vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

183 επισκέπτες, 7 χρήστες
pngtszs1976, trabaman, tasos1976, Tem, Buliwyf, Paso, stamatisgr

Yγρά / αρώματα από την Atmos Lab

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Yγρά / αρώματα από την Atmos Lab
« Απάντηση #1020 στις: Οκτωβρίου 09, 2015, 23:31 »

Πάντως τα NICE και VELVET δεν τα κατατάσσω στα καπνικά. Δεν έχουν καμιά σχέση με καπνικό. Σε συνδιασμό λουλουδιών (+ φρούτων?) με παραπέμπουν, χωρίς να μπορώ να ξεχωρίσω ποιά. Ατμίζονται ευχάριστα όμως  :)

Λιγο αρχαια η παραθεση που κανω, αλλα αυτο εψαχνα να βρω τι μου θυμιζει το Nice! Μαλακτικο ρουχων  :tongue_smilie:  Κριμα και εφτιαξα 50ml  :(

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #1021 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 14:06 »
Nice, Velvet, Kamaki...

Προφανώς έχουν κάποια κοινά στοιχεία...

Έχω το Velvet και το Kamaki... Θα πω γι αυτά... :)

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ.... Θέλουν ΠΟΛΥ ωρίμανση!!!! 2-3 Βδομάδες, μην πω και μήνα...

Το KAMAKI μετά από πολύ ωρίμανση αναδεικνύεται στο τσιγαρίσιο που είναι... Όσο και να μην το πιστεύετε!!
Ατμός που θυμίζει κάτι σε SILK CUT...

Κατά την εκπνοή από τη μύτη αφήνει μόνο κάποιες πολύ μικρές λουλουδάτες νότες και ελάχιστη γλυκιά επίγευση στον ουρανίσκο...
Αναγκαία όμως για να καταλαγιάσει αυτό το βαρύ μουντό σχεδόν πικρό που παίρνεις στην εισπνοή...

Όταν το πρωτομύρισα κι εγώ αυτό είπα... Πολύ ωραίο μαλακτικό ρούχων!! :))
Με υπερβολικές νότες λουλουδιου... (γιασεμί?)

Αν το αφήσεις όμως στο μπουκαλάκι πολύ καιρό, τότε μεταμορφώνεται...

Αυτή τη στιγμή αυτό ατμίζω...

Το δε Velvet, αφήνει πιο πολλές γλυκές νότες... Θα βάλω ένα να ωριμάζει με την ευκαιρία... Το "κακό" με το Velvet είναι ότι αφήνει έντονη μυρωδιά στο μπουκαλάκι και στον ατμοποιητή και θέλει λίγο επιμονή στο να φύγει...

Όμως μπορώ να πω ότι μου αρέσει πιο πολύ...

Θα σας πω γι αυτό όταν το ατμίσω...

Γενικά τα αρώματα της ΑΤΜΟΣ θέλουν την ωρίμανσή τους... πχ... GINA... Όποιος το ατμίσει κατευθείαν λέει... "τι αηδία είναι αυτό!!!" δεν έχει ατμίσει GINA όμως μήνα και βάλε, να γίνει κίτρινο το υγρό, να δει τι πραγματικά είναι το GINA...

Μην βγάζετε βιαστικά γνώμη γενικά για τα αρώματα... Είναι κρίμα για κάποια αρώματα κάποιος να πετάει 20 σταγόνες σε ένα μπουκαλάκι, να τα φραπεδιάζει, και σε ένα τέταρτο ή και κατευθείαν να τα βάζει στον ατμοποιητή, και να έρχεται στα νήματα και να λέει τη γνώμη του... (Πράγμα που μπορεί να το έχω κάνει κι εγώ σαν νέος ατμιστής)... Είναι κρίμα επίσης γιατί μπορεί να στερείτε από κάποιον συνατμιστή την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα άρωμα που ίσως γίνει το αγαπημένο του... :)

Θα πρότεινα μάλιστα όταν γράφετε για κάποιο άρωμα να λέτε και τον χρόνο ωρίμανσης...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2015, 14:22 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #1022 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 14:27 »
Φίλε συμφωνο απόλυτα με τα λεγόμενα σου
τώρα και 3 μήνες κάνω αποκλειστικά αρώματα απο ατμόσ λαβ και είναι όπως τα λέσ

έτσι γίνονται τα αρώματα μετα απο 2.5 μήνες   αριστερα το APACHE και  δεξια το GINA

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
Yγρά / αρώματα από την Atmos Lab
« Απάντηση #1023 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 23:14 »
Έφτιαξα 20 ml με βασεις Mist Atmos lab Πρόσθεσα 20 σταγόνες cola και 10 σταγόνες whisky της FLAVOURTEC τα άφησα 3 μήνες γιατι είχα φτιάξει και αλλα και δεν προλάβαινα να τα δοκιμάσω ´ολα και το δοκίμασα σήμερα. Φοβερή γεύση και ντουμάνι μονο που το έβαλα σε Kayfun lite plus και το 6 νικοτίνη που ατμίζω συνήθως με ναυτιλο μου φαίνεται βαρύ τα επόμενα που θα φτιάξω θα ειναι με 3
Επισης μεγαλη επιτυχία σε καραμέλα που βγήκε σαν το έτοιμο υγρό της Atmos, μανταρίνι και μαστίχα την τελείωσα μεςα σε 5 ημερες.
Αποτυχία με το μάνγκο και ο συνδυασμός μπισκότο με πορτοκαλι.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2015, 23:20 από Λάμπρος »

• 1428
« Απάντηση #1024 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 23:46 »
Παραξενο! Εμενα το μανγκο μου αρεσε παρα πολυ. Αρκετα ελαφρυ σαν γευση. Εγω και η καλη μου παντως εχουμε αγαπησει το Blueberry!

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #1025 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 23:54 »
Το blueberry και το cherry θα ειναι τα επόμενα που θα φτιάξω. Η αποτυχία με το μάνγκο μπορει να οφείλεται στο οτι έβαλα μονο φυτική χωρις καθολου pg . Απο εδώ και στο εξής 60% φυτική και 40% pg θα βάζω

• 1428
« Απάντηση #1026 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 00:22 »
Για πιο λογο PG? Εγω παντα 100% VG αραιωμενη 10% με WFI.

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #1027 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 00:24 »
Επειδη άκουσα οτι η σκέτη vg δεν δένει με πολλα αρώματα

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1028 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 00:27 »
Συγκεκριμένα η σκέτη vg με το μάνγκο το κάνει να σου αφήνει αίσθηση φρουτόκρεμας. Δεν είναι και από τα καλύτερα αρώματα του...

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 369
« Απάντηση #1029 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 00:31 »
Κανω 85/100 VG αλλα βαζω 10 σταγονες παραπανω αρωμα απο οτι αναγραφει ο κατασκευαστης γιατι ως γνωστον η VG πνιγει τα αρωματα.Καλη ωριμανση και εισαι μια χαρα.

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #1030 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 00:34 »
Δηλαδή φίλε βάζεις 15% pg και το υπόλοιπο φυτική; Αν κατάλαβα σωστα;

Αποσυνδεδεμένος katerina k

• *
  • 20
  • Φύλο: Γυναίκα
    • https://www.facebook.com/katerina.koutsikareli
« Απάντηση #1031 στις: Οκτωβρίου 19, 2015, 02:22 »
Εχω δοκιμασει τα εξης αρωματα με βαση 50-50
RY69 - Καλο καπνικο ,μου αρεσει οταν πινω το καφεδακι μου !
Cinnamon Cookies - Μπουχτιστικο για ολη μερα αλλά πολυ νοστιμο το ατιμο !
STAWBERRY- Απιθανο το αρωμα που αφηνει στην ατμοσφαιρα και σταθερη αξια σε φρουτακι !
LOUKOUMI - Τοσο τριανταφυλενιο που δεν το αντεχω με τιποτα
WATERMELON - Δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει στον Kayfun μου ,σε subtank και ναυτιλο ειχε καπως καλυτερη γευση!
LEMONADE - ΕΡΩΤΑΣ  :love_hearts: λεμοναδιτσα για ολη μερα ,πολυ ωραια γευση !
PEACH - Ωριμαζει ακομη , αν και το φοβαμαι καθως με προειδοποιησαν οτι σπαει τανκακια  ,,,το εχει δοκιμασει κανεις με το clear view steamtuners ?

Αποσυνδεδεμένος nikosxatz

• **
  • 115
« Απάντηση #1032 στις: Οκτωβρίου 20, 2015, 21:22 »
peach : αξεπέραστο θερινό υγρό
kapnos: μελάκι για όλες τις ώρες
black honey: πολύ ευχάριστο
φράουλα με μενθόλη: ταιριάζουν τέλεια
nutacco: έντονα καπνικό
nocciola: δεν το αντέχω

Αποσυνδεδεμένος Estella11

• **
  • 172
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tilemahos!!!
« Απάντηση #1033 στις: Οκτωβρίου 21, 2015, 00:04 »
Αγαπημενα : φραουλα .. απο τις καλυτερες που εχω δοκιμασει
Πεπονι : αγαπημενο
RY69 :με καλυπτει στα καπνικα
μπισκοκτο; ωραια μυρωδια και γευση και κανω καλες μιξεις με αλλα .

« Απάντηση #1034 στις: Οκτωβρίου 22, 2015, 14:33 »
Οντως η φραουλα ειναι πολυ δυνατη

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 447999 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1031 109082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:17
από Antiprosopos
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2131 357375 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 10:10
από camber
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372636 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 490 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5662 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14513 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28463 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325602 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604804 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis