λεμοναδας δεν ηρθε τιποτα αλλο.
ειναι η carabella τοσο δροσερη? και που ειναι το αρωμα καραμελας?
τι φολα ηταν αυτη?
διακρινετε καμια πατατα να εχω κανει?
πρωτη φορα τρωω τετοια ηττα σε υγρο.
μιλαμε ΤΙΠΟΤΑ!
οσο και να εχω καψει τα παντα,την καραμελα την αναγνωριζω.
μυριζω το μπουκαλακι και μου ερχεται κατι σε ξινο-κομμενο ενα πραγμα.

εχει δοκιμασει κανεις τις 2 καραμελες απο atmoslab?

σας ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος dravig

• 1
« Απάντηση #1096 στις: Ιανουαρίου 29, 2016, 18:16 »
Υπάρχει περίπτωση να έχεις μπερδέψει τις βάσεις σου; Γιατί η καραμέλα είναι πολύ δυνατή σαν άρωμα. Πρόσφατα ξεκίνησα το ηλεκτρονικό και στην προσπάθεια να πειραματιστώ λιγάκι έφτιαξα vg/wfi  90/10 αντίστοιχα, με 10 σταγόνες καραμέλα στα 10ml και το πέταξα. Κατέληξα στις 2 σταγόνες/10ml - ξέρω πως οι περισσότεροι βάζουν πολύ παραπάνω βέβαια. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις βάλει ~6% άρωμα και να μην μυρίζει όμως.
Χρησιμοποίησα βάση Mist vg 20mg, αραιωμένη 10%  με wfi γιατί μου φαίνεται πολύ πηχτή.

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #1097 στις: Ιανουαρίου 31, 2016, 23:27 »
@trackler

Σε άλλον ατμοποιητή δοκίμασες?...δεν φαίνεται να έχεις κάνει κάποιο λάθος..... Αυτό "πριν λιγο εβαλα καινουριο ατμοποιητη στον lamda" είναι κάπως ασαφές.... Αν είναι καινούργιος ο ατμοποιητής, πολλά μπορεί να συμβαίνουν.

Έχω δοκιμάσει και τις 2 καραμέλες και θεωρώ οτι η Caramela ταιριάζει καλύτερα να ατμιστεί μόνη της, ενώ η Carabella ταιριάζει πιό πολύ σε μίζεις για να γλυκάνεις ένα υγρό. Την Carabella την είχα δοκιμάσει παλιά και δεν έβγαζε κάποια δροσιά όπως την περιγράφεις. Θεωρώ οτι είναι πιό αδύναμη σε σχέση με την Caramela. Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά. Το σημαντικό είναι να έχεις τη σωστή γεύση του υγρού και το μυαλό μου πάει περισσότερο στον ατμοποιητή. Δοκίμασε στον lamda ένα άλλο υγρό που είσαι σίγουρος οτι είναι σωστό, να δεις πως το αποδίδει και δοκίμασε σε άλλον ατμοποιητή το υγρό που σε προβληματίζει.

Μήπως ένωσες Carabella και Lemonade και δεν το κατάλαβα?... Είναι λίγο μπερδεμένο το κείμενο.... Αν έκανες κάτι τέτοιο, υπάρχει περίπτωση η λεμονάδα να εξαφάνισε τη γεύση της καραμέλας....δεν ξέρω....  :dontknow: Ξεκαθάρισε λίγο τα πράγματα να βγάλουμε άκρη...

Αποσυνδεδεμένος VangelisGi

• *
  • 8
« Απάντηση #1098 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 15:00 »
γεια σας κι απο εμενα  :bye: ...για πρωτη φορα ειπα να δοκιμασω κι εγω τη μαστιχα....εβαλα λοιπον 15 σταγονες αρωματος σε 40ml βασης (VPG) και το αποτελεσμα με φοβισε λιγο οχι ως προς την γευση αλλα οσο αφορα την οπτικη του θεματος....το υγρο θολωσε οπως οταν ριχνουμε νερο στο ουζακι μας....ειναι φυσιολογικο αυτο?...η να το στειλω στον καδο?.... :confused1: :confused1: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

« Απάντηση #1099 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 15:05 »
Ανακάτεψε λίγο και θα γίνει ομοιόμορφο το υγρό , κατά προτίμηση αναποδογυρισε το μπουκάλι και όχι σαν φραπέ ☺

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
« Απάντηση #1100 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 20:23 »
@VangelisGi

Είναι φυσιολογικό. Κάποια αρώματα θολώνουν, όπως πχ και το πορτοκάλι, το μανταρίνι κλπ

Πριν το χρησιμοποιήσεις να ανακινείς κυκλικά το μπουκαλάκι και μη σε απασχολεί το θόλωμα.

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #1101 στις: Φεβρουαρίου 04, 2016, 12:24 »
Ειδικα η μαστιχα οχι απλως θολωνει το υγρο, αλλα αφηνει και καταλοιπα στο τοιχωμα του μπουκαλιου που φτιαχνεις το υγρο. Εγω οποτε φτιαχνω υγρο με μαστιχα, μετα για να καθαρισω το μπουκαλι, το γεμιζω και το αφηνω κανα 2-3 μερες με ξυδακι και υγρο για πιατα για να φυγουν τα καταλοιπα απο τα τοιχωματα του. Επισης ακομη και ο ατμοποιητης μετα απο χρηση υγρου με μαστιχα θελει πολυ καλο πλυσιμο για να φυγει η γευση.

Αποσυνδεδεμένος Mad Robot

• *
  • 84
« Απάντηση #1102 στις: Φεβρουαρίου 04, 2016, 15:43 »
@trackler
Εχω εδώ και μερικούς μήνες το Carabela και το έχω δοκιμάσει αρκετες φορές. Το Caramela δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Για το Carabela όμως θα συμφωνήσω με τον sensk3 ότι είναι αδύναμο και ότι δε βγάζει κάποια δροσιά. Αν όντως το έχεις αναμείξει με λεμόνι, το θεωρώ πιθανό να το έχει σκεπάσει εντελώς.

Και μιάς και μιλάμε τώρα για δροσιά, θα ήθελα να αναφέρω κάποιες παρατηρήσεις που έχω κάνει με μερικά καπνικά αρώματα. Π.χ. με το Habana και το Velvet. Τα συγκεκριμένα μου βγάζουν γέυση και οσμή τόσο δροσερή που θυμίζουν περισσότερο φρούτα παρά καπνά.

Δεν νομίζω να έχω κάνει κάποιο λάθος, αφού έχω φτιάξει πολλές παρτίδες μ΄αυτά τα αρώματα. Χρησιμοποιώ βάση balanced 0mg και τηρώ την προτεινόμενη δοσολογία που αναγράφεται στο φιαλίδιο. Πρόσφατα προμιθέυτικα το Αγρίνιο το οποίο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά η οσμή και μόνο απο το μπουκαλάκι του μου θυμίζει τα προηγούμενα.

Η αναφορά του trackler για τη δροσερή γέυση του Carabela, που βρίσκεται σε αντίθεση με την δική μου εμπειρία ως προς το συγκεκριμένο. Αλλά και οι εμπειρίες μου με τα προαναφερόμενα καπνικά, με κάνουν να έχω αμφιβολίες για τη σταθερότητα της ποιότητας των αρωμάτων Atmos Lab.

Επειδή δεν έχω αγοράσει για δέυτερη φορά τα αρώματα αυτά δεν μπορώ να τεκμηριώσω αυτή την υποψία και θέλω να τονίσω ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω.
Θα ήθελα λοιπόν να μάθω αν κάποιος έχει κάνει παρόμοιες εμπειρίες και ιδιαίτερα αν έχει παρατηρήσει κατά καιρούς διαφορές με το ίδιο άρωμα.

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
« Απάντηση #1103 στις: Φεβρουαρίου 05, 2016, 00:14 »
Δεν έχω δει ποτέ διαφορά σε όσα αρώματα έχω αγοράσει για 2η φορά ή περισσότερες.

Για το velvet θα συμφωνήσω. Αρκετές σελίδες πριν, το χαρακτήρισα "φρουτολουλουδάτο"  :)) Μάλιστα είναι πολύ κοντά στη γεύση με το Nice. Είναι ένα πιό απαλό Nice.

Το Habana το έχω μυρίσει μόνο και δεν μου έβγαλε κάτι καπνικό.... Δεν μου άρεσε για να το ατμίσω και να σχηματίσω πιό σωστή άποψη... :dontknow:

• *
  • 84
« Απάντηση #1104 στις: Φεβρουαρίου 05, 2016, 11:38 »
Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ που με γλίτωσες απο την αγορά του nice και χαίρομαι που επιβεβαιώνεται η αίσθησή μου γι' αυτά τα αρώματα. Ειλικρινά νομιζα ότι ίσως να βάζουν λάθος ετικέτα η να κάνουν κάποιο μπέρδεμα στη μίξη. Θα φροντίσω απλά να μην τα ξαναπάρω. Αν σου έρχονται και άλλα τέτοια δήθεν καπνικά στο νου, πές μου να τα έχω υπόψιν.

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #1105 στις: Φεβρουαρίου 05, 2016, 11:51 »
δυο προχειρα που εχω εγω δηθεν "καπνικα"...
barbara
agrinio

• *
  • 84
« Απάντηση #1106 στις: Φεβρουαρίου 05, 2016, 15:27 »
 Το Αγρίνιο δίστιχος το έχω πάρει ήδη. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, το κατάλαβα απ' την μυρωδιά του. Έχω φτιάξει μια παρτίδα και αναμένεται η δοκιμή του σύντομα. Το Βαρβάρα το έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό. Δε θα έλεγα ότι μου άρεσε, αλλά τουλάχιστον δε μου έβγαζε αυτή τη δροσιά όπως τα προηγούμενα. Και αυτό πάντως δεν πρόκειται να το ξαναπάρω.

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
« Απάντηση #1107 στις: Φεβρουαρίου 05, 2016, 23:36 »
Για καπνικά σου προτείνω να δοκιμάσεις το RY69 και αν θες κάτι πιό γλυκό το MAXXX. Να τα δοκιμάσεις όμως πριν τα αγοράσεις γιατί τα γούστα και η γεύση είναι υποκειμενικά.

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #1108 στις: Φεβρουαρίου 05, 2016, 23:56 »
το ry69 το προτεινω και εγω

• *
  • 84
« Απάντηση #1109 στις: Φεβρουαρίου 06, 2016, 13:18 »
Καλά το RY69 το έχω τσακίσει. Είναι απο τα αγαπημένα μου. Το MAXXX μοιάζει με το RY69 και είναι παράλληλα πιο γλυκό η πως να το φανταστώ; Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει δοκιμαστίριο εδώ στο Ρέθυμνο. Τα υγρά μου τα παραγγέλνω online. Γι' αυτό και είναι σημαντίκες οι γνώμες τρίτων για μένα. Ασφαλώς μου είναι κατανοητό ότι οι απόψεις σε θέμα γεύσης είναι υποκειμενικές.

Τα καπνικά που μ' αρέσαν μέχρι τώρα είναι το RY69, Kapnos, Gina, Nutacco kai Bebeca. Έχουν πέσει στα χέρια μου και μερικά δείγματα όπως το Fotia και το Camila, άλλα δυστυχώς περιείχαν νικοτίνη. Εγώ όμως την έχω κόψει και είναι δύσκολο να αντιληφθείς σωστά μια γέυση με νικοτίνη οταν έχεις συνηθίσει χωρίς.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351384 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104207 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96274 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602297 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11600 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3104 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609832 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4361 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias